ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ CO / CO2 / NH3

για την ασύρματη IoT λύση με καταγραφικά Aranet

Η σειρά Aranet διαθέτει ασύρματους αισθητήρες μέτρησης αερίων με μπαταρία που ανάλογα το μοντέλο μπορούν να ελέγχουν το περιβάλλον ανιχνεύοντας ακόμη και ελαφρώς αυξημένες ποσότητες αερίου μονοξειδίου του άνθρακα (CO) για την αποφυγή δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, να μετρούν το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια αποκλείοντας άλλες οργανικές ενώσεις αερίου, να παρακολουθούν τα επίπεδα αερίου αμμωνίας (NH3) και να ειδοποιούν για την προστασία ανθρώπων και ζώων.

Η παρακολούθηση του διοξειδίου του άνθρακα είναι απαραίτητη για πολλές βιομηχανικές διεργασίες σε εργοστάσια παραγωγής, θερμοκήπια, δεξαμενές αποθήκευσης και οπουδήποτε παράγονται υψηλά επίπεδα CO2

Τύπος ασύρματου αισθητήρα
Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις των ασύρματων αισθητήρων της σειράς Aranet της εταιρείας SAF Tehnika JSC που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Aranet και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων Aranet.

Aranet CO2 / T / Patm - Ασύρματος αισθητήρας διοξειδίου του άνθρακα / θερμοκρασίας / ατμοσφαιρικής πίεσης

Ο ασύρματος αισθητήρας Aranet CO2 / T / Patm μπορεί να μετρά τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2) με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια αποκλείοντας άλλες οργανικές ενώσεις αερίου, την θερμοκρασία του αέρα και την ατμοσφαιρική πίεση.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0...9999 ppm CO2, 0...+50 °C, 300...1100 mbar. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 8 χρόνια με Alkaline μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP67. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 93 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 43mmØ x 147mm.

Δείτε το φυλλάδιο

Aranet CO - Ασύρματος αισθητήρας μονοξειδίου του άνθρακα

Ο ασύρματος αισθητήρας Aranet CO μπορεί να ανιχνεύει ακόμη και ελαφρώς αυξημένες ποσότητες αερίου μονοξειδίου του άνθρακα (CO) για την αποφυγή δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα. Το CO είναι ένα άχρωμο, άοσμο, άγευστο και εξαιρετικά τοξικό αέριο που παράγεται από την καύση βενζίνης, ξύλου, προπανίου, άνθρακα ή άλλου καυσίμου.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0...500 ppm CO. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 9 χρόνια με Alkaline μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP67. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 93 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 43mmØ x 147mm.

Δείτε το φυλλάδιο

Aranet NH3 - Ασύρματος αισθητήρας αμμωνίας

Ο ασύρματος αισθητήρας Aranet NH3 μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα αερίου αμμωνίας (NH3). Για χρήση σε εργαστήρια, την κτηνοτροφία, σε πτηνοτροφικές μονάδες και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων για την παρακολούθηση της συγκέντρωσης αερίου αμμωνίας και για την παροχή συναγερμού για την προστασία ανθρώπων και ζώων.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0...100 ppm NH3. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 9 χρόνια με Alkaline μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP67. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 93 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 43mmØ x 147mm.

Δείτε το φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".