ΠΡΟΪΟΝΤΑ Algodue Elettronica

μετρητές και αναλυτές ηλεκτρικής ενέργειας & δικτύων, ποιότητας ισχύος, Rogowski Coils

Algodue Elettronica

Η Algodue Elettronica ιδρύθηκε το 1986 και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, κατασκευή και προσαρμογή συστημάτων μέτρησης και παρακολούθησης της ηλεκτρικής ενέργειας. Κατασκευάζει σειρές προϊόντων όπως αναλυτές δικτύων για τον έλεγχο και την μέτρηση της ποιότητας της ηλεκτρικής ενέργειας, πιστοποιημένους μετρητές ενέργειας κατά MID (EN 50470-1, EN 50470-3), μετασχηματιστές έντασης Rogowski Coils, αναλυτές ποιότητας ισχύος κατηγορίας Α (Class A) σύμφωνα με IEC/EN 61000-4-30:2015 Ed.3. Τα προϊόντα της είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία στο εργοστάσιο της στη Maggiora, 50 χλμ. από το Μιλάνο.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της Algodue Elettronica στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Algodue Elettronica που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Algodue Elettronica και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Algodue.

Αναλυτές Δικτύων για τον έλεγχο και την μέτρηση της ποιότητας ενέργειας

Αναλυτές ισχύος (Power analyzers) για τον έλεγχο της ενέργειας σε βιομηχανικό περιβάλλον για τοποθέτηση σε Din Rail και σε πρόσοψη πίνακα (96x96mm ή 144x144mm). Κατάλληλοι για να συνδυαστούν με Rogowski coils. Ιδανικοί για ενεργειακό έλεγχο, παρακολούθηση ηλεκτρικής ενέργειας, παρακολούθηση φορτίων μεμονωμένων μηχανών, απομακρυσμένη μέτρηση και κατανομή κόστους, για πίνακες διανομής, γεννήτριες κλπ.

Πλεονεκτήματα αναλυτή ισχύος: Συμπαγής κατασκευή. Δημιουργία προφίλ κατανάλωσης. Σελίδα συναγερμού σε ενσωματωμένο webserver. Εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης. Μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Γρήγορη εγκατάσταση. Επιλογή πλήρους κλίμακας στο πεδίο.

Τύποι Αναλυτών: UPM209, UPM309, UPA20, UPA30, UPA41. Διατίθενται τα κιτ UPM209RGW, UPM309RGW που περιλαμβάνουν και Rogowski coils.

Λεπτομέρειες

Μετρητές Ενέργειας MID

Μονοφασικοί και τριφασικοί μετρητές μέτρησης και ελέγχου κατανάλωσης, πιστοποιημένοι κατά MID (EN 50470-1, EN 50470-3), με ενσωματωμένη θύρα επικοινωνίας ή σε συνδυασμό με μονάδες επικοινωνίας για τοποθέτηση σε Din Rail. Ιδανικοί για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, μέτρηση της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τη μέτρηση της συνολικής ηλεκτρικής καταναλισκόμενης ενέργειας από μία μηχανή ή συσκευή, για τη λογιστική και τιμολόγηση των καταναλώσεων σε χώρους κατασκήνωσης, εμπορικά κέντρα, κατοικημένες περιοχές, ναυτικοί λιμένες, κτίρια γραφείων κλπ.

Πλεονεκτήματα μετρητή: Συμπαγής κατασκευή. Απομακρυσμένη διαχείριση. Μονοφασικός με απευθείας σύνδεση για έως 40Α ή 80Α. Τριφασικός για σύνδεση με χρήση μετασχηματιστών έντασης (CT) 1A / 5Α ή με απευθείας σύνδεση για έως 80Α. Έξοδος S0 για εκπομπή παλμού.

Τύποι μετρητών: Σειρά UEM και Σειρά UEC. Διατίθενται μοντούλ επικοινωνίας (RS485, M-BUS, LAN, KNX) για τους μετρητές της σειράς UEC.

Λεπτομέρειες

Αναλυτές Ποιότητας Ισχύος Class A (PQ Meters)

Αναλυτές ποιότητας ισχύος Class A πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο IEC/EN 61000-4-30:2015 Ed.3 για την παρακολούθηση της ποιότητας ισχύος τόσο για βιομηχανικές εφαρμογές όσο και για εταιρείες παραγωγής / διανομής ενέργειας. Ιδανικοί για την καταγραφή και ανάλυση των διαταραχών (αρμονικές και ενδιάμεσες αρμονικές / harmonics and interharmonics), τη μελέτη ρεύματος κινητήρα, την παρακολούθηση ηλεκτρικής τροφοδοσίας.

Πλεονεκτήματα PQ Meters: Καταγραφή δεδομένων για ανάλυση σύμφωνα με το πρότυπο EN 50160. Λογισμικό για τη δημιουργία αναφοράς σύμφωνα με το πρότυπο EN 50160. Αξιολόγηση της ποιότητας της ενέργειας. Πολύγλωσση διεπαφή ιστού εύκολη στη χρήση. Ταυτόχρονη καταγραφή συμβάντων και τιμών Min / AVG / Max.

Τύποι PQ Meters: PQM3000 για τοποθέτηση σε 19" rack. PQM4000 για τοποθέτηση σε πρόσοψη πίνακα (144x192mm).

Λεπτομέρειες

Rogowski Coils μετασχηματιστές έντασης

Εύκαμπτα Rogowski Coils (μετασχηματιστές έντασης) που συνδυάζονται με μετατροπείς ή κατάλληλες συσκευές μέτρησης για την επίτευξη ενός συμπαγούς συστήματος μέτρησης. Μέτρηση από mA έως διάφορες κλίμακες kA. Ιδανικοί για μετασκευές πινάκων, για μέτρηση πολύ υψηλού ρεύματος, για μετρήσεις σε πολύ μικρούς χώρους.

Πλεονεκτήματα Rogowski Coil: Εγκατάσταση χωρίς διακοπή της λειτουργίας της εγκατάστασης. Γρήγορη εγκατάσταση. Κατάλληλο για συνδυασμό με φορητές συσκευές. Μπορεί να κρεμαστεί στον προς μέτρηση αγωγό.

Τύποι Rogowski Coil: Σειρά MFC150 και Σειρά MFC190. Διατίθενται μετατροπείς Rogowski για την σειρά MFC150 για τοποθέτηση σε Din Rail.


Επιλέγω Algodue για τον έλεγχο και την μέτρηση της ποιότητας ενέργειας