ΠΡΟΪΟΝΤΑ Campbell Scientific

Καταγραφικά ελεγκτές, επεκτάσεις καναλιών, συσκευές επικκοινωνίας, αισθητήρες, λογισμικό

Campbell Scientific

Το 1974 οι αδελφοί Evan και Eric Campbell ίδρυσαν την Campbell Scientific Incorporated (CSI) στη Γιούτα, τών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και από τότε η εταιρεία Campbell Scientific έχει σταθερά αναπτυχθεί και η αρχική μητρική εταιρεία των ΗΠΑ είναι τώρα μέρος ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών με γραφεία στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Κόστα Ρίκα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Campbell Scientific, κατασκευάζει καταγραφικά, συστήματα συλλογής δεδομένων, καθώς και προϊόντα για τη μέτρηση και τον έλεγχο που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο στον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας. Τα προϊόντα της είναι γνωστά για την ευελιξία τους, για την ακρίβεια των μετρήσεων, και την αξιοπιστία τους, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος. Προσπαθεί συνεχώς να αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Η Campbell Scientific διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων τηλεμετρίας και αποθήκευσης δεδομένων στο πεδίο καθώς και προϊόντα για την ανάκτηση των μετρήσεων εξ αποστάσεως (πχ. από το γραφείο) ή στο πεδίο της εγκατάστασης. Το λογισμικό που αναπτύσει η Campbell Scientific σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τα συστήματα συλλογής δεδομένων από τον υπολογιστή σας. Τα διαθέσιμα προγράμματα σας διευκολύνουν στον προγραμματισμό των καταγραφικών, τη διαχείριση των επικοινωνιών, καθώς και στη γραφική απεικόνιση και ανάλυση των δεδομένων / μετρήσεων.

Η Campbell Scientific Ltd (CSL) ιδρύθηκε το 1985 και λειτουργεί από τα κεντρικά της γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρέχει τις πωλήσεις και την τεχνική υποστήριξη για τις χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η CSL συναρμολογεί, κατασκευάζει και αναπτύσει νέα προϊόντα με εξειδίκευση στον τομέα των οπτικών αισθητήρων, όπως αυτών για την ορατότητα, την νεφοκάλυψη και την πρόβλεψη του καιρού που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αεροπορία, στην παρακολούθηση των συνθηκών στους αυτοκινητόδρομους και σε εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η Campbell Scientific Ltd υποστηρίζει την επιστημονική κοινότητα και είναι εταιρικό μέλος της Royal Meteorological Society, της European Meteorological Society και του EEF (Οργάνωση των κατασκευαστών).

EVEREST PROJECT - Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών στο υψηλότερο βουνό

Η Campbell Scientific κατασκευάζει εξοπλισμό για πραγματικά ακραία περιβάλλοντα. Παρακολουθήστε μια σειρά από video για το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοματοποιημένων μετεωρολογικών σταθμών από την Campbell Scientific για εγκατάσταση στο Έβερεστ το υψηλότερο βουνό της Γης που βρίσκεται στην οροσειρά Mahalangur Himal των Ιμαλαΐων. Αυτοί οι σταθμοί πρέπει να αντέξουν μερικές από τις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες στον κόσμο για να καταγράφουν και να μεταδίδουν συνεχή, μοναδικά καιρικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αρκετές μοναδικές προκλήσεις έπρεπε να αντιμετωπιστούν κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος που να είναι αρκετά ελαφρύ για να μεταφερθεί στο Έβερεστ και αρκετά ισχυρό ώστε να αντέχει τις συνεχείς χαμηλές θερμοκρασίες και τους δυνατούς ανέμους.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Campbell Scientific στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Campbell Scientific που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Campbell Scientific και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Campbell Scientific.

Καταγραφικά ελεγκτές (data loggers controllers)

Τα καταγραφικά δεδομένων αποτελούν βασικό στοιχείο των συστημάτων συλλογής δεδομένων. Μπορούν να συνδεθούν με μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων μέτρησης, να εκτελέσουν προγραμματισμένους υπολογισμούς, να μετατρέψουν τα δεδομένα σε άλλες μονάδες μέτρησης και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στη μνήμη. Τα καταγραφικά δεδομένων μπορούν επίσης να μεταδίδουν τα δεδομένα για ανάλυση, κοινή χρήση και αναφορά, καθώς και για τον έλεγχο εξωτερικών συσκευών.

Η Campbell Scientific διαθέτει διάφορες σειρές από καταγραφικά, από το πιο βασικό καταγραφικό με λίγα κανάλια, έως συστήματα καταγραφικών με δυνατότητες επέκτασης που μετρούν εκατοντάδες κανάλια. Τα καταγραφικά της διαθέτουν ευρύ εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, και την ικανότητα να αποθηκεύουν μεγάλο αριθμό μετρήσεων. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος και από την παρουσία ανθρώπου ή υπολογιστή. Οι περισσότεροι αισθητήρες συνδέονται απευθείας στα καταγραφικά της, εξαλείφοντας την απαίτηση για εξωτερική επεξεργασία του σήματος.

Δείτε τα προϊόντα

Περιφερειακά Μέτρησης και Ελέγχου για καταγραφικά

Ορισμένα περιφερειακά μέτρησης και ελέγχου χρησιμοποιούνται για την αύξηση του αριθμού των ακροδεκτών (καναλιών / εισόδων / εξόδων) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα καταγραφικά, γεγονός που τους επιτρέπει να μετρήσουν περισσότερους αισθητήρες ή να ελέγξουν περισσότερες εξωτερικές συσκευές. Άλλα περιφερειακά μέτρησης και ελέγχου προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες. Τα περιφερειακά μέτρησης και ελέγχου περιλαμβάνουν σειριακές μονάδες επέκτασης I/O (Synchronous Devices for Measurement - SDMs), πολυπλέκτες (multiplexers), και μονάδες ακροδεκτών εισόδου (Terminal Input Modules - TIMs).

Δείτε τα προϊόντα

Συσκευές επικοινωνίας για καταγραφικά

Οι συσκευές επικοινωνίας αποθηκεύουν και ανακτούν τα δεδομένα που συλλέγονται από συστήματα συλλογής δεδομένων. Αυτές οι συσκευές διευκολύνουν την προσβασιμότητα, την ανάλυση, την κοινή χρήση και την αναφορά δεδομένων. Η Campbell Scientific διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων τηλεμετρίας και αποθήκευσης δεδομένων στο πεδίο καθώς και προϊόντα για την ανάκτηση των μετρήσεων εξ αποστάσεως (πχ. από το γραφείο) ή στο πεδίο της εγκατάστασης. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την άμεση σύνδεση των καταγραφικών με PC ή φορητό υπολογιστή, κάρτες PC, μονάδες αποθήκευσης, PDAs, και οθόνες. Οι επιλογές τηλεμετρίας περιλαμβάνουν λύσεις Ethernet, short-haul, multidrop, τηλεφωνίας (επίγειας και κινητής), ασύρματες (UHF, VHF και ευρέως φάσματος) και δορυφορικές.

Δείτε τα προϊόντα

Αισθητήρες

Οι αισθητήρες της Campbell Scientific μετράνε ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων για εφαρμογές περιβαλλοντικές, μετεωρολογικές, υδάτινων πόρων, βιομηχανικές καθώς και για την έρευνα. Οι αισθητήρες εξάγουν ηλεκτρικά σήματα, τα οποία μεταδίδονται στα καταγραφικά. Η Campbell Scientific συναρμολογεί, κατασκευάζει και αναπτύσει νέα προϊόντα με εξειδίκευση στον τομέα των οπτικών αισθητήρων, όπως αυτών για την ορατότητα, την νεφοκάλυψη και την πρόβλεψη του καιρού. Διατίθενται αισθητήρες απόστασης, παρόντος καιρού, ορατότητας, ατμοσφαιρικού ηλεκτρικού πεδίου, υγρασίας φύλλου, υγρασίας καύσιμης ύλης καθώς κ.α. Εκτός από την εκτεταμένη σειρά αισθητήρων της, σχεδόν οποιοσδήποτε εμπορικά διαθέσιμος αισθητήρας μπορεί να μετρηθεί από τα συστήματα καταγραφής δεδομένων της.

Δείτε τα προϊόντα

Λογισμικό

Το λογισμικό που αναπτύσει η Campbell Scientific σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τα συστήματα συλλογής δεδομένων (καταγραφικά) από τον υπολογιστή σας. Τα διαθέσιμα προγράμματα σας διευκολύνουν στον προγραμματισμό των καταγραφικών, τη διαχείριση των επικοινωνιών, καθώς και στη γραφική απεικόνιση και ανάλυση των δεδομένων / μετρήσεων. Τα πακέτα λογισμικού απεικόνισης και ανάλυσης εμφανίζουν με γραφικό τρόπο τα δεδομένα που έχουν ανακτηθεί από τα καταγραφικά της Campbell Scientific. Τα δεδομένα μπορούν να εμφανιστούν με μια μεγάλη ποικιλία γραφικών διαγραμμάτων (ράβδων, διασποράς κ.α.), καθώς και σαν μετρητές και ψηφιακές τιμές. Ορισμένα από τα πακέτα λογισμικού περιλαμβάνουν επίσης λειτουργία ειδοποίησης συναγερμού.

Δείτε τα προϊόντα

Επιλέγω εξοπλισμό της Campbell Scientific για αξιοπιστία & μεγάλη διάρκεια ζωής