ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ

σταθερούς και οχημάτων - φορτηγών ψυγείων

Υπάρχουν πολλά προϊόντα τα οποία απαιτούν ειδικές περιβαλλοντικές συνθήκες αποθήκευσης / μεταφοράς ή και εξειδικευμένη συσκευασία μεταφοράς, προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα, την εσωτερική ακεραιότητα, την ποιότητα χρώματος ή την οποιαδήποτε συγκεκριμένη ιδιότητα που κάνει το προϊόν ιδιαίτερα μοναδικό.

Για παράδειγμα, η μεταφορά αποξηραμένων, νωπών ή βαθιάς κατάψυξης τροφίμων απαιτεί ένα μίγμα από διαφορετικές συνθήκες συμπεριλαμβανομένης μιας κρύας ή ψυχρής θερμοκρασίας και χαμηλής σχετικής υγρασίας. Ορισμένα προϊόντα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά παράγουν διοξείδιο του άνθρακα και θερμότητα και καταναλώνουν οξυγόνο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι αναγκαίο να ανταλλάξουμε το μπαγιάτικο αέρα στο ψυκτικό θάλαμο του μεταφορικού μέσου με φρέσκο και καλά επεξεργασμένο κλιματικά αέρα ή με μια ατμόσφαιρα ειδικού αερίου προκειμένου να καθυστερήσουμε την διαδικασία ωρίμανσης.

Ένα άλλο παράδειγμα μιας άκρως εξειδικευμένης μεταφοράς είναι αυτής των οργάνων για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης για να σωθούν ζωές. Οι συνθήκες πρέπει να διατηρούνται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ειδικά επίπεδα υγρασίας και διοξείδιου του άνθρακα (CO2).

Κάθε ένα από αυτά τα παραδείγματα καταδεικνύουν την ανάγκη για ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος (υγρασίας, θερμοκρασίας ή και CO2) στον περιβάλλοντα χώρο του θαλάμου των προς μεταφορά περιεχομένων του. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξοπλίσουμε το θάλαμο των φορτηγών ψυγείων ή άλλων μεταφορικών μέσων με όργανα καταγραφής και ελέγχου των συνθηκών ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε τις σωστές συνθήκες μεταφοράς των εμπορευμάτων και την διατήρηση της ψυχρής αλυσίδας.

Η παρακολούθηση και η καταγραφή της θερμοκρασίας σαν απόδειξη ότι δεν έχει υπάρξει καμία διακοπή στην διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας συχνά απαιτείται από ρυθμιστικούς φορείς για τα κατεψυγμένα προϊόντα ή για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων.

Η Rotronic διαθέτει εξαιρετικά ακριβή και αξιόπιστα προϊόντα για την μέτρηση, την καταγραφή και την επεξεργασία μετρήσεων σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας και διοξειδίου του άνθρακα.

Επιλέγοντας προϊόντα της Rotronic εξασφαλίζετε την καλύτερη ακρίβεια στην αγορά. Έτσι, δεν έχει σημασία τι παρακολουθείτε ή ελέγχετε γιατί μπορείτε πάντα να βασίζεστε στα στοιχεία μετρήσεων.

HYGROLOG HL-1D - Το οικονομικό καταγραφικό υγρασίας & θερμοκρασίας

Το HL1D είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό σχετικής υγρασίας & θερμοκρασίας με εύρος εφαρμογής 0...100 %RH / -30...70 °C και ακρίβεια ± 3.0% RH και ± 0.3 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 σετ μετρήσεων. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 2 σημείων. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HYGROLOG TL-1D - Το οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας

Το TL1D είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό θερμοκρασίας με εύρος εφαρμογής -30...70 °C και ακρίβεια ± 0.3 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 μετρήσεις. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HL-RC-B - Ασύρματο καταγραφικό υγρασίας & θερμοκρασίας

Το HL-RC-B είναι ένα συμπαγές, ασύρματο καταγραφικό σχετικής υγρασίας & θερμοκρασίας με δείκτη προστασίας ΙΡ65 και δυνατότητα ανταλλάξιμων αισθητήρων HygroClip probes. Έχει εύρος εφαρμογής -100...200 °C / 0...100 %RH και ακρίβεια ± 0.8 %RH και ± 0.1 °C ανάλογα με τον αισθητήρα (HygroClip probe) που θα χρησιμοποιηθεί. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 175.000 σετ μετρήσεων. Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 και GAMP. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 2 σημείων. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HL-RC-T - Ασύρματο καταγραφικό θερμοκρασίας

Το HL-RC-T είναι ένα συμπαγές, ασύρματο καταγραφικό θερμοκρασίας υψηλού δείκτη προστασίας ΙΡ69 (βύθιση σε νερό) με εύρος εφαρμογής -40...85 °C / 0...100 %RH και ακρίβεια ± 0.1 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 300.000 μετρήσεις. Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 και GAMP. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Η έκδοση HL-RC-T030 διαθέτει απομακρυσμένο αισθητήρα με καλώδιο 30 cm. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Μέτρηση Θερμοκρασίας | Καταγραφικά Rotronic | Προϊόντα Rotronic

Επιλέγω Rotronic για να μπορώ να βασίζομαι στα στοιχεία μετρήσεων