ΠΡΟΪΟΝΤΑ Tempmate

καταγραφικά και ενδείκτες για χρήση κατά την μεταφορά / αποθήκευση προϊόντων, για την παρακολούθηση της ψυχρής αλυσίδας

Tempmate GmbH

Στις αρχές της δεκαετίας του '80, πολλές εταιρείες έψαχναν απεγνωσμένα συσκευές για τη μέτρηση ή τον έλεγχο της ψυχρής αλυσίδας τους κατά τη μεταφορά εμπορευμάτων. Η ανάγκη αυτή της ενημέρωσης για πιθανά συμβάντα και για τα χειρότερα σενάρια συμβάντων κατά τη μεταφορά προϊόντων, αυξήθηκε σταθερά. Για αυτό ιδρύθηκε το 1983 η εταιρεία imec Messtechnik GmbH στη Γερμανία, για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος που είδε εκείνη την εποχή. Με παρουσία στην αγορά άνω των 35 ετών, η επωνυμία tempmate των προϊόντων της απέκτησε ισχυρή αναγνώριση και έγινε το σήμα κατατεθέν της. Το 2019 λήφθηκε η απόφαση να επικεντρωθεί πλήρως η δημόσια εμφάνισή της στο εμπορικό σήμα της και έτσι από τον Αύγουστο του 2020 η εταιρεία εμφανίζεται πλέον ως tempmate GmbH και συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σας όσον αφορά τα θέματα της παρακολούθησης της ψυχρής αλυσίδας και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα Tempmate στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Tempmate GmbH, για την παρακολούθηση της ψυχρής αλυσίδας και της εφοδιαστικής αλυσίδας, που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tempmate GmbH και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της tempmate.

Ενδείκτης θερμοκρασίας

tempmate-i1 - ενδείκτης θερμοκρασίας μιας χρήσης

Ο ενδείκτης θερμοκρασίας ψυχρής αλυσίδας Tempmate-i1 είναι μια ιδανική επιλογή για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας φαρμακευτικών προϊόντων, ευπαθών τροφίμων, αλιευμάτων κ.α. κατά τη μεταφορά τους καθώς και στα σημεία μεταφόρτωσης. Ο ενδείκτης έχει σχεδιαστεί για μία μόνο χρήση με εύρος εφαρμογής −20...+50 °C και ακρίβεια ±0.5 °C. Συμμορφώνεται με EN 12830 και GDP. Γερμανικής κατασκευής.

Προ-ρυθμισμένο από το εργοστάσιο, δεν απαιτείται καμία ενέργεια ρύθμισης από τον χρήστη και δεν απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για την παρακολούθηση ευαίσθητων στη θερμοκρασία αγαθών και εμπορευμάτων. Αδιάβροχο και ασφαλές για τρόφιμα.

Λεπτομέρειες

GSM Καταγραφικά για online παρακολούθηση

tempmate-GS2 T - Καταγραφικό θερμοκρασίας μιας χρήσης με GSM module

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας, γεωγραφικής τοποθεσίας και τής έντασης φωτός περιβάλλοντος των ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Διαθέτει GSM module για online απομακρυσμένη παρακολούθηση της γεωγραφικής τοποθεσίας του φορτίου & των μετρήσεων για μια παγκόσμια έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το ονομάζουμε "Cold Chain Monitoring 4.0". Με το tempmate-GS μπορείτε να ενεργήσετε εγκαίρως και να σώσετε τα προϊόντα σας προτού να είναι πολύ αργά! Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να οργανωθεί αντικατάσταση προϊόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης παρά την απώλεια ή ζημιά αυτών. Η χαμένη ή κατεστραμμένη αποστολή μπορεί να εντοπιστεί και οι υπεύθυνοι μπορούν να καθοριστούν με σαφήνεια. Επομένως, μπορούν να ικανοποιηθούν οι αξιώσεις εγγύησης.

Όλα τα σχετικά δεδομένα μέτρησης μπορούν να καταγράφονται συνεχώς χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Tempmate-Cloud μέσω της οποίας πολλά μέλη της ομάδας της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούν να ελέγχουν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Τα καταγεγραμμένα δεδομένα μπορούν εύκολα να κοινοποιηθούν σε άλλους μέσω συνδέσμου (web link) ή email. Δεν απαιτείται πρόσθετο λογισμικό, απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser) με πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet).

Λεπτομέρειες

tempmate-GS2 TH - Καταγραφικό θερμοκρασίας & υγρασίας μιας χρήσης με GSM module

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας, υγρασίας, γεωγραφικής τοποθεσίας και τής έντασης φωτός περιβάλλοντος των ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C, 0...100% RH. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Διαθέτει GSM module για online απομακρυσμένη παρακολούθηση της γεωγραφικής τοποθεσίας του φορτίου & των μετρήσεων για μια παγκόσμια έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Με το tempmate-GS μπορείτε να ενεργήσετε εγκαίρως και να σώσετε τα προϊόντα σας προτού να είναι πολύ αργά! Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να οργανωθεί αντικατάσταση προϊόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης παρά την απώλεια ή ζημιά αυτών. Η χαμένη ή κατεστραμμένη αποστολή μπορεί να εντοπιστεί και οι υπεύθυνοι μπορούν να καθοριστούν με σαφήνεια. Επομένως, μπορούν να ικανοποιηθούν οι αξιώσεις εγγύησης. Όλα τα σχετικά δεδομένα μέτρησης μπορούν να καταγράφονται συνεχώς χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Tempmate-Cloud μέσω της οποίας πολλά μέλη της ομάδας της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούν να ελέγχουν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Λεπτομέρειες

Καταγραφικά θερμοκρασίας

tempmate-M1 - Καταγραφικό θερμοκρασίας

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας πολλαπλών χρήσεων για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με EN12830. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο και η οθόνη του εμφανίζει την κατάσταση & θερμοκρασία. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C ή −40...+90 με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα. Συμμορφώνεται με EN 12830 και GDP. Γερμανικής κατασκευής.

Το καταγραφικό θερμοκρασίας πολλαπλών χρήσεων Tempmate-M1 με ενσωματωμένη θύρα USB είναι ο απόλυτος καταγραφέας δεδομένων για την οικονομική παρακολούθηση της θερμοκρασίας των σταθερών ψυγείων και των εμπορευμάτων σας κατά την μεταφορά. Για τη διεξαγωγή της ανάλυσης των μετρήσεων, απλώς συνδέστε το tempmate-M1 απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Στη συνέχεια δημιουργείται αυτόματα μια αναφορά PDF, που δείχνει το προφίλ θερμοκρασίας καθώς και όλες τις μεμονωμένες τιμές των μετρήσεων συν στατιστικές πληροφορίες. Δεν απαιτείται επιπλέον υλικό ή λογισμικό.

Λεπτομέρειες

tempmate-M2 T - Καταγραφικό θερμοκρασίας

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας πολλαπλών χρήσεων για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους ή την αποθήκευσή τους. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο και η οθόνη του εμφανίζει την κατάσταση & θερμοκρασία. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C ή −40...+90 °C με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα ή −80...+200 °C με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα PT100. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Το καταγραφικό θερμοκρασίας πολλαπλών χρήσεων Tempmate-M2 T με ενσωματωμένη θύρα USB είναι ο απόλυτος καταγραφέας δεδομένων για την οικονομική παρακολούθηση της θερμοκρασίας των σταθερών ψυγείων και των εμπορευμάτων σας κατά την μεταφορά. Για τη διεξαγωγή της ανάλυσης των μετρήσεων, απλώς συνδέστε το tempmate-M2 T απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Στη συνέχεια δημιουργείται αυτόματα μια αναφορά PDF, που δείχνει το προφίλ θερμοκρασίας καθώς και όλες τις μεμονωμένες τιμές των μετρήσεων συν στατιστικές πληροφορίες. Δεν απαιτείται επιπλέον υλικό ή λογισμικό.

Λεπτομέρειες

tempmate-S1 - Καταγραφικό θερμοκρασίας μιας χρήσης

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με EN12830. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C. Συμμορφώνεται με EN 12830 και GDP. Γερμανικής κατασκευής.

Οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας μίας χρήσης συμβατό με GDP με αυτοματοποιημένες αναφορές PDF & CSV για χρήση στην έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα καταγραφικά θερμοκρασίας tempmate-S1 αναπτύχθηκαν ειδικά για την παρακολούθηση προϊόντων ευαίσθητων στη θερμοκρασία σε ολόκληρο τον κύκλο της ψυχρής αλυσίδας (cold chain).

Λεπτομέρειες

tempmate-S2 T - Καταγραφικό θερμοκρασίας μιας χρήσης

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με EN12830. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο. Διαθέτει οθόνη LCD. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας μίας χρήσης με αυτοματοποιημένες αναφορές PDF & CSV για χρήση στην έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα καταγραφικά θερμοκρασίας tempmate-S2 αναπτύχθηκαν ειδικά για την παρακολούθηση προϊόντων ευαίσθητων στη θερμοκρασία σε ολόκληρο τον κύκλο της ψυχρής αλυσίδας (cold chain).

Λεπτομέρειες

tempmate-B - Καταγραφικό Mini θερμοκρασίας μιας χρήσης

Εξαιρετικά ανθεκτικό μίνι καταγραφικό, με μέγεθος όσο ενός κουμπιού, για καταγραφή μετρήσεων θερμοκρασίας με διάρκεια καταγραφής έως και 5 έτη. Οι καταγραφείς θερμοκρασίας της σειράς tempmate-B είναι ιδανικοί όποτε τα προϊόντα σας μεταφέρονται και αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα τους δεν έχει παραβιαστεί. Οι εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, το εξαιρετικά ελαφρύ βάρος και η οικονομική τιμή κάνουν τη σειρά tempmate-B μια πρώτη επιλογή παγκοσμίως.

Οι σειρές tempmate-B είναι αυτοτελή καταγραφικά δεδομένων θερμοκρασίας με δυνατότητα καταγραφής έως και 8000 σημείων δεδομένων, ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγεται, θα μετρήσουν από −40 °C έως +140 °C. Ο καταγραφέας συνδέεται στον υπολογιστή μέσω του ξεχωριστού διαθέσιμου προσαρμογέα USB και προγραμματίζεται, διαβάζεται και αναλύεται με τη βοήθεια του φιλικού προς το χρήστη λογισμικού TempIT. Συμμορφώνεται με EN 12830, GDP και FDA 21 CFR Part 11.

Λεπτομέρειες

Καταγραφικά θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας

tempmate-M2 TH - Καταγραφικό θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας πολλαπλών χρήσεων για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους ή την αποθήκευσή τους. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο και η οθόνη του εμφανίζει την κατάσταση & θερμοκρασία, σχετική υγρασία. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C, 0...10% rH ή −40...+90 °C, 0...100% rH με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα ή −80...+200 °C με την χρήση εξωτερικού αισθητήρα PT100. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Το καταγραφικό θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας πολλαπλών χρήσεων Tempmate-M2 TH με ενσωματωμένη θύρα USB είναι ο απόλυτος καταγραφέας δεδομένων για την οικονομική παρακολούθηση της θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας των σταθερών ψυγείων και των εμπορευμάτων σας κατά την μεταφορά. Για τη διεξαγωγή της ανάλυσης των μετρήσεων, απλώς συνδέστε το tempmate-M2 TH απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Στη συνέχεια δημιουργείται αυτόματα μια αναφορά PDF, που δείχνει το προφίλ θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας καθώς και όλες τις μεμονωμένες τιμές των μετρήσεων συν στατιστικές πληροφορίες. Δεν απαιτείται επιπλέον υλικό ή λογισμικό.

Λεπτομέρειες

tempmate-S2 TH - Καταγραφικό θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας μιας χρήσης

Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με EN12830. Πολύ μικρό και ελαφρύ, μπορεί να εισαχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πακέτο. Διαθέτει οθόνη LCD. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C, 0...100% RH. Συμμορφώνεται με EN 12830. Γερμανικής κατασκευής.

Οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας μίας χρήσης με αυτοματοποιημένες αναφορές PDF & CSV για χρήση στην έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα καταγραφικά θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας tempmate-S2 TH αναπτύχθηκαν ειδικά για την παρακολούθηση προϊόντων ευαίσθητων στη θερμοκρασία & τη σχετική υγρασία σε ολόκληρο τον κύκλο της ψυχρής αλυσίδας (cold chain).

Λεπτομέρειες

tempmate-B4 - Καταγραφικό Mini θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας μιας χρήσης

Εξαιρετικά ανθεκτικό μίνι καταγραφικό, με μέγεθος όσο ενός κουμπιού, για καταγραφή μετρήσεων θερμοκρασίας και υγρασίας με διάρκεια καταγραφής έως και 5 έτη. Οι καταγραφείς θερμοκρασίας της σειράς tempmate-B είναι ιδανικοί όποτε τα προϊόντα σας μεταφέρονται και αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα τους δεν έχει παραβιαστεί. Οι εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, το εξαιρετικά ελαφρύ βάρος και η οικονομική τιμή κάνουν τα tempmate-B4 μια πρώτη επιλογή παγκοσμίως.

Τα tempmate-B4 είναι αυτοτελή καταγραφικά δεδομένων θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας με δυνατότητα καταγραφής 8192 σημείων δεδομένων, ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγεται, θα μετρήσουν από −20 °C έως +85 °C, 0...100% RH. Ο καταγραφέας συνδέεται στον υπολογιστή μέσω του ξεχωριστού διαθέσιμου προσαρμογέα USB και προγραμματίζεται, διαβάζεται και αναλύεται με τη βοήθεια του φιλικού προς το χρήστη λογισμικού TempIT. Συμμορφώνεται με EN 12830, GDP και FDA 21 CFR Part 11.

Λεπτομέρειες

Επιλέγω tempmate για την παρακολούθηση της ψυχρής αλυσίδας / εφοδιαστικής αλυσίδας