ΜΕΤΡΗΣΗ CO2

καταγραφή με όργανα χειρός, καταγραφικά της Rotronic

Η παρακολούθηση του αέρα εσωτερικών χώρων περιορίζεται συνήθως στην υγρασία και τη θερμοκρασία του αέρα. Αλλά η παρακολούθηση του CO2 είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που μπορεί να ανιχνευθεί μόνο με όργανο μέτρησης και το οποίο είναι θανατηφόρο σε υψηλές συγκεντρώσεις. Οι συσκευές μέτρησης CO2 είναι εξοπλισμένοι με ευαίσθητους αισθητήρες και είναι ιδανικοί για την απαιτητική παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων. Επίσης μπορούν χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, σε σήραγγες, σε θερμοκήπια, εκκολαπτήρια και αποθήκες.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

CL11 inexpensive multiple parameter meter - οικονομικό πολυπαραμετρικό καταγραφικό

Η μονάδα CL11 είναι ένα οικονομικό καταγραφικό πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία και τη θερμοκρασία. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο στο πεδίο αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας το πακέτο λογισμικού ROTRONIC SW21, μπορεί εύκολα να καταγραφεί τα δεδομένα όπως απαιτούνται για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων και τα δεδομένα στη συνέχεια μπορούν να ληφθούν, να αποθηκευτούν και να αναλυθούν σε υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 40.000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Εμφανίζονται οι μέγιστες, ελάχιστες και μέσες τιμές. Ρυθμιζόμενος ηχητικός και οπτικός συναγερμός για το CO2. Προαιρετικός εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας. Περιλαμβάνει λογισμικό για τη διαμόρφωση και τη λήψη δεδομένων. Εύρος μετρήσεων: 0...5000 ppm για το CO2, 0...100% RH, -20...+60 °C. Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

CO2 DISPLAY - Οθόνη CO2

Η οθόνη CO2 για τοποθέτηση σε τοίχο ή πάγκο είναι μία οικονομική μονάδα απεικόνισης που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία και τη θερμοκρασία δηλαδή παραμέτρους που σχετίζονται με την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο στο πεδίο αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Το όργανο μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας από τα κουμπιά που διαθέτει και τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε ένα USB stick για ανάλυση με το δωρεάν λογισμικό SW21 της ROTRONIC.

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 18.000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Ρυθμιζόμενος οπτικός συναγερμός για το CO2. Περιλαμβάνει λογισμικό για τη διαμόρφωση και τη λήψη δεδομένων. Διαστάσεις 33x25x5 cm. Εύρος μετρήσεων: 0...5000 ppm για το CO2, 0...100% RH, -20...+60 °C. Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

CP11 - Όργανο χειρός μέτρησης CO2

Το φορητό όργανο χειρός CP11 είναι ένας οικονομικός μετρητής πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2, την υγρασία και τη θερμοκρασία. Υπολογίζει επίσης το σημείο δρόσου και τη θερμοκρασία υγρού βολβού. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο σε δοκιμή πεδίου, αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτά τα όργανα προσφέρουν ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό ROTRONIC SW21 που συνοδεύει τη συσκευή, μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται και τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν, να αποθηκευτούν και να αναλυθούν. Ιδανικό για εφαρμογές ελέγχου της ποιότητας αέρα σε εσωτερικούς χώρους κτιρίων / βιομηχανιών, την παρακολούθηση των συνθηκών σε υπόγειους χώρους στάθμευσης (ασφάλεια), την παρακολούθηση διαρροών σε εγκαταστάσεις πλήρωσης (ασφάλεια).

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 18000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Ένδειξη μέγιστης, ελάχιστης και μέσης τιμής. Ρυθμιζόμενος ακουστικός συναγερμός για το CO2. Εύρος μετρήσεων 0..5000 ppm για το CO2, 0.1...99.95 %RH, -20...+60 °C. Ακρίβεια ±30 ppm ±5 % της μετρούμενης τιμής, <2.5 %RH (10...90 %RH), ±0.3 °K στους 23 ±5 °C. Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

Δείτε επίσης τα προϊόντα

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Προϊόντα Rotronic | Κατηγορίες προϊόντων | Αντιπροσωπείες