ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ STEM

για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι & για διδασκαλία σε σχολικές μονάδες

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την διαθεσιμότητά τους, επικοινωνήστε μαζί μας.

SE-UNO - Σετ Μικροελεγκτή

Το σετ περιλαμβάνει σε πλαστικό κουτί αποθήκευσης όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε κυκλώματα που θα σας διδάξουν πώς να διαβάζετε αισθητήρες, να εμφανίζετε πληροφορίες σε μια οθόνη LCD, να χρησιμοποιείτε κινητήρες και πολλά άλλα.

Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό ή τα ηλεκτρονικά για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ. Συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης και ασκήσεων στα Ελληνικά που σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα για το πώς να συνδέσετε τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που παρέχονται στο σετ για την εκτέλεση των ασκήσεων.

Το σετ περιλαμβάνει: Arduino UNO, Τροφοδοτικό 12V DC 1A, καλώδιο τροφοδοσίας από μπαταρία, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, οθόνη LCD 2x16 χαρακτήρων, αισθητήρα κίνησης PIR, breadboard, κινητήρα DC, αντιστάσεις, πυκνωτές, διόδους, φωτοδιόδους, φωτοαντιστάσεις, τρανζίστορ, LED, RGB LED, αισθητήρα θερμοκρασίας, ποτενσιόμετρα, buzzer, μπουτόν επαφής, καλώδια διασύνδεσης.

Φυλλάδιο

SE-SBC3 - Σετ Η/Υ χαμηλού όγκου (Raspberry)

Η υπολογιστική μονάδα Raspberry Pi 3 model B σε μία πλακέτα, μικρών διαστάσεων, έχει φέρει επανάσταση στον χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών. Το σετ μας του Single Board Computer περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήστε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε εφαρμογές πληροφορικής όσο και σε αυτοματισμούς. Το Raspberry Pi 3 model B είναι τοποθετημένο σε πλαστικό κουτί που έχει εύκολη πρόσβαση στη θύρα I/O (GPIO). Στην κάρτα microSD, χωρητικότητας 16 GB, είναι προεγκατεστημένο το λογισμικό αρχικής παραμετροποίησης NOOBS για εύκολη εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος από τον χρήστη. Για να ασχοληθείτε με εφαρμογές ηλεκτρονικής / αυτοματισμών το σετ μας περιλαμβάνει κιτ διασύνδεσης της κεντρικής μονάδας με πλακέτα επέκτασης (cobbler kit) καθώς και την πλακέτα επέκτασης (breadboard). Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό 5.1V/2.5A microUSB.

Φυλλάδιο

Εκπαιδευτικό ρομπότ Thymio

Το εκπαιδευτικό ρομπότ Thymio είναι ένα μικρό ρομπότ που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τον κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας, να μάθετε τη γλώσσα των ρομπότ και να μυηθείτε στον προγραμματισμό. Μπορείτε να το προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε πολλά πειράματα. Με το Thymio, οι βασικές αρχές της ρομποτικής και του προγραμματισμού γίνονται έννοιες που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για ηλικίες από 6 έως 99 ετών.

Το Thymio είναι το ιδανικό ρομπότ για παιδιά για χρήση στο σπίτι με σκοπό την δημιουργική απασχόληση / παιχνίδι (Παίζω & Μαθαίνω) αλλά και για σχολικές μονάδες. Δημιούργησε - Προγραμμάτισε - Μάθε με συντροφιά το εκπαιδευτικό ρομπότ thymio. Μόνος, με τους φίλους ή τους γονείς σας, προγραμματίστε το ρομπότ σας ώστε να γίνει ο ήρωας των περιπετειών σας. Μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό με τη χρήση του ρομπότ Thymio μέσω μιας σειράς διαφόρων γλωσσών και περιβαλλόντων που διαθέτει. Οι βασικές συμπεριφορές του ρομπότ και τα διαφορετικά περιβάλλοντα προγραμματισμού επιτρέπουν σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας.

Το ρομπότ Thymio δημιουργήθηκε από το EPFL (École polytechnique fédérale de Lausanne) με τη βοήθεια άλλων ερευνητικών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών.

Δείτε τα προϊόντα

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Εκπαιδευτικού εξοπλισμού | Γενικό κατάλογο