ΠΡΟΪΟΝΤΑ Isotech

Συσκευές διακρίβωσης - βαθμονόμησης και όργανα ακρίβειας για τον κλάδο της μετρολογίας

Isotech

Η εταιρία Isothermal Technology Ltd (Isotech) ιδρύθηκε το 1980 και έχει την έδρα της στο Pine Grove (Southport, Merseyside) της Αγγλίας. Πάντα προσπαθούσε να προβλέψει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της που ασχολούνται με την διενέργεια μετρήσεων. Οι ανάγκες αυτές είναι συχνά ταυτόσημες με τις δικές της, δεδομένου ότι δεν είναι μόνο κατασκευαστής οργάνων, αλλά και μια πλήρους κλίμακας διαπιστευμένο εργαστήριο διακρίβωσης σε όλα τα επίπεδα. Η Isotech χρησιμοποιεί ότι κατασκευάζει και σχεδιάζει συσκευές εμπνευσμένες από τις δικές της ανάγκες.

Η Isothermal Technology Ltd είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού διακρίβωσης / βαθμονόμησης θερμοκρασίας με παγκόσμια φήμη. Το εργαστήριο βαθμονόμησης της Isotech διαπιστευμένο από την UKAS, Northern Temperature Primary Laboratory (NTPL), ιδρύθηκε το 1980 και έχει εξελιχθεί σε εργαστήριο πλήρους κλίμακας που παρέχει υπηρεσίες βαθμονομήσεων με τις μικρότερες αβεβαιότητες. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία βαθμονόμησης αλλά και βοηθούν στη διατήρηση της θέσης της Isotech ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της καθώς τα εργαστήρια αποτελούν το επίκεντρο της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων για την Isotech. Τα εργαστήρια της Isotech ελέγχονται κάθε χρόνο από την UKAS και τους τεχνικούς αξιολογητές της, οι οποίοι είναι από τους κορυφαίους στον τομέα της μετρολογίας θερμοκρασίας, για την ικανότητα και τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 17025:2005.

Η Isotech έχει λύσεις για όλες τις ανάγκες βαθμονόμησης, από αυτές των Εθνικών Εργαστηρίων διατήρησης Εθνικών Προτύπων έως του μηχανικού της βιομηχανίας για την βαθμονόμηση αισθητήρων στο χώρο της παραγωγής. Η Isotech είναι πραγματικά η πηγή λύσεων για τον επαγγελματία της διακρίβωσης - βαθμονόμησης και τον επιστήμονα του κλάδου της μετρολογίας.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Isotech στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Isotech που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Isotech και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Isotech.

Διακρίβωση στη βιομηχανία

Εάν χρειάζεται να βαθμονομήσετε αισθητήρες θερμοκρασίας με ένα φορητό βαθμονομητή, στην ενότητα αυτή θα βρείτε την λύση. Διατίθενται λύσεις βαθμονόμησης για θερμοζεύγη, RTD, θερμίστορ, διμεταλλικούς διακόπτες και για πολλά άλλα, με εύρος θερμοκρασίας που κυμαίνεται από −45 °C έως +1200 °C. Πολλοί βαθμονομητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξηρά ή υγρά λουτρά. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Isothermal Technology Ltd προσφέρει τόσο εργαστηριακές όσο και φορητές λύσεις βαθμονόμησης θερμοκρασίας. Με την συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση για την παροχή ιχνηλάσιμης και διαπιστευμένης βαθμονόμησης, έχει σχεδιάσει μια πλήρη γκάμα πρακτικών, μεγάλης ακρίβειας πηγών βαθμονόμησης θερμοκρασίας για να προσφέρει ευκολία στη χρήση και βέλτιστη απόδοση.

Διατίθενται φορητοί φούρνοι διακρίβωσης με ξηρά ισοθερμικά μπλοκ, λουτρά διακρίβωσης θερμοκρασίας και βαθμονομητές με εύρος από −45 °C έως +1200 °C. Με τα κατάλληλα παρελκόμενα μετατρέπονται σε βαθμονομητές για τη βαθμονόμηση υπέρυθρων θερμομέτρων αλλά και για αισθητήρες επιφάνειας.

Δείτε τα προϊόντα

Γέφυρες θερμομετρίας

Διατίθενται γέφυρες θερμομετρίας για Πρωτεύοντα και Δευτερεύοντα Εργαστήρια Θερμοκρασίας με ακρίβεια <20ppb, βαθμονομητής γέφυρας μετρολογίας, πρότυπες αντιστάσεις.

Πρώτυπες Γέφυρες θερμομετρίας: Βέλτιστη ακρίβεια για Εθνικά Ινστιτούτα Μετρολογίας και για Έρευνα <0.03ppm με μηδενική ολίσθηση (Zero Drift). Δευτερεύουσες Γέφυρες θερμομετρίας για Εργαστήρια Βαθμονόμησης, Ωκεανογραφία κλπ. <0.5ppm.

Δείτε τα προϊόντα

Θερμόμετρα υψηλής ακρίβειας

Διατίθενται όργανα υψηλής ακρίβειας ενός ή πολλαπλών καναλιών για θερμόμετρα αντίστασης και Θερμοζεύγη, συσκευές μέτρησης επιφανειακής θερμοκρασίας.

Από ένα θερμόμετρο χειρός έως τις γέφυρες θερμομέτρησης υψηλότερης ακρίβειας, ειδικά για μετρήσεις υψηλής ακρίβειας, με ακρίβεια μικρότερη από 0.001 °C έως 0.05 °C. Τα θερμόμετρα διαθέτουν οθόνη για ενδείξεις. Επιλογές για Βαθμονόμηση ISO 17025 UKAS στη χαμηλότερη αβεβαιότητα.

Δείτε τα προϊόντα

Βαθμονομητές υπερύθρων

Διατίθενται πηγές μέλανος σώματος γενικής χρήσης για διάφορες εφαρμογές (πχ. για τη βαθμονόμηση θερμικών καμερών και υπερύθρων θερμομέτρων), εργαστηριακές πηγές μέλανος σώματος υψηλής ανακλαστικότητας, κυψέλες καθαρών υλικών για την υλοποίηση του ITS-90 για μέλανα σώματα.

Μοντέλα χαμηλού κόστους για τη βαθμονόμηση υπέρυθρων θερμομέτρων που χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Μια σειρά φορητών πηγών πρωτογενούς μέλανος σώματος. Συσκευές υψηλής εκπομπής με εξαιρετική ομοιομορφία θερμοκρασίας, −20 °C έως +1300 °C.

Δείτε τα προϊόντα

Εξοπλισμός αναφοράς θερμοζεύγους

Παγκόσμια κορυφαία σειρά εξοπλισμού αναφοράς για θερμοζεύγη. Εργαστηριακά μοντέλα για τυπικά θερμοζεύγη. Εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας που χρησιμοποιούνται σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αεροναυτικά, βιομηχανικά και ερευνητικά ινστιτούτα. Ειδικά κατασκευασμένα συστήματα για θερμοζεύγη διπλής σύνδεσης.

Τύποι Εξοπλισμού. Αυτόματο σημείο πάγου: Οι επιφάνειες επαφής (junctions) του θερμοζεύγους διατηρούνται σε σταθερή θερμοκρασία 0 °C. Φούρνοι σταθερής θερμοκρασίας: Οι επιφάνειες επαφής (junctions) του θερμοζεύγους διατηρούνται σε σταθερή θερμοκρασία συνήθως μεταξύ 40 και 75 °C. Ισοθερμικά Συστήματα: Οι επιφάνειες επαφής (junctions) του θερμοζεύγους δεν διατηρούνται σε σταθερή θερμοκρασία, αλλά διατηρούνται σε θερμική δεξαμενή με σήμα εξόδου το οποίο τροφοδοτείται στο σύστημα οργάνων.


Δευτερεύοντα εργαστήρια

Διατίθενται εξοπλισμός για εργαστήρια βαθμονόμησης Θερμοκρασίας με χαμηλή αβεβαιότητα σε εύρος από −200 °C έως 1.300 °C, συσκευές διακρίβωσης σε χαμηλές θερμοκρασίες, λουτρά συγκριτικής διακρίβωσης, φούρνοι διακρίβωσης Θερμοζευγών, θερμόμετρα αντίστασης και θερμοζεύγη. SPRTs.

Γρήγορη υποστήριξη για τον προσδιορισμό των αναγκών σας.

Δείτε τα προϊόντα

Πρωτεύοντα εργαστήρια & πρότυπα

Διατίθενται κυψέλες καθαρών υλικών ITS-90 από αργό (Argon) έως χαλκό (Copper), φούρνοι μετρολογίας και συσκευές για την υλοποίηση του ITS-90, πρότυπα θερμόμετρα, θερμόμετρα αντίστασης λευκόχρυσου, θερμοζεύγη ευγενών μετάλλων, γέφυρες θερμομετρίας, Primary SPRTs.

Γρήγορη υποστήριξη για τον προσδιορισμό των αναγκών σας.


Τα κορυφαία στον κόσμο Εθνικά Ινστιτούτα Μετρολογίας επιλέγουν Isotech. Εσείς ;