ΠΡΟΪΟΝΤΑ PP Systems

Συσκευές μέτρησης φυσιολογίας φυτών για τη γεωργική παραγωγή και έρευνα

PP Systems

Από το 1984, η PP Systems προμηθεύει ποιοτικά, ανθεκτικά και αξιόπιστα όργανα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο για έρευνα υψηλού επιπέδου. Θεωρείται κορυφαία εταιρεία παγκόσμιως στον σχεδιασμό και την κατασκευή οργάνων μέτρησης φωτοσύνθεσης, αναπνοής εδάφους, φθορισμού χλωροφύλλης, ανάλυσης αερίων CO2/H2O και ανακλαστικότητας της βλάστησης. Οι πελάτες της προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων όπως η γεωπονία, η φυτοκομία, η βιολογία, η βοτανική, οι καλλιέργειες και οι επιστήμες του εδάφους, η δασοκομία, η οικολογία, η μετεωρολογία, η ωκεανογραφία και η φυσιολογία των φυτών. Ο εξοπλισμός της χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως και είναι τεκμηριωμένος σε πολλές έγκριτες επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Η PP Systems δημιουργήθηκε αρχικά το 1984 από τον Dr. Keith J. Parkinson, του οποίου η εργασία για τη μέτρηση της φωτοσύνθεσης στον πειραματικό σταθμό Rothamsted οδήγησε στην ανάπτυξη ενός εκ των πρώτων φορητών συστημάτων μέτρησης της φωτοσύνθεσης. Για πάνω από 30 χρόνια, η PP Systems έχει εξελιχθεί σε μια μικρή ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων που ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ευρέος φάσματος επιστημονικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς συστήματος φορητών συκευών μέτρησης της φωτοσύνθεσης CIRAS και τη σειρά αναλυτών αερίου CO2 / H2O. Σήμερα, όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες διεκπεραιώνονται μέσω της έδρας της στις ΗΠΑ, η οποία διαθέτει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης, παραγωγής, βαθμονόμησης και δοκιμαστικής λειτουργίας. Όλα τα όργανα παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και πληρούν αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχου ποιότητας / διασφάλισης που έχουν θεσπιστεί από τη διοίκηση. Η PP Systems εδρεύει στο Boston North Technology Park (BNTP), το οποίο βρίσκεται στο Amesbury, MA (ΗΠΑ).

Σε πολλές περιπτώσεις, η PP Systems είναι σε θέση να προσαρμόσει το υλικό ή το λογισμικό του συστήματος για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των τελικών χρηστών. Μια άλλη υπηρεσία που προσφέρει είναι η χρήση των εγκαταστάσεων της για την ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα όργανο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην υλοποίησή του.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της PP Systems στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας PP Systems που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PP Systems και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της PP Systems.

Φορητά συστήματα μέτρησης της φωτοσύνθεσης

Η εταιρία PP Systems θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή και σχεδιασμό οργάνων για τις επιστήμες των φυτών και του εδάφους. Η εμπειρία της σε μετρήσεις φωτοσύνθεσης τα τελευταία 30 χρόνια έχει αποδώσει υπερσύγχρονα όργανα και αξεπέραστες επιδόσεις χωρίς να θυσιάζεται η φορητότητα. Σήμερα προσφέρει το Φορητό Σύστημα Φωτοσύνθεσης CIRAS-4 για έρευνα υψηλού επιπέδου καθώς και το Φορητό Σύστημα Φωτοσύνθεσης TARGAS-1 για βασική έρευνα και διδασκαλία.

Το CIRAS-4 είναι όργανο για υψηλού επιπέδου έρευνα στο πεδίο και η ιδανική επιλογή για τη μέτρηση: φωτοσύνθεσης, φθορισμού χλωροφύλλης, αναπνοής εδάφους, canopy assimilation, insect respiration.

Το TARGAS-1 είναι ενα ακριβές, ευέλικτο και προσιτό φορητό σύστημα φωτοσύνθεσης. Το νέο φορητό σύστημα μέτρησης της φωτοσύνθεσης TARGAS-1 έχει σχεδιαστεί για βασική έρευνα και διαθέτει πολύ υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, και ανταγωνίζεται μερικά από τα εργαλεία "υψηλού επιπέδου" των ανταγωνιστών μας.

Δείτε τα προϊόντα

Μέτρηση CO2 εδάφους με το CFLUX-1

Νέο σύστημα αυτόματης μέτρησης ροής εδάφους (soil flux) CO2 CFLUX-1. Ένα ειδικευμένο, αυτόνομο σύστημα για μακροχρόνια εγκατάσταση και λειτουργία χωρίς παρακολούθηση για μέτρηση της αναπνοής του εδάφους. Ιδανικό τόσο για χωρική όσο και για χρονική ανάλυση. Με όλα τα βασικά στοιχεία ενσωματωμένα σε ένα μόνο σταθμό, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς την τοποθέτηση του συστήματος στο πεδίο.

Χαρακτηριστικά που κάνουν το CFLUX-1 να ξεχωρίζει από άλλα συστήματα: Ενσωματωμένοι αναλυτές αερίων CO2 & H2O. Auto-Zero. Προαιρετικοί αισθητήρες υγρασίας εδάφους & θερμοκρασίας εδάφους. Ενσωματωμένο WiFi που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση και την παρακολούθηση του συστήματος από απόσταση μέσω έξυπνου τηλέφωνου ή από τον υπολογιστή σας. Εκτεταμένη περιοχή μέτρησης για περιβάλλον υψηλών εκπομπών CO2. Πλήρης αποθήκευση δεδομένων απευθείας σε USB Flash Drive (memory stick). Μεγάλος ημισφαιρικός θάλαμος 2500 cm3. Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση.

Εφαρμογές του CFLUX-1


Τεχνικό Φυλλάδιο

Αναλυτές αερίου CO2

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η PP Systems παράγει υψηλής ποιότητας υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 για ερευνητές και πελάτες από μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται πρωτοπόρος στους υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 και οι αναλυτές χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Η πρωτοποριακή αρχή μέτρησης Auto-Zero εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ακρίβεια, αξιοπιστία και μακροπρόθεσμη σταθερότητα που οι πελάτες μας απολαμβάνουν καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών χρήσης. Επιπλέον, προσφέρεται μια σειρά περιβαλλοντικών ανιχνευτών και αισθητήρων για χρήση με τους αναλυτές ενισχύοντας την ικανότητα μέτρησης αυτών.

Όλοι οι αναλυτές αερίων CO2 της PP Systems διαθέτουν λειτουργία Auto-Zero. Αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο εκτελείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιτρέπει τη γρήγορη προθέρμανση, την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και εξαιρετική σταθερότητα του σήματος CO2. Η ενέργεια του αυτόματου μηδενισμού ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο span (ευαισθησία αερίου) λόγω μόλυνσης του δείγματος, γήρανσης της πηγής, μεταβολών στην ευαισθησία του ανιχνευτή και αλλαγών στο gain του προ-ενισχυτή. Με απλά λόγια, δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για την ακρίβεια της βαθμονόμησης του CO2 σας όσο χρησιμοποιείται το Auto-Zero. Απλοί, περιοδικοί έλεγχοι της βαθμονόμησης του CO2 συνιστώνται.

Δείτε τα προϊόντα

PP Systems οι ειδικοί για μετρήσεις της φυσιολογίας των φυτών