ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Isotech

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Isotech που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Isotech και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Isotech.

TTI-10 Υψηλής ακρίβειας θερμόμετρο χειρός

Το TTI-10 προσφέρει εργαστηριακή απόδοση έως και 10mK (0.01 °C) και ανάλυση μέχρι 0.001 °C σε ένα φορητό όργανο χειρός. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι συνήθως 20 ώρες (μπαταρία 9V PP3) και ένα προστατευτικό από καουτσούκ προσφέρει προστασία στη χρήση πεδίου.

Το όργανο μπορεί να καταγράψει τις ελάχιστες, μέγιστες και μέσες τιμές για μέχρι και 4000 μετρήσεις με ρυθμό καταγραφής, που μπορεί να επιλέξετε, μεταξύ 1 και 30 λεπτών. Το TTI-10 διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία βαθμονόμησης (learning calibration mode) που επιτρέπει στο σύστημα TTI-10 να βαθμονομείται με ένα θερμόμετρο αντίστασης λευκόχρυσου απλά συγκρίνοντάς το με ένα βαθμονομημένο θερμόμετρο, χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσετε συντελεστές ή δεδομένα. Απλά εισάγετε τη θερμοκρασία ή τις θερμοκρασίες του αισθητήρα αναφοράς και το TTI-10 κάνει τη δουλειά για εσάς.

Λεπτομέρειες

MILLIK Υψηλής ακρίβειας θερμόμετρο

Το θερμόμετρο ακρίβειας milliK της Isotech θέτει ένα νέο πρότυπο για τη μέτρηση και τη βαθμονόμηση υψηλής ακρίβειας των θερμόμετρων αντίστασης λευκόχρυσου, θερμίστορ, θερμοστοιχείων και οργάνων (4-20mA) στην περιοχή -270° C έως +1820° C. Υψηλή ακρίβεια: < ±5ppm για PRTs, ±2μV για θερμοστοιχεία (Thermocouples) και ±1μA Transmitters.

Το milliK έχει δύο κανάλια εισόδου για αισθητήρες και ένα τρίτο κανάλι για ρεύμα. Μπορεί να επεκταθεί ώστε να γίνει ένα σύστημα μέτρησης με έως και 33 κανάλια ανάγνωσης SPRTs, RTDs, θερμίστορ (Thermistors) ή θερμοστοιχείων (Thermocouples) και διαθέτει επιλογή να ελέγχει με ακρίβεια λουτρά βαθμονόμησης και να καταγράφει τις μετρήσεις σε αρχείο. Υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων και λειτουργιών, αντικαθιστά μεμονωμένες συσκευές, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική λύση βαθμονόμησης. Η ανθεκτική κατασκευή του και η δυνατότητα τροφοδοσίας από AC ή DC επιτρέπει στο milliK να χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο, στην αίθουσα δοκιμών ή στο πεδίο.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".