ΜΕΤΡΗΣΗ CO2 / CO

καταγραφή με όργανα χειρός, καταγραφικά, εκπομπούς της Rotronic

Η παρακολούθηση του αέρα εσωτερικών χώρων περιορίζεται συνήθως στην υγρασία και τη θερμοκρασία του αέρα. Αλλά η παρακολούθηση του CO2 είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που μπορεί να ανιχνευθεί μόνο με όργανο μέτρησης και το οποίο είναι θανατηφόρο σε υψηλές συγκεντρώσεις. Οι συσκευές μέτρησης CO2 είναι εξοπλισμένοι με ευαίσθητους αισθητήρες και είναι ιδανικοί για την απαιτητική παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων. Επίσης μπορούν χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, σε σήραγγες καθώς και να παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες όπως του ελέγχου του αερισμού σε θερμοκήπια, εκκολαπτήρια και αποθήκες ή για συναγερμό.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

CL11 inexpensive multiple parameter meter - οικονομικό πολυπαραμετρικό καταγραφικό

Η μονάδα CL11 είναι ένα οικονομικό καταγραφικό πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία και τη θερμοκρασία. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο στο πεδίο αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας το πακέτο λογισμικού ROTRONIC SW21, μπορεί εύκολα να καταγραφεί τα δεδομένα όπως απαιτούνται για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων και τα δεδομένα στη συνέχεια μπορούν να ληφθούν, να αποθηκευτούν και να αναλυθούν σε υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 40.000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Εμφανίζονται οι μέγιστες, ελάχιστες και μέσες τιμές. Ρυθμιζόμενος ηχητικός και οπτικός συναγερμός για το CO2. Προαιρετικός εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας. Περιλαμβάνει λογισμικό για τη διαμόρφωση και τη λήψη δεδομένων. Εύρος μετρήσεων: 0...5000 ppm για το CO2, 0...100% RH, -20...+60 °C. Ελβετικής κατασκευής.


CO2 DISPLAY - Οθόνη CO2

Η οθόνη CO2 για τοποθέτηση σε τοίχο ή πάγκο είναι μία οικονομική μονάδα απεικόνισης που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία και τη θερμοκρασία δηλαδή παραμέτρους που σχετίζονται με την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο στο πεδίο αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Το όργανο μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας από τα κουμπιά που διαθέτει και τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε ένα USB stick για ανάλυση με το δωρεάν λογισμικό SW21 της ROTRONIC.

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 18.000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Ρυθμιζόμενος οπτικός συναγερμός για το CO2. Περιλαμβάνει λογισμικό για τη διαμόρφωση και τη λήψη δεδομένων. Διαστάσεις 33x25x5 cm. Εύρος μετρήσεων: 0...5000 ppm για το CO2, 0...100% RH, -20...+60 °C. Ελβετικής κατασκευής.


CP11 - Όργανο χειρός μέτρησης CO2

Το φορητό όργανο χειρός CP11 είναι ένας οικονομικός μετρητής πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2, την υγρασία και τη θερμοκρασία. Υπολογίζει επίσης το σημείο δρόσου και τη θερμοκρασία υγρού βολβού. Εξοπλισμένο με τον δοκιμασμένο σε δοκιμή πεδίου, αισθητήρα υγρασίας ROTRONIC HYGROMER IN-1, αυτά τα όργανα προσφέρουν ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό ROTRONIC SW21 που συνοδεύει τη συσκευή, μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται και τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν, να αποθηκευτούν και να αναλυθούν. Ιδανικό για εφαρμογές ελέγχου της ποιότητας αέρα σε εσωτερικούς χώρους κτιρίων / βιομηχανιών, την παρακολούθηση των συνθηκών σε υπόγειους χώρους στάθμευσης (ασφάλεια), την παρακολούθηση διαρροών σε εγκαταστάσεις πλήρωσης (ασφάλεια).

Χαρακτηριστικά: Μνήμη 18000 σημείων δεδομένων για τιμές CO2, υγρασίας και θερμοκρασίας. Ένδειξη μέγιστης, ελάχιστης και μέσης τιμής. Ρυθμιζόμενος ακουστικός συναγερμός για το CO2. Εύρος μετρήσεων 0..5000 ppm για το CO2, 0.1...99.95 %RH, -20...+60 °C. Ακρίβεια ±30 ppm ±5 % της μετρούμενης τιμής, <2.5 %RH (10...90 %RH), ±0.3 °K στους 23 ±5 °C. Ελβετικής κατασκευής.


CF1 - Σειρά εκπομπών μέτρησης CO2

Η σειρά CF1 είναι η τελευταία εξέλιξη σε εύχρηστους / οικονομικούς μορφοτροπείς μέτρησης CO2 με ενσωματωμένη μέτρηση υγρασίας και θερμοκρασίας. Η μονάδα διαθέτει τον αξιόπιστο αισθητήρα Hygromer IN1 και έναν ασύγκριτο λόγο τιμής / απόδοσης. Ο κομψός σχεδιασμός του ταιριάζει απόλυτα σε γραφεία, σαλόνια, δημόσια κτίρια κλπ. Με το λογισμικό της Rotronic SW21 / HW4 η αλλαγή κλίμακας είναι απλή υπόθεση και ο μορφοτροπέας μέτρησης μπορεί να ρυθμιστεί και να βαθμονομηθεί στις κλίμακες υγρασίας και CO2.

Χαρακτηριστικά: Μετρά CO2, σχετική υγρασία και θερμοκρασία. Ρυθμιζόμενο σε 35% RH ή 80% RH. Μικρό μέγεθος. Διαθέτει έξοδο ρελέ. Διατίθενται τύποι με οθόνη ή χωρίς οθόνη, για τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό. Εύρος μετρήσεων: 0...2000 ppm ή 0...5000 ppm για το CO2, 0...50 °C, 0...100% RH. Ακρίβεια @ 23 ±5 °C <3 % RH (10...90 %RH), ± 0.3 K, 0...2000 ppm: ± 40 ppm ± 3 % της μετρούμενης τιμής, 0...5000 ppm: ± 10 % της μετρούμενης τιμής. Διαθέσιμες αναλογικές έξοδοι (4...20 mA / 0...1 V / 10 V). Διαστάσεις Type R 131 x 86 x 32 mm, Type S 120 x 86 x 32 mm, Type D 82 x 117 x 32 mm. Ελβετικής κατασκευής.


CF3-W-EU-DISP-FLI - Εκπομπός μέτρησης CO2

Μετρά τη συγκέντρωση CO2 σε δωμάτια και εκπέμπει ακουστικό και οπτικό συναγερμό (ένδειξη φρέσκου αέρα) όταν ξεπεραστεί τιμή 1400 ppm. Διαθέτει κουμπί σίγασης του συναγερμού στο πλάι του περιβλήματος. Τοποθετείται απευθείας στα τυποποιημένα κιβώτια ΕΕ για επιφανειακή τοποθέτηση. Ιδανικό για τον έλεγχο του εξαερισμού σε κατοικίες, γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, κινηματογράφους, κοινόχρηστους χώρους κλπ.

Χαρακτηριστικά: Μετρά CO2. Εύρος μετρήσεων γιά το CO2 0...2000 ppm. Ακρίβεια ±30 ppm. Διαθέσιμη αναλογική έξοδος 0...10 VDC. IP30. Διάρκεια ζωής > 15 έτη. Διαστάσεις 100 x 80 x 28 mm. Ελβετικής κατασκευής.


CF8-W-DISP-GH - Greenhouse Εκπομπός μέτρησης CO2

Το μοντέλο GH (θερμοκήπιο) είναι εξοπλισμένο με ένα επιπλέον φίλτρο σκόνης και νερού και είναι κατάλληλο για δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Μετράει το CO2 σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις. Ιδανικό για τον έλεγχο εξαερισμού σε θερμοκήπια και δυσμενή περιβάλλοντα.

Χαρακτηριστικά: Μετρά CO2. Εύρος μετρήσεων γιά το CO2 0...4 %vol (0...40000 ppm). Ακρίβεια ±200 ppm. Διαθέσιμες αναλογικές έξοδοι (0/2...10 VDC ή 0/4...20 mA). Διαθέτει έξοδο ρελέ. Διεπαφή επικοινωνίας MODBUS. IP54. Διάρκεια ζωής > 15 έτη. Διαστάσεις 142 x 84 x 46 mm. Ελβετικής κατασκευής.


CF8-D/W-IN - Incubator Εκπομπός μέτρησης CO2

Το μοντέλο IN (Incubator) είναι κατάλληλο για μετρήσεις σε εκκολαπτήρια ή κλιματικούς θαλάμους καθώς και για τον έλεγχο εξαερισμού σε αυτούς. Μετράει το CO2 σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις

Χαρακτηριστικά: Μετρά CO2. Εύρος μετρήσεων γιά το CO2 0...3 %vol (0...30000 ppm). Ακρίβεια ±200 ppm. Διαθέσιμες αναλογικές έξοδοι (2...10 VDC ή 4...20 mA και 0...5 VDC ή 0...10 mA). IP54. Διάρκεια ζωής > 15 έτη. Διαστάσεις 142 x 84 x 46 mm - Ø 40 x 102 mm. Ελβετικής κατασκευής.


CF8-W-DISP-CO - Εκπομπός μέτρησης CO

Το μοντέλο CO (Μονοξείδιο του άνθρακα) είναι κατάλληλο για κλειστούς χώρους στους οποίους πραγματοποιούνται διεργασίες καύσης αλλά και για την παρακολούθηση του μονοξειδίου του άνθρακα και του διοξειδίου του άνθρακα σε υπόγεια γκαράζ, σήραγγες, ορυχεία, μεγάλες αίθουσες. Διαθέτει ρελέ για διασύνδεση με συστήματα συναγερμού CO2 και CO. Συντήρηση δεν είναι απαραίτητη για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους. Οι βιομηχανικές εφαρμογές ενδέχεται να απαιτούν ετήσια βαθμονόμηση.

Χαρακτηριστικά: Μετρά CO και CO2. Εύρος μετρήσεων 0...3000 ppm για το CO2 και 0...100 ppm για το CO. Ακρίβεια ±30 ppm για το CO2 και ±10 ppm για το CO. Διαθέσιμες αναλογικές έξοδοι (0/2...10 VDC ή 0/4...20 mA). Διαθέτει έξοδο ρελέ. Διεπαφές επικοινωνίας MODBUS, RS-485 (optional). IP54. Διάρκεια ζωής > 5 έτη (περιορίζεται από τον αισθητήρα CO). Διαστάσεις 142 x 84 x 46 mm - Ø 40 x 102 mm. Ελβετικής κατασκευής.


Δείτε επίσης τα προϊόντα

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Προϊόντα Rotronic | Κατηγορίες προϊόντων | Αντιπροσωπείες

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".