ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΥΣΗ IoT - ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

για επικοινωνία με ασύρματους αισθητήρες Aranet

Η καρδιά της ασύρματης IoT λύσης Aranet για την παρακολούθηση των συνθηκών περιβάλλοντος είναι ο ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων) βιομηχανικής ποιότητας για την καταγραφή των δεδομένων από τους ασύρματους αισθητήρες. Μπορούν να προστεθούν έως και 100 ασύρματοι αισθητήρες ανά σταθμό βάσης Aranet PRO εντός της οπτικής εμβέλειας (line-of-sight) έως 3 km από αυτόν.

Η ασύρματη IoT λύση Aranet διαθέτει μεγάλη εμβέλεια ασύρματης κάλυψης, έως 3 Km, είναι ιδανική για την παρακολούθηση των συνθηκών περιβάλλοντος σε αποθηκευτικούς χώρους, σε θερμοκήπια, στην γεωργία, σε μουσεία, στη βιομηχανία τροφίμων, την φαρμακοβιομηχανία, σε computer rooms, σε κτίρια γραφείων κ.α. χώρους.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της σειράς Aranet της εταιρείας SAF Tehnika JSC που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Aranet και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων Aranet.

ARANET PRO - Ασύρματο καταγραφικό

Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων) βιομηχανικής ποιότητας. Μπορούν να προστεθούν έως και 100 ασύρματοι αισθητήρες ανά σταθμό βάσης Aranet PRO εντός της οπτικής εμβέλειας (line-of-sight) έως 3 km από αυτόν. Διαθέτει web server για πρόσβαση από τον χρήστη μέσω web browser για προβολή, ανάλυση και σύγκριση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, ρύθμιση ορίων για συναγερμούς καθώς και εξαγωγή αναφορών.

Χαρακτηριστικά: Ασύρματη IoT λύση. Μνήμη για αποθήκευση δεδομένων έως 10 χρόνια. Κεντρική αποθήκευση όλων των μετρήσεων στη βάση τοπικά. Συνεργάζεται με cloud εφαρμογές. Αποστολή ειδοποιήσεων / συναγερμών με email και sms (προεραιτικά). Ενσωματωμένη μπαταρία (εφεδρική ισχύς έως 30 min σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας AC). Ευαισθησία δέκτη: -127 dBm.

Η επικοινωνία της IoT λύσης Aranet με συστήματα τρίτων, για αποστολή δεδομένων, είναι δυνατή μέσω του πρωτοκόλλου MQTT στον σταθμό βάσης Aranet PRO. Ο χρήστης θα πρέπει να έχει: Ένα λογισμικό / εφαρμογή που να μπορεί να κάνει αιτήσεις δεδομένων και να λαμβάνει δεδομένα σε μορφή MQTT. Πρόσβαση σε κάποιον MQTT broker που είναι απαραίτητος για τη λήψη δεδομένων από το σταθμό βάσης Aranet PRO και, στη συνέχεια, να τα στέλνει στο λογισμικό του χρήστη. Μια έγκυρη άδεια MQTT ενεργοποιημένη στο σταθμό βάσης Aranet PRO που πωλείται ξεχωριστά. Εγχειρίδιο διασύνδεσης MQTT.

Η πλατφόρμα Aranet Cloud, προαιρετική συνδρομητική υπηρεσία, επιτρέπει την αποστολή των μετρήσεων που λαμβάνει από τις βάσεις Aranet PRO, με μορφή SenML+JSON ή LeanHeat JSON μέσω API τύπου push σε οποιοδήποτε τελικό σημείο τρίτου συστήματος (διακομιστής, υπολογιστής, άλλη πλατφόρμα Cloud κ.λπ.) που είναι ικανό για λήψη τέτοιων αρχείων. Εγχειρίδιο push API.

Μοντέλα: Ανάλογα με τον αριθμό των αισθητήρων που απαιτούνται να συνδεθούν στην βάση, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις του σταθμού βάσης Aranet PRO - Aranet PRO 12, Aranet PRO 50 και Aranet PRO 100, για έως 12, 50 και 100 αισθητήρες αντίστοιχα.

Δείτε το φυλλάδιο

ARANET MINI - Ασύρματο καταγραφικό με οθόνη αφής

Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων). Μπορούν να προστεθούν έως 12 ασύρματοι αισθητήρες ανά σταθμό βάσης Aranet Mini εντός της οπτικής εμβέλειας (line-of-sight) έως 3 km από αυτόν. Διαθέτει οθόνη αφής για προβολή, ανάλυση και σύγκριση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, ρύθμιση ορίων για ηχητικό και οπτικό συναγερμό.

Χαρακτηριστικά: Ευδιάκριτη οθόνη αφής. Μνήμη για αποθήκευση δεδομένων έως 10 χρόνια. Ηχητικό συναγερμό υπέρβασης ορίων. Προβολή μετρήσεων και γραφημάτων. Ενσωματωμένη μπαταρία (εφεδρική ισχύς έως 8 ώρες σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας AC). Ευαισθησία δέκτη: -130 dBm.

Δείτε το φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".