Μέτρηση ανεμολογικών παραμέτρων

Αισθητήρες - ανεμοδείκτες - ανεμόμετρα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση που ταιριάζει στην περιπτωσή σας.

Αισθητήρες ανέμου


ResponseONE Πολυαισθητήρας που μετράει 4 βασικές μετεωρολογικές παραμέτρους (ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου με τεχνολογία υπερήχων, ατμοσφαιρική πίεση, υγρασία και θερμοκρασία).


A100 Series Τα μηχανικά ανεμόμετρα της σειράς A100 είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπου η ακρίβεια και η ευαισθησία είναι σημαντικές παράμετροι.


W200 Series Η σειρά μηχανικών ανεμοδεικτών W200 είναι όργανα υψηλής ποιότητας για τη μέτρηση της κατεύθυνσης του ανέμου.


Wind HD-Alpine Ο αισθητήρας ταχύτητας / διεύθυνσης ανέμου Heavy Duty Wind HD-Alpine διαθέτει την ανθεκτική στον πάγο επίστρωση που αναπτύχθηκε για να αντέξει στα πιο ακραία περιβάλλοντα.


Ανεμόμετρα 2D Τα ανεμόμετρα τεχνολογίας υπερήχων επιτρέπουν, σε σύγκριση με τα κλασικά ανεμόμετρα, μετρήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια χωρίς αδρανειακές διακυμάνσεις. Μπορούν να μετρήσουν / υπολογίσουν περισσότερες από 35 διαφορετικές παραμέτρους.


Ανεμόμετρα 3D Τα ανεμόμετρα τεχνολογίας υπερήχων τριών αξόνων (3D) είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη απόκριση, υψηλή ανάλυση και τρισδιάστατη μέτρηση ανέμου.

Κατάλογοι εταιρειών με σχετικά προϊόντα


Η R.M. Young Co, κατασκευάζει μετεωρολογικούς αισθητήρες ανέμου, θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης, βροχόπτωσης καθώς και μονάδες μετατροπής / καταγραφής, Οθόνες απεικόνισης.


Η Windspeed Ltd (Vector Instruments), κατασκευάζει μετεωρολογικούς αισθητήρες ανέμου (ανεμόμετρα / ανεμοδείκτες) μηχανικούς μεγάλης ακρίβειας.


Η NRG Systems κατασκευάζει συστήματα μέτρησης αιολικού δυναμικού, ανεμόμετρα, ανεμοδείκτες, ανεμομετρικούς ιστούς, ανεμομετρικούς αισθητήρες ελέγχου τουρμπίνας ανεμογεννήτριας


Η Adolf Thies GmbH κατασκευάζει μετεωρολογικούς αισθητήρες (ανεμοδείκτες, ανεμόμετρα, κ.α.).

Καλέστε μας, να βρούμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".