ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΕΡΙΩΝ CO2

με φορητές και σταθερές συσκευές

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η PP Systems παράγει υψηλής ποιότητας υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 για ερευνητές και πελάτες από μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται πρωτοπόρος στους υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 και οι αναλυτές χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Η πρωτοποριακή αρχή μέτρησης Auto-Zero εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ακρίβεια, αξιοπιστία και μακροπρόθεσμη σταθερότητα που οι πελάτες μας απολαμβάνουν καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών χρήσης. Επιπλέον, προσφέρεται μια σειρά περιβαλλοντικών ανιχνευτών και αισθητήρων για χρήση με τους αναλυτές ενισχύοντας την ικανότητα μέτρησης αυτών.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας PP Systems που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PP Systems και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της PP Systems.

EGM-5 Φορητός αναλυτής αερίου CO2

Ένα ανθεκτικό, εξαιρετικά φορητό όργανο για χρήση στο εργαστήριο και το πεδίο. Η τέλεια λύση για τις μετρήσεις της εκροής CO2 από το έδαφος και της καθαρής ροής CO2 των φυλλωμάτων.

Το EGM-5 μπορεί να διατεθεί με δύο διαφορετικά οπτικά συστήματα που βαθμονομούνται ειδικά για την απαιτούμενη περιοχή μετρήσεων. Το ένα είναι βελτιστοποιημένο για περιοχές μέτρησης CO2 μέχρι 30000 ppm και το άλλο για εύρη τιμών άνω των 30000 έως 100000 ppm. Για τους χρήστες που θέλουν να κάνουν επαναβαθμονόμηση του αναλυτή αερίων σε ένα νέο επίπεδο, αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί εφόσον βρίσκεται εντός της περιοχής μετρήσεων για το συγκεκριμένο οπτικό σύστημα. Το EGM-5 είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο όργανο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια σειρά από προαιρετικούς αισθητήρες και θαλάμους που αυξάνουν τη δυνατότητα μετρήσεων. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν: αισθητήρα H2O, αισθητήρα O2, αισθητήρα quantum, αισθητήρα θερμοκρασίας και PAR, θερμοκρασία εδάφους, υγρασία εδάφους, θάλαμο αναπνοής εδάφους για εκροή CO2 από το έδαφος, θάλαμο Canopy Assimilation για καθαρή ροή CO2 των φυλλωμάτων.Εφαρμογές του EGM-5


Τεχνικό Φυλλάδιο

WMA-5 αναλυτής αερίου CO2

Ο WMA-5 είναι ο 5ος γενιάς αναλυτής αερίων CO2 σταθερής εγκατάστασης σχεδιασμένος για εφαρμογές που απαιτούν υψηλό βαθμό ακρίβειας και ελέγχου με ελάχιστη συντήρηση. Η καινοτόμος τεχνολογία μας "Auto-Zero" εξασφαλίζει γρήγορη προθέρμανση, μακροπρόθεσμη σταθερότητα, ακρίβεια και βαθμονόμηση αναλυτή. Επίσης, ελαχιστοποιεί τις επιδράσεις στο span (ευαισθησία αερίου) της μόλυνσης της κυψέλης δείγματος, της γήρανσης της πηγής, των μεταβολών στην ευαισθησία του ανιχνευτή και των αλλαγών στο κέρδος (gain) του προ-ενισχυτή. Το WMA-5 μπορεί να διατεθεί με δύο διαφορετικά οπτικά συστήματα που βαθμονομούνται ειδικά για την απαιτούμενη περιοχή μετρήσεων. Ρυθμίστε και παρακολουθήστε απομακρυσμένα το WMA-5 από τον υπολογιστή σας ή το πρόγραμμα περιήγησης του smartphone σε πραγματικό χρόνο με την χρήση του WiFi που διαθέτει το WMA-5 (προαιρετικά).

Τεχνικό Φυλλάδιο

SBA-5 αναλυτής αερίου CO2 (OEM)

Από το 1984, η PP Systems έχει συνεργαστεί με πολλούς πελάτες OEM που προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ο αναλυτής αερίων CO2 SBA-5 έχει την αξιοζήλευτη φήμη ότι είναι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστος, σταθερός, ακριβής και ευέλικτος. Μπορεί να διατεθεί σε πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος (για εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχον σύστημα) ή σε βολικό, ελαφρύ, ανθεκτικό, ανοδιωμένο περίβλημα από αλουμίνιο. Το SBA-5 μπορεί να διατεθεί με δύο διαφορετικά οπτικά συστήματα που βαθμονομούνται ειδικά για την απαιτούμενη περιοχή μετρήσεων. Το SBA-5 είναι προγραμματιζόμενο από το χρήστη, καθιστώντας το την τέλεια λύση για προσαρμοσμένες εφαρμογές. Το λογισμικό για λειτουργικό Windows (GAS) είναι επίσης διαθέσιμο για χρήση με το SBA-5 για την παρακολούθηση και καταγραφή δεδομένων από αισθητήρες.Εφαρμογές του SBA-5


Τεχνικό Φυλλάδιο