Εγκατάσταση μονάδας Sensorbee Air Pro στα γραφεία μας

στην ταράτσα του κτιρίου για την μέτρηση της ποιότητας του αέρα περιβάλλοντος και επίδειξη σε πελάτες

26-05-2023 16:00:00

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συμφωνία με την Σουηδική εταιρεία Sensorbee AB για την διανομή και τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα των προϊόντων μέτρησης της ποιότητας του αέρα Sensorbee Air. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των τεχνικών της εταιρείας μας αλλά και για την δημιουργία ενός λειτουργικού σταθμού σαν μέσο επίδειξης προς τους πελάτες μας, εγκαταστάθηκε μια μονάδα Sensorbee Air Pro στην ταράτσα του κτιρίου των γραφείων μας, η οποία λειτουργεί από τις 25 Απριλίου 2023 μεταδίδοντας τις μετρήσεις τόσο στην cloud υπηρεσία της Sensorbee αλλά και στην cloud πλατφόρμα mymeasurements.eu της εταιρείας μας.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες της εγκατεστημένης μονάδας, καταλαβαίνετε το μέγεθός της, μικρό / compact, και την ευκολία της εγκατάστασης. Η μονάδα είναι ενεργειακά αυτόνομη και τροφοδοτείται από το φωτοβολταϊκό πανέλο, το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί και σύστημα ανάρτησης / στήριξης. Οι μετρήσεις μεταδίδονται μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας LTE Cat M1 ή NB-IoT. Δεν απαιτούνται υποδομές πέραν από ένα ιστό ή τοίχο για την εγκατάστασή της.Η μονάδα είναι εφοδιασμένη με:

  • το AQ front module που διαθέτει αισθητήρα σωματιδίων υψηλής απόδοσης ικανό να μετρήσει αιωρούμενα σωματίδια (PM1.0, PM2.5, PM10) καθώς και αισθητήρες θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, βαρομετρικής πίεσης, VOC Index και NOx Index.
  • 3 αισθητήρες αερίων για την μέτρηση των: διοξειδίου του άνθρακα CO2, διοξειδίου του αζώτου NO2, όζοντος O3.

Σύντομα ο αιαθητήρας CO2 μετά την δοκιμή του, θα αντικατασταθεί με τον αισθητήρα SO2 ώστε η μονάδα να μετράει όλες τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψιν στον υπολογισμό του Ευρωπαικού Δείκτη Ατμοσφαιρικής Ποιότητας δηλ. τα αιωρούμενα σωματίδια PM2.5, PM10 και τους αέριους ρύπους NO2, O3 και SO2.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για αυτή την compact all-in-one οικονομική λύση με χρόνο εγκατάστασης έως 10 λεπτά ανά μονάδα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα προϊόντα της Sensorbee.

Επιστροφή στον κατάλογο άρθρων.