ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

της βλάστησης με φορητές συσκευές φασματικής ανάλυσης

Τα προϊόντα UniSpec-SC και UniSpec-DC δεν είναι διαθέσιμα και δεν κατασκευάζονται πλέον (EOL). Ωστόσο, η PP Systems θα συνεχίσει να υποστηρίζει και τα δύο προϊόντα για πολλά χρόνια και εξακολουθεί να έχει απόθεμα ορισμένων από τα κοινά αξεσουάρ (fiberoptics, κλιπ φύλλων κ.λπ.).

Η γκάμα των προϊόντων της PP Systems (UniSpec-SC και UniSpec-DC) έχει γίνει βιομηχανικό πρότυπο για τη μέτρηση της ανάκλασης της βλάστησης από τα μεμονωμένα φύλλα σε whole canopies και large transects. Οι πελάτες των προϊόντων αυτών αποτελούνται από ερευνητές και φοιτητές από πανεπιστήμια και κολέγια, κρατικά ερευνητικά ινστιτούτα και ερευνητικά εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα όργανα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα σκληρότερα περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PP Systems και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της PP Systems.

UniSpec-SC Σύστημα φασματικής ανάλυσης (EOL)

Το UniSpec-SC δεν κατασκευάζεται πλέον (EOL).

Το UniSpec-SC είναι ένα φορητό όργανο με ένα μόνο κανάλι (VIS/NIR) και συνήθως αναφέρεται ως "ανακλασιόμετρο φύλλου" (leaf reflectometer). Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τη μέτρηση της ανακλαστικότητας σε επίπεδο φύλλου (ακόμα και σε μικρά φυλλαράκια ή πευκοβελόνες), καθώς και για χρήση σε εφαρμογές απομακρυσμένων μετρήσεων σε οικοσυστήματα. Είναι πραγματικά ένα αυτόνομο σύστημα που δεν απαιτεί ξεχωριστό υπολογιστή για λειτουργία.

Η καρδιά του UniSpec-SC είναι ένας υψηλής ακρίβειας ανιχνευτής μιας μικροσκοπικής συστοιχίας φωτοδιόδων, ο οποίος διαθέτει υψηλή ευαισθησία, επαναληψιμότητα και μακροπρόθεσμη σταθερότητα ως προς την βαθμονόμηση. Με μια ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion 7.2V που παρέχει ισχύ σε ολόκληρο το σύστημα, το UniSpec-SC μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για 4-6 ώρες στο πεδίο. Το UniSpec-SC διαθέτει επίσης μια πηγή φωτός αλογόνου βολφραμίου, η οποία παρέχει μια σταθερή, ρυθμιζόμενη από το χρήστη πηγή φωτός για τη μέτρηση της ανακλαστικότητας του φύλλου στο VIS/NIR. Σε αντίθεση με άλλα όργανα απομακρυσμένων μετρήσεων, το UniSpec-SC διαθέτει μια καινοτόμο, εργονομική κονσόλα συστήματος σχεδιασμένη ειδικά για απαιτητικές συνθήκες. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ διαθέσιμων για χρήση με το UniSpec-SC, συμπεριλαμβανομένων οπτικών ινών, συνδετήρων φύλλων, φακού FOV, cosine receptor (μετρητής με απόκριση συνημιτόνου), εξωτερικής μπαταρίας και προτύπων αναφοράς.

Τεχνικό Φυλλάδιο

UniSpec-DC Σύστημα φασματικής ανάλυσης (EOL)

Το UniSpec-DC δεν κατασκευάζεται πλέον (EOL).

Το UniSpec-DC είναι ένα φορητό όργανο δύο καναλιών (VIS/NIR) ικανό για μη επιτηρούμενη και ταυτόχρονη μέτρηση προσπίπτοντος και ανακλώμενου φωτός υπό οποιεσδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της νέφωσης. Είναι πραγματικά ένα αυτόνομο σύστημα που δεν απαιτεί ξεχωριστό υπολογιστή για λειτουργία.

Το UniSpec-DC διαθέτει δύο υψηλής ανάλυσης ανιχνευτές συστοιχίας μικροσκοπικών φωτοδιόδων που διαθέτουν υψηλή ευαισθησία, επαναληψιμότητα και μακροπρόθεσμη σταθερότητα ως προς την βαθμονόμηση. Το UniSpec-DC διαθέτει ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion 7.2V, η οποία παρέχει ισχύ στο σύστημα. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία συνήθως διαρκεί μέχρι και 10 ώρες συνεχούς χρήσης στο πεδίο. Το UniSpec-DC διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ όπως οπτικές ίνες, φακό FOV, cosine receptor (μετρητή με απόκριση συνημιτόνου), εξωτερική μπαταρία και πρότυπα αναφοράς. Διαθέτει μια καινοτόμο, εργονομική κονσόλα συστήματος σχεδιασμένη ειδικά για απαιτητικές συνθήκες. Περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό πακέτο λογισμικού που σας επιτρέπει να μετράτε και να αναλύετε την αντανάκλαση με on-line βοήθεια που σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα.

Τεχνικό Φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".