ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ

για τον έλεγχο της ενέργειας και την μέτρηση της ποιότητας ισχύος

Αναλυτές ηλεκτρικών δικτύων και ισχύος (Power analyzers) για τον έλεγχο της ενέργειας σε βιομηχανικό περιβάλλον για τοποθέτηση σε Din Rail και σε πρόσοψη πίνακα (96x96mm ή 144x144mm μέσω κιτ προσαρμογής). Κατάλληλοι για να συνδυαστούν με Rogowski coils. Ιδανικοί για ενεργειακό έλεγχο, παρακολούθηση ηλεκτρικής ενέργειας, παρακολούθηση φορτίων μεμονωμένων μηχανών, απομακρυσμένη μέτρηση και κατανομή κόστους, για πίνακες διανομής, γεννήτριες κλπ. Τα προϊόντα της Algodue κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Algodue που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Algodue και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Algodue.

UPM209 - Αναλυτής ισχύος τριφασικός ράγας

Το UPM209 είναι ένα καινοτόμο όργανο μέτρησης και καταγραφής των ηλεκτρικών παραμέτρων με οθόνη LCD. Πλήρως αμφίδρομες (bi-directional) μετρήσεις τεσσάρων τεταρτημορίων για όλες τις μορφές ενέργειας και ισχύος. Οι κύριες ηλεκτρικές παράμετροι μετρούνται και εμφανίζονται για ανάλυση του κόστους κατανάλωσης. Τοποθέτηση σε ράγα DIN rail. Έκδοση για 1A CT / 5Α CT ή για απευθείας σύνδεση έως 80Α. Δύο εκδόσεις Basic και ENH. Η έκδοση ENH διαθέτει 8 MB για καταγραφή δεδομένων, δυνατότητα καταγραφής όλων των μετρητών ενέργειας, μέχρι 24 παραμέτρους επιλέξιμες μεταξύ των μετρήσεων πραγματικού χρόνου για καταγραφή των MIN/AVG/MAX. THD & HARMONICS έως 15th. Επικοινωνία MODBUS RTU/ASCII με θύρα RS485 ή επικοινωνία MODBUS TCP μέσω θύρας Ethernet. Δυνατότητα διαχείρισης του οργάνου απομακρυσμένα μέσω του δωρεάν λογισμικού WintoolNET ή μέσω διεπαφής Web. Διατίθεται το κιτ UPM209RGW που περιλαμβάνει και 3 Rogowski coils.

Δείτε το φυλλάδιο

UPM309 - Αναλυτής ισχύος τριφασικός DIN 96x96

Το UPM309 είναι ένα καινοτόμο όργανο μέτρησης και καταγραφής των ηλεκτρικών παραμέτρων με οθόνη LCD για τοποθέτηση σε πρόσοψη πίνακα. Πλήρως αμφίδρομες (bi-directional) μετρήσεις τεσσάρων τεταρτημορίων για όλες τις μορφές ενέργειας και ισχύος. Οι κύριες ηλεκτρικές παράμετροι μετρούνται και εμφανίζονται για ανάλυση του κόστους κατανάλωσης. Έκδοση για 1A CT / 5Α CT ή για απευθείας σύνδεση έως 6Α. Δύο εκδόσεις Basic και ENH. Η έκδοση ENH διαθέτει 8 MB για καταγραφή δεδομένων, δυνατότητα καταγραφής όλων των μετρητών ενέργειας, μέχρι 24 παραμέτρους επιλέξιμες μεταξύ των μετρήσεων πραγματικού χρόνου για καταγραφή των MIN/AVG/MAX. THD & HARMONICS έως 15th. Επικοινωνία MODBUS RTU/ASCII με θύρα RS485 ή επικοινωνία MODBUS TCP μέσω θύρας Ethernet. Δυνατότητα διαχείρισης του οργάνου απομακρυσμένα μέσω του δωρεάν λογισμικού WintoolNET ή μέσω διεπαφής Web. Διαθέτει 2 ψηφιακές εξόδους, 1 ψηφιακή είσοδος, 1 αναλογική έξοδος (προαιρετικά). Κλάση ακριβείας 0.5 σύμφωνα με το IEC/EN 61557-12 για την ενεργό ισχύ/ενέργεια. Διατίθεται το κιτ UPM309RGW που περιλαμβάνει και 3 Rogowski coils.

Δείτε το φυλλάδιο

UPA20 - Αναλυτής ισχύος τριφασικός DIN 96x96

Το UPA20 είναι μια συσκευή μέτρησης και παρακολούθησης της απόδοσης που παρέχει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις για την ολοκλήρωση έργων ενεργειακής απόδοσης και τη διασφάλιση της παρακολούθησης της ηλεκτρικής διανομής. Με οθόνη LCD για τοποθέτηση σε πρόσοψη πίνακα. Οι κύριες ηλεκτρικές παράμετροι μετρούνται και εμφανίζονται για ανάλυση του κόστους κατανάλωσης. Έκδοση για μετασχηματιστές έντασης 5A CT (δεν περιλαμβάνονται). Καταγραφή THD. Ανίχνευση σφαλμάτων συνδεσμολογίας. Διαθέσιμες προαιρετικές μονάδες plug-in για επικοινωνία MODBUS μέσω θύρας RS485 και είσοδους/έξοδους. Κλάση ακριβείας 0.5 S σύμφωνα με το IEC 62053-22 για την ενεργό ενέργεια. Συμμορφώνεται με το πρότυπο IEC 61557-12, το πρότυπο αναφοράς για PMDs (Performance Metering & monitoring Devices). UL listed προϊόν.

Δείτε το φυλλάδιο

UPA30 - Αναλυτής ενέργειας τριφασικός DIN 96x96

Το UPA30 είναι μια συσκευή μέτρησης και παρακολούθησης της απόδοσης που παρέχει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις για την ολοκλήρωση έργων ενεργειακής απόδοσης και τη διασφάλιση της παρακολούθησης της ηλεκτρικής διανομής. Με οθόνη LCD για τοποθέτηση σε πρόσοψη πίνακα. Οι κύριες ηλεκτρικές παράμετροι μετρούνται και εμφανίζονται για ανάλυση του κόστους κατανάλωσης. Έκδοση για μετασχηματιστές ρεύματος 1A ή 5A CT (δεν περιλαμβάνονται). Προγραμματιζόμενοι μετασχηματιστές τάσης VT. Εμφάνιση τιμών πρόβλεψης ισχύος. Καταγραφή THD με ανάλυση αρμονικών έως 63th και εμφάνιση στην οθόνη έως 25th. Ανίχνευση σφαλμάτων συνδεσμολογίας. Διαθέσιμες προαιρετικές μονάδες plug-in για επικοινωνία MODBUS μέσω θύρας RS485, είσοδους/έξοδους και μέτρησης θερμοκρασίας. Κλάση ακριβείας 0.5 S σύμφωνα με το IEC 62053-22 για την ενεργό ενέργεια. Συμμορφώνεται με το πρότυπο IEC 61557-12, το πρότυπο αναφοράς για PMDs (Performance Metering & monitoring Devices). Το UPA30 υπολογίζει την τιμή ρεύματος στον ουδέτερο (N) αυτόματα. UL listed προϊόν.

Δείτε το φυλλάδιο

UPA41 - Αναλυτής ενέργειας τριφασικός DIN 96x96

Το UPA41 είναι μια συσκευή μέτρησης και παρακολούθησης της απόδοσης που παρέχει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις για την ολοκλήρωση έργων ενεργειακής απόδοσης και τη διασφάλιση της παρακολούθησης της ηλεκτρικής διανομής. Με οθόνη LCD για τοποθέτηση σε πρόσοψη πίνακα. Οι κύριες ηλεκτρικές παράμετροι μετρούνται και εμφανίζονται για ανάλυση του κόστους κατανάλωσης. Έκδοση για μετασχηματιστές ρεύματος 1A ή 5A CT (δεν περιλαμβάνονται). Προγραμματιζόμενοι μετασχηματιστές τάσης VT. Εμφάνιση τιμών πρόβλεψης ισχύος. Καταγραφή THD με ανάλυση αρμονικών έως 63th και εμφάνιση στην οθόνη έως 25th. Ανίχνευση σφαλμάτων συνδεσμολογίας. Διαθέσιμες προαιρετικές μονάδες plug-in για επικοινωνία MODBUS μέσω θύρας RS485, είσοδους/έξοδους και μέτρησης θερμοκρασίας. Κλάση ακριβείας 0.5 S σύμφωνα με το IEC 62053-22 για την ενεργό ενέργεια. Συμμορφώνεται με το πρότυπο IEC 61557-12, το πρότυπο αναφοράς για PMDs (Performance Metering & monitoring Devices). Το UPA41 μετράει την τιμή ρεύματος στον ουδέτερο (N) χάρη στην ειδική ενσωματωμένη μονάδα plug-in.

Δείτε το φυλλάδιο