ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Συσκευές διακρίβωσης - βαθμονόμησης για αισθητήρες θερμοκρασίας

Εάν χρειάζεται να βαθμονομήσετε αισθητήρες θερμοκρασίας με ένα φορητό βαθμονομητή, στην ενότητα αυτή θα βρείτε την λύση. Διατίθενται λύσεις βαθμονόμησης για θερμοζεύγη, RTD, θερμίστορ, διμεταλλικούς διακόπτες και για πολλά άλλα, με εύρος θερμοκρασίας που κυμαίνεται από -100 °C έως +1200 °C. Πολλοί βαθμονομητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξηρά ή υγρά λουτρά. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η Isothermal Technology Ltd προσφέρει τόσο εργαστηριακές όσο και φορητές λύσεις βαθμονόμησης θερμοκρασίας. Με την συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση για την παροχή ιχνηλάσιμης και διαπιστευμένης βαθμονόμησης, έχει σχεδιάσει μια πλήρη γκάμα πρακτικών, μεγάλης ακρίβειας πηγών βαθμονόμησης θερμοκρασίας για να προσφέρει ευκολία στη χρήση και βέλτιστη απόδοση.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Isotech που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Isotech και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Isotech.

Φορητοί φούρνοι διακρίβωσης με ξηρά ισοθερμικά μπλοκ

Οι φορητοί φούρνοι διακρίβωσης με ξηρά ισοθερμικά μπλοκ της σειράς Isotech 4000 και οι βαθμονομητές πολλαπλών λειτουργιών είναι οι τελευταίες προσθήκες στην καθιερωμένη σειρά πηγών θερμότητας Isotech, διαθέτουν πολλές προηγμένες λειτουργίες και προσφέρουν ένα σύγχρονο, πρακτικό σχεδιασμό τόσο για τη βαθμονόμηση των αισθητήρων θερμοκρασίας στο εργαστήριο όσο και στο εργοτάξιο.

Τα μοντέλα της σειράς 4000 καλύπτουν θερμοκρασίες από -45° C έως +1200° C και προσφέρουν επίσης μεγάλη ποικιλία θερμικών όγκων για την κάλυψη των περισσότερων βιομηχανικών αισθητήρων σε συσκευασία εξαιρετικά φορητή. Προσφέρουν επίσης γρήγορο χρόνο θέρμανσης και ψύξης. Διατίθενται τρεις εκδόσεις, από τη BASIC με μια βασική πηγή θερμότητας έως το μοντέλο ADVANCED με ενσωματωμένο θερμόμετρο τριών καναλιών, καταγραφή δεδομένων και αυτόματη εναλλαγή θερμοκρασίας.


Fast Calibrators

Όταν μια εφαρμογή βαθμονόμησης θερμοκρασίας απαιτεί "γρήγορο έλεγχο" ή περιλαμβάνει μικρότερους αισθητήρες, η σειρά Isotech Fast Calibrators είναι μια ιδανική επιλογή.

Η σειρά Quick Cal διαθέτει δύο χειροκίνητους βαθμονομητές θερμοκρασίας που καλύπτουν -12° C έως +350° C. Η σειρά Fast-Cal έχει μεγαλύτερους όγκους βαθμονόμησης και μεγαλύτερη ακρίβεια και είναι κατάλληλη για φορητές λειτουργίες, το εύρος θερμοκρασίας κυμαίνεται από -35° C έως +650° C. Το μοντέλο Small Hotplate 983 είναι ένα ιδανικό και εξειδικευμένο εργαλείο για τη ρύθμιση αισθητήρων επιφανείας από +35° C έως +350° C.

Η Isotech είναι σε θέση να σχεδιάσει και να παραγάγει ειδικά ένθετα για όλα τα μοντέλα κατόπιν αιτήματος στο καλά εξοπλισμένο μοντέρνο μηχανουργείο που διαθέτει.


Μεγάλου όγκου βαθμονομητές

Αυτές οι μονάδες είναι λιγότερο φορητές και πιο αργές να ανταποκριθούν από τα άλλα μοντέλα αλλά προσφέρουν βάθος βύθισης έως 285mm, με θερμοκρασιακό εύρος από -25 ° C έως +700 ° C. Οι ουσιαστικά μεγαλύτεροι όγκοι προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και είναι κατάλληλοι για θερμόμετρα που απαιτούν μεγαλύτερο βάθος βύθισης.

Η σειρά μοντέλων προσφέρει την έκδοση BASIC με μια βασική πηγή θερμότητας για χρήση με ένα εξωτερικό βαθμονομημένο θερμόμετρο αναφοράς και την έκδοση SITE με ενσωματωμένη ένδειξη αναφοράς και αισθητήρα θερμοκρασίας αναφοράς.


Κρυογονικός βαθμονομητής με ξηρά ισοθερμικά μπλοκ

Ο κρυογονικός βαθμονομητής Isis Dry Block προσφέρει λειτουργία σε θερμοκρασίες έως και -100° C, με μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 40° C, και αποτελεί το μοναδικό λουτρό ξηρού μπλοκ που λειτουργεί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία. Τώρα είναι δυνατή η βαθμονόμηση αισθητήρων θερμοκρασίας όπως οι PRT, Thermocouples και Thermistors σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς την ανάγκη για λουτρό υγρού τύπου.

Σε αντίθεση με ένα λουτρό υγρού τύπου, ο κρυογονικός βαθμονομητής Isis δεν απαιτεί δαπανηρά ή επικίνδυνα υγρά και προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για τους μηχανικούς βαθμονόμησης που εργάζονται επί τόπου με καταψύκτες χαμηλής θερμοκρασίας που συναντώνται σε εφαρμογές της φαρμακευτικής, αεροναυτικής και των τροφίμων.