Εκπαιδευτικό ρομπότ Thymio

Ιδανικό για παιδιά από 6 ετών. Για χρήση στο σπίτι & στο σχολείο.

Παίζω & Μαθαίνω. Για ηλικίες από 6 έως 99 ετών..... Το ιδανικό ρομπότ για δημιουργική απασχόληση / παιχνίδι στο σπίτι αλλά και για εργαστήρια πληροφορικής / ρομποτικής / STEM από το Δημοτικό ως το Πανεπιστήμιο. Το Thymio είναι ένα μικρό ρομπότ που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τον κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας, να μάθετε τη γλώσσα των ρομπότ και να μυηθείτε στον προγραμματισμό. Μπορείτε να το προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε πολλά πειράματα. Με το Thymio, οι βασικές αρχές της ρομποτικής και του προγραμματισμού γίνονται έννοιες που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το ρομπότ Thymio είναι το ιδανικό ρομπότ για παιδιά και δημιουργήθηκε από το EPFL (École polytechnique fédérale de Lausanne) με τη βοήθεια άλλων ερευνητικών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών. Για περισσότερες λεπτομέρειες και υποστηρικτικό υλικό στα Ελληνικά, σχετικά με το ρομπότ Thymio, επισκευθείτε τον ιστοχώρο thymio.gr.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Thymio στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα Thymio που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά, πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη.

Προϊόντα Thymio - Τιμές


Offer Bundle (Wireless Thymio + Remote control): Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 ασύρματο Thymio II ρομπότ, 1 ασύρματο dongle, 1 καλώδιο USB-microUSB, 1 εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης και 1 Thymio remote control.

192,00 € + ΦΠΑ

Wireless Thymio: Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 ασύρματο Thymio II ρομπότ, 1 ασύρματο dongle, 1 καλώδιο USB-microUSB, 1 εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης.

192,00 € + ΦΠΑ

Thymio remote control: Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 τηλεχειριστήριο για ρομπότ Thymio χωρίς μπαταρίες.

15,00 € + ΦΠΑ

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Εκπαιδευτικού εξοπλισμού | Γενικό κατάλογο | Ιστοχώρο thymio.gr