ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ / ΥΓΡΑΣΙΑΣ

ιδανικά για την παρακολούθηση των συνθηκών σε χώρους, ψυγεία με ειδοποιήσεις email / sms

Σειρά καταγραφικών InTemp
Η σειρά καταγραφικών InTemp είναι μια λύση παρακολούθησης της θερμοκρασίας κατά την αποθήκευση και την μεταφορά ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων, παρέχοντας στους χρήστες δεδομένα θερμοκρασίας με ακρίβεια, ασφάλεια και με συναγερμούς υπερβάσεων ορίων. Έτσι μπορείτε να εξορθολογίσετε τη διαδικασία σας της παρακολούθησης της θερμοκρασίας, τηρώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες καταγραφής ψηφιακών δεδομένων CDC, VFC και WHO, με το επιπλέον πλεονέκτημα των ειδοποιήσεων συναγερμού σε πραγματικό χρόνο. Η χρήση της τεχνολογίας φορητών (mobile) συσκευών, όπως smartphone και τάμπλετ, από την σειρά InTemp επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και ανταλλαγή δεδομένων θερμοκρασίας σε πολλαπλά σημεία επαφής στην αλυσίδα εφοδιασμού μέσω του σημείου παράδοσης, παρέχοντας έτσι καταγραφή των συνθηκών θερμοκρασίας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Οι χρήστες ανεβάζουν τα δεδομένα θερμοκρασίας από τα καταγραφικά της σειράς InTemp στην δωρεάν cloud εφαρμογή InTempConnect, είτε χειροκίνητα μέσω της εφαρμογής InTemp (iOS & Android) από την φορητή τους συσκευή είτε αυτόματα με χρήση της προαιρετικής συσκευής CX Gateway, με αποτέλεσμα να μπορούν να δημιουργηθούν αναφορές αυτόματα στον καθορισμένο λογαριασμό InTempConnect έτσι ώστε τα δεδομένα να μπορούν να αναλυθούν από μια κεντρική τοποθεσία. Η δωρεάν cloud εφαρμογή InTempConnect είναι συμβατή με το 21 CFR Μέρος 11, η οποία παρέχει ασφαλή ηλεκτρονικά αρχεία και απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης δεδομένων, τη διενέργεια κανονιστικών ελέγχων και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Με την προαιρετική συσκευή CX Gateway για τα συμβατά καταγραφικά της σειράς InTemp, εκτός από την αυτόματη δημιουργία αναφορών μπορείτε να λαμβάνετε απομακρυσμένες ειδοποιήσεις με email / SMS για συμβάντα υπερβάσεων θερμοκρασίας άμεσα και να κάνετε αυτόματα λήψη των δεδομένων από καταγραφικά InTemp εντός της εμβέλειας της συσκευής CX Gateway στη cloud πλατφόρμα InTempConnect.

Σειρά καταγραφικών HOBO
Η σειρά καταγραφικών HOBO παρέχει μια μεγάλη γκάμα λύσεων παρακολούθησης της θερμοκρασίας / υγρασίας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ακόμα και για υποβρύχια τοποθέτηση.

Οι χρήστες ανεβάζουν τα δεδομένα θερμοκρασίας από τα Bluetooth καταγραφικά της σειράς HOBO στην δωρεάν cloud εφαρμογή HOBOlink, είτε χειροκίνητα μέσω της εφαρμογής HOBOconnect (iOS & Android) από την φορητή τους συσκευή είτε αυτόματα με χρήση της προαιρετικής συσκευής MX Gateway για τα συμβατά καταγραφικά.

Με την προαιρετική συσκευή MX Gateway για τα συμβατά Bluetooth καταγραφικά της σειράς HOBO, μπορείτε να λαμβάνετε απομακρυσμένες ειδοποιήσεις με email / SMS για συμβάντα υπερβάσεων ορίων άμεσα και να κάνετε αυτόματα λήψη των δεδομένων από καταγραφικά HOBO εντός της εμβέλειας της συσκευής ΜΧ Gateway σε σχεδόν πραγματικό χρόνο (near real-time monitoring) στη cloud πλατφόρμα HOBOlink.

Τύπος καταγραφικού
Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις καταγραφικών InTemp & HOBO της εταιρείας ONSET που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ONSET και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της ONSET.

Καταγραφικά Θερμοκρασίας USB

HOBO UX100-014M - Καταγραφικό Θερμοκρασίας USB για εξωτερικό αισθητήρα θερμοζεύγους

Το καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UX100-014M καταγράφει την θερμοκρασία με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα θερμοζεύγους (−260 έως +1820 °C ανάλογα το θερμοζεύγος - Thermocouple). Δέχεται θερμοζεύγοι J, K, T, E, R, S, B, N. Καταγράφει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος με εσωτερικό θερμίστορ (−20...+70 °C). Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές, οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για βιομηχανικές ή ειδικές εφαρμογές. Ο αισθητήρας θερμοζεύγους αγοράζεται ξεχωριστά ανάλογα την απαίτηση. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω καλωδίου USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


HOBO UX120-014M - Καταγραφικό Θερμοκρασίας USB για 4 εξωτερικά αισθητήρια θερμοζεύγους

Το καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UX120-014M καταγράφει θερμοκρασίες με την χρήση 4 εξωτερικών αισθητήρων θερμοζεύγους (−260 έως +1820 °C ανάλογα το θερμοζεύγος - Thermocouple). Δέχεται θερμοζεύγοι J, K, T, E, R, S, B, N. Καταγράφει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος με εσωτερικό θερμίστορ (−20...+70 °C). Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές, οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για βιομηχανικές ή ειδικές εφαρμογές. Οι αισθητήρες θερμοζεύγους αγοράζονται ξεχωριστά ανάλογα την απαίτηση. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω καλωδίου USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


HOBO UA-001-08 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας 8K USB αδιάβροχο έως 30m

Το αδιάβροχο μικροσκοπικό καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UA-001-08 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C). Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων και αδιάβροχο περίβλημα για εξωτερική ή υποβρύχια χρήση έως 30m. Διαθέτει μνήμη 8K και αποθηκεύει 6500 τιμές θερμοκρασίας. Ιδανικό για ειδικές εφαρμογές. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω της ειδικής βάσης BASE-U-1 (πωλείται ξεχωριστά) που διαθέτει έξοδο USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


HOBO UA-001-64 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας 64K USB αδιάβροχο έως 30m

Το αδιάβροχο μικροσκοπικό καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UA-001-64 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C). Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων και αδιάβροχο περίβλημα για εξωτερική ή υποβρύχια χρήση έως 30m. Διαθέτει μνήμη 64K και αποθηκεύει 52000 τιμές θερμοκρασίας. Ιδανικό για ειδικές εφαρμογές. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω της ειδικής βάσης BASE-U-1 (πωλείται ξεχωριστά) που διαθέτει έξοδο USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


Καταγραφικά Θερμοκρασίας Bluetooth

InTemp CX403 - Καταγραφικό θερμοκρασίας Bluetooth

Το καταγραφικό θερμοκρασίας InTemp CX403 διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα (−30...+70 °C) για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του χώρου τοποθέτησης, ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία καθώς και την ημερήσια min και max αυτής, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις. Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InTemp, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναφορές PDF για συμμόρφωση με κανονισμούς ποιότητας.

Συμβατό με την προαιρετική συσκευή CX Gateway και την cloud εφαρμογή InTempConnect για δυνατότητα ειδοποιήσεων με email/sms σε περίπτωση υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας.

Λεπτομέρειες

InTemp CX402-VFC215 - Καταγραφικό θερμοκρασίας Bluetooth 2 καναλιών (2m cable)

Το καταγραφικό θερμοκρασίας InTemp CX402-VFC215 διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα (−30...+70 °C) για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, ένα αισθητήρα probe (−40...+100 °C που διαθέτει πιστοποιητικό βαθμονόμησης NIST) από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για τρόφιμα με 2m καλώδιο εμβαπτισμένο σε μπουκάλι γλυκόλης 15mL, ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία καθώς και την ημερήσια min και max αυτής, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ψυγεία και καταψύκτες για κλινικές που διαθέτουν CDC εμβόλια, καθώς και για νοσοκομεία, κλινικές, και χώρους με ευπαθή προϊόντα. Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InTemp, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναφορές PDF για συμμόρφωση με κανονισμούς ποιότητας.

Συμβατό με την προαιρετική συσκευή CX Gateway και την cloud εφαρμογή InTempConnect για δυνατότητα ειδοποιήσεων με email/sms σε περίπτωση υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Η φιάλη γλυκόλης χρησιμοποιείται για την μόνωση του αισθητήρα probe και την καθυστέρηση των χρόνων θερμικής απόκρισης ώστε να προσομοιάζει την συμπεριφορά των εμβολίων.

Λεπτομέρειες

InTemp CX402-VFC415 - Καταγραφικό θερμοκρασίας Bluetooth 2 καναλιών (4m cable)

Το καταγραφικό θερμοκρασίας InTemp CX402-VFC415 διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα (−30...+70 °C) για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, ένα αισθητήρα probe (−40...+100 °C που διαθέτει πιστοποιητικό βαθμονόμησης NIST) από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για τρόφιμα με 4m καλώδιο εμβαπτισμένο σε μπουκάλι γλυκόλης 15mL, ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία καθώς και την ημερήσια min και max αυτής, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ψυγεία και καταψύκτες για κλινικές που διαθέτουν CDC εμβόλια, καθώς και για νοσοκομεία, κλινικές, και χώρους με ευπαθή προϊόντα. Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InTemp, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναφορές PDF για συμμόρφωση με κανονισμούς ποιότητας.

Συμβατό με την προαιρετική συσκευή CX Gateway και την cloud εφαρμογή InTempConnect για δυνατότητα ειδοποιήσεων με email/sms σε περίπτωση υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Η φιάλη γλυκόλης χρησιμοποιείται για την μόνωση του αισθητήρα probe και την καθυστέρηση των χρόνων θερμικής απόκρισης ώστε να προσομοιάζει την συμπεριφορά των εμβολίων.

Λεπτομέρειες

InTemp CX405-RTD - Καταγραφικό θερμοκρασίας Dry Ice Bluetooth

Το καταγραφικό θερμοκρασίας InTemp CX405-RTD Dry Ice διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα (−30...+70 °C) για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, ένα αισθητήρα probe (−95...+50 °C που διαθέτει πιστοποιητικό βαθμονόμησης NIST) από ανοξείδωτο χάλυβα με 1.5m καλώδιο , ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία καθώς και την ημερήσια min και max αυτής, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε καταψύκτες για κλινικές που διαθέτουν CDC εμβόλια, καθώς και για νοσοκομεία, κλινικές, κρυογενετική, εφοδιαστικές αλυσίδες και χώρους με προϊόντα βαθείας κατάψυξης ή πολύ χαμηλών θερμοκρασιών έως −95 °C. Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InTemp, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναφορές PDF για συμμόρφωση με κανονισμούς ποιότητας.

Συμβατό με την προαιρετική συσκευή CX Gateway και την cloud εφαρμογή InTempConnect για δυνατότητα ειδοποιήσεων με email/sms σε περίπτωση υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας.


HOBO MX2305 - Καταγραφικό IP67 Θερμοκρασίας Bluetooth

Το στεγανό IP67 καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO MX2305 καταγράφει την θερμοκρασία (−40...+70 °C) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


HOBO MX2304 - Καταγραφικό IP67 Θερμοκρασίας Bluetooth με εξωτερικό αισθητήρα

Το στεγανό IP67 καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO MX2304 καταγράφει την θερμοκρασία με εξωτερικό αισθητήρα (−40...+100 °C) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


HOBO MX2303 - Καταγραφικό IP67 Θερμοκρασίας Bluetooth με 2 εξωτερικά αισθητήρια

Το στεγανό IP67 καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO MX2303 καταγράφει την θερμοκρασία με 2 εξωτερικά αισθητήρια (−40...+100 °C) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


HOBO MX2201 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Bluetooth αδιάβροχο έως 30m

Το αδιάβροχο καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO MX2201 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C) του χώρου τοποθέτησης. Αποθηκεύει 96000 τιμές θερμοκρασίας. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους και για μέτρηση θερμοκρασίας υδάτων με δυνατότητα βύθισης έως τα 30 m. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


Καταγραφικά Θερμοκρασίας / υγρασίας USB

HOBO UX100-023A - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Υγρασίας USB με εξωτερικό αισθητήρα

Το καταγραφικό θερμοκρασίας υγρασίας HOBO UX100-023A καταγράφει την θερμοκρασία & υγρασία με εξωτερικό αισθητήρα (−20...+70 °C, 1%...100% RH) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω καλωδίου USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


Καταγραφικά Θερμοκρασίας / υγρασίας Bluetooth

InTemp CX450 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Υγρασίας Bluetooth

Το καταγραφικό θερμοκρασίας υγρασίας InTemp CX450 καταγράφει την θερμοκρασία (−30...+70 °C) & την υγρασία (0%...95%) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές καθώς και την ημερήσια min και max αυτών, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων, πιστοποιητικό βαθμονόμησης NIST. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και υγρασίας σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις. Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InTemp, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναφορές PDF για συμμόρφωση με κανονισμούς ποιότητας.

Συμβατό με την προαιρετική συσκευή CX Gateway και την cloud εφαρμογή InTempConnect για δυνατότητα ειδοποιήσεων με email/sms σε περίπτωση υπερβάσεων ορίων θερμοκρασίας.


HOBO MX1101 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Υγρασίας Bluetooth

Το καταγραφικό θερμοκρασίας υγρασίας HOBO MX1101 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C) & την υγρασία (1%...90%) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


HOBO MX2301A - Καταγραφικό IP67 Θερμοκρασίας Υγρασίας Bluetooth

Το στεγανό IP67 καταγραφικό θερμοκρασίας υγρασίας HOBO MX2301A καταγράφει την θερμοκρασία (−40...+70 °C) & την υγρασία (0%...100%) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


HOBO MX2302A - Καταγραφικό IP67 Θερμοκρασίας Υγρασίας Bluetooth με εξωτερικό αισθητήρα

Το στεγανό IP67 καταγραφικό θερμοκρασίας υγρασίας HOBO MX2302A καταγράφει την θερμοκρασία & υγρασία με εξωτερικό αισθητήρα (−40...+70 °C, 0%...100% RH) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink.


Καταγραφικά θερμοκρασίας / υγρασίας / CO2 Bluetooth & USB

HOBO MX1102A - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Υγρασίας CO2 Bluetooth & USB

Το καταγραφικό θερμοκρασίας, υγρασίας, CO2 HOBO MX1102A καταγράφει την θερμοκρασία (0...+50 °C), την υγρασία (1%...90%) & το διοξείδιο του άνθρακα CO2 (0...5000 ppm) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD για να δείτε τις τρέχουσες τιμές, ηχητική και οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων. Ιδανικό για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink. Διαθέτει επίσης θύρα USB, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή που εκτελεί το λογισμικό HOBOware.


Καταγραφικά θερμοκρασίας / υγρασίας / έντασης φωτισμού

HOBO MX1104 - Καταγραφικό Bluetooth Θερμοκρασίας Υγρασίας Έντασης φωτισμού + 1ch Analog

Το καταγραφικό θερμοκρασίας, υγρασίας, έντασης φωτισμού HOBO MX1104 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C), την υγρασία (0%...100%), την ένταση φωτισμού (1...15582 lumens/ft2) του χώρου τοποθέτησης και διαθέτει μια αναλογική είσοδο που μπορούμε να συνδέσουμε μια μεγάλη γκάμα αναλογικών αισθητήρων με σήμα εξόδου 4-20 mA, 0-2.5 V DC, 0-5 V DC, 0-10 V DC, 0-24 V DC. Διαθέτει μνήμη 4MB και αποθηκεύει 1.9 εκατομύρια τιμές . Ιδανικό για την παρακολούθηση των συνθηκών σε εσωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί ασύρματα μέσω Bluetooth Low Energy με κινητές συσκευές (smartphone, tablets). Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HOBOconnect, μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών (xlsx, csv, txt) ή γραφική παράσταση τιμών. Συμβατό με την προαιρετική συσκευή MX Gateway και την cloud εφαρμογή HOBOlink. Διαθέτει επίσης θύρα USB, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή που εκτελεί το λογισμικό HOBOware.


HOBO U12-012 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Υγρασίας Έντασης φωτισμού USB

Το καταγραφικό θερμοκρασίας, υγρασίας, έντασης φωτισμού HOBO U12-012 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C), την υγρασία (5%...95%) & την ένταση φωτισμού (1...3000 lumens/ft2) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει μνήμη 64K και αποθηκεύει 43000 τιμές . Ιδανικό για την παρακολούθηση των συνθηκών σε εσωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω καλωδίου USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


HOBO UA-002-08 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Έντασης φωτισμού 8K USB αδιάβροχο έως 30m

Το αδιάβροχο μικροσκοπικό καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UA-002-08 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C) & την ένταση φωτισμού (1...30000 lumens/ft2) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων και αδιάβροχο περίβλημα για εξωτερική ή υποβρύχια χρήση έως 30m. Διαθέτει μνήμη 8K και αποθηκεύει 3.5K τιμές θερμοκρασίας / έντασης φωτισμού. Ιδανικό για ειδικές εφαρμογές. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω της ειδικής βάσης BASE-U-4 (πωλείται ξεχωριστά) που διαθέτει έξοδο USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


HOBO UA-002-64 - Καταγραφικό Θερμοκρασίας Έντασης φωτισμού 64K USB αδιάβροχο έως 30m

Το αδιάβροχο μικροσκοπικό καταγραφικό θερμοκρασίας HOBO UA-002-64 καταγράφει την θερμοκρασία (−20...+70 °C) & την ένταση φωτισμού (1...30000 lumens/ft2) του χώρου τοποθέτησης. Διαθέτει οπτική δυνατότητα συναγερμού για την κοινοποίηση των υπερβάσεων ορίων και αδιάβροχο περίβλημα για εξωτερική ή υποβρύχια χρήση έως 30m. Διαθέτει μνήμη 64K και αποθηκεύει 28K τιμές θερμοκρασίας / έντασης φωτισμού. Ιδανικό για ειδικές εφαρμογές. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το καταγραφικό επικοινωνεί μέσω της ειδικής βάσης BASE-U-4 (πωλείται ξεχωριστά) που διαθέτει έξοδο USB με την εφαρμογή HOBOware Pro με την οποία μπορείτε να προβάλετε εύκολα τα δεδομένα, να ελέγξετε την κατάσταση του καταγραφικού, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και να εξάγετε αρχεία τιμών.


Gateways Πύλες δεδομένων

InTemp CX Gateway (CX5000) - Πύλη δεδομένων για καταγραφικά InTemp

Η πύλη InTemp CX Gateway συνδέει τα Bluetooth καταγραφικά της σειράς InTemp CX απρόσκοπτα με την cloud πλατφόρμα δεδομένων InTempConnect ώστε να παρέχει αυτόματα ειδοποίηση για alarms σε πραγματικό χρόνο για τα καταγραφικά μέσω email ή και sms.

Εκτός από τις ευέλικτες δυνατότητες ειδοποίησης συναγερμού, η πύλη CX5000 μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία λήψης δεδομένων και δημιουργίας αναφορών από ένα ή περισσότερα καταγραφικά InTemp CX.

Λεπτομέρειες

HOBO MX Gateway (MXGTW1) - Πύλη δεδομένων για καταγραφικά HOBO MX

Η πύλη HOBO MX Gateway συνδέει τα Bluetooth καταγραφικά της σειράς HOBO MX απρόσκοπτα με την cloud πλατφόρμα δεδομένων HOBOlink ώστε να παρέχει αυτόματα ειδοποίηση για alarms σε πραγματικό χρόνο για τα καταγραφικά μέσω email ή και sms.

Εκτός από τις ευέλικτες δυνατότητες ειδοποίησης συναγερμού, η πύλη MXGTW1 μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία λήψης δεδομένων και παρακολούθησης σε σχεδόν πραγματικό χρόνο (near real-time monitoring) από ένα ή περισσότερα καταγραφικά HOBO MX.

Λεπτομέρειες

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".