Νέα, Ανακοινώσεις και Άρθρα

σχετικά με τα προϊόντα μας και την δραστηριότητά μας

Συμμετέχουμε στην 6η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Verde.tec

07-03-2024 16:00:00

Η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στην 6η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Verde.tec Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον (29 έως και τις 31 Μαρτίου 2024) στο εκθεσιακό κέντρο Mediterranean Exhibition Centre (MEC) στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής. Στο Hall 01 Stand D29a, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει στους χιλιάδες επισκέπτες που θα περάσουν τις πύλες της Έκθεσης προϊόντα των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε - διανέμουμε στην Ελλάδα για τους τομείς των: φωτοβολταϊκών πάρκων, αιολικών πάρκων, καταγραφής ενέργειας, καταγραφής μετρήσεων, μετεωρολογίας, βιομηχανίας, έξυπνων εφαρμογών IoT LoRaWAN (έξυπνων πόλεων, έξυπνων λιμανιών, διαχείριση απορριμμάτων κ.λπ.), υδρολογίας, ρύπανσης υδάτων, ατμοσφαιρικής ρύπανσης κ.ά. αλλά και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναπτύσει και διαθέτει η εταιρεία μας.

Επισκεφθείτε το περιπτερό μας για να ενημερωθείτε και να δείτε πυρανόμετρα, αισθητήρες ηλιακής ακτινοβολίας, όργανα μέτρησης IV καμπύλης φ/β πάνελ, αισθητήρες μέτρησης θερμοκρασίας φ/β πάνελ, πολυαισθητήρες κλίματος, αισθητήρες ταχύτητας & διεύθυνσης ανέμου, σύστημα παρακολούθησης της ρύπανσης (Soiling Monitoring) Φ/Β Πάρκων, έξυπνες λύσεις IoT LoRaWAN κ.ά.

Διαβάστε το άρθρο

Συμμετοχή στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

18-09-2023 16:00:00

Επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας μας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023) στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO. Στο Hall 02 Stand 5.16, η εταιρεία μας παρουσίασε στους χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες της Έκθεσης προϊόντα των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε - διανέμουμε στην Ελλάδα αλλά και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναπτύσει και διαθέτει η εταιρεία μας.

Παρουσιάσαμε λύσεις και προϊόντα για τον αγροδιατροφικό τομέα, το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την αγροτική παραγωγή, την βιομηχανία, την παρακολούθηση της ψυχρής αλύσίδας, για την παρακολούθηση της παραγωγής ενέργειας φωτοβολταϊκών πάρκων, την μέτρηση ενέργειας, έξυπνες λύσεις (smart solutions) βασισμένες στην τεχνολογία IoT και LoRaWAN, καταγραφικά ελεγκτές, καταγραφικά ποιότητας αέρα, μετεωρολογικούς σταθμούς, μονάδες μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, το εκπαιδευτικό ρομπότ Thymio κ.α.

Διαβάστε το άρθρο

Εγκατάσταση μονάδας μέτρησης της ποιότητας αέρα Sensorbee στα γραφεία μας

26-05-2023 16:00:00

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συμφωνία με την Σουηδική εταιρεία Sensorbee AB για την διανομή και τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα των προϊόντων μέτρησης της ποιότητας του αέρα Sensorbee Air.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των τεχνικών της εταιρείας μας αλλά και για την δημιουργία ενός λειτουργικού σταθμού σαν μέσο επίδειξης προς τους πελάτες μας, εγκαταστάθηκε μια μονάδα Sensorbee Air Pro στην ταράτσα του κτιρίου των γραφείων μας, η οποία λειτουργεί από τις 25 Απριλίου 2023 μεταδίδοντας τις μετρήσεις τόσο στην cloud υπηρεσία της Sensorbee αλλά και στην cloud πλατφόρμα mymeasurements.eu της εταιρείας μας.

Διαβάστε το άρθρο

Παρακολούθηση δρόμου με μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση στη Στοκχόλμη

18-05-2023 16:00:00

Το Hornsgatan στη Στοκχόλμη είναι εδώ και αρκετά χρόνια γνωστός ως ο δρόμος με την μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση της σουηδικής πρωτεύουσας. Την άνοιξη του 2021, το Σουηδικό Εθνικό Ινστιτούτο Οδοποιίας και Μεταφορών, VTI, εγκατέστησε 12 μονάδες μέτρησης της ποιότητας αέρα Sensorbee γύρω από τη διασταύρωση των οδών Hornsgatan και Ringvägen.

Σε αυτή τη μελέτη, ο στόχος ήταν να εξεταστεί πώς η ποιότητα του αέρα μπορεί να ποικίλλει και να αλλάζει μέσα σε πολύ μικρές περιοχές, συγκρίνοντας την με τη διέλευση κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών και κατα μήκος των δρόμων. Επομένως οι μονάδες μέτρησης της ποιότητας αέρα Sensorbee τοποθετήθηκαν πολύ κοντά η μία στην άλλη (20-40 μέτρα).

Διαβάστε το άρθρο

Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών της Campbell Scientific στο Έβερεστ

16-02-2023 16:00:00

Η Campbell Scientific σχεδιάζει και κατασκευάζει αυτοματοποιημένους μετεωρολογικούς σταθμούς για χρήση σε ακραία περιβάλλοντα από το 1974. Αλλά ένας σταθμός για το Έβερεστ θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό του ώστε να έχει χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις που είναι μοναδικές σε αυτά τα ακραία περιβάλλοντα υψηλού υψομέτρου.

Διαβάστε και παρακολουθήστε μια σειρά από video, για το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοματοποιημένων μετεωρολογικών σταθμών από την Campbell Scientific για εγκατάσταση στο Έβερεστ το υψηλότερο βουνό της Γης που βρίσκεται στην οροσειρά Mahalangur Himal των Ιμαλαΐων. Αυτοί οι σταθμοί πρέπει να αντέξουν μερικές από τις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες στον κόσμο για να καταγράφουν και να μεταδίδουν συνεχή, μοναδικά καιρικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αρκετές μοναδικές προκλήσεις έπρεπε να αντιμετωπιστούν κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος που να είναι αρκετά ελαφρύ για να μεταφερθεί στο Έβερεστ και αρκετά ισχυρό ώστε να αντέχει τις συνεχείς χαμηλές θερμοκρασίες και τους δυνατούς ανέμους.

Διαβάστε το άρθρο

Σελίδα άρθρων του blog μας | 1 | 2 | 3 | .