ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΕΡΙΩΝ CO2 / H2O

με φορητές και σταθερές συσκευές

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η PP Systems κατασκευάζει υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 / H2O υψηλής ποιότητας για ερευνητές και πελάτες από μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται πρωτοπόρος στην μέτρηση με υπέρυθρους αναλυτές αερίων CO2 / H2O και οι αναλυτές χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Η πρωτοποριακή αρχή μέτρησης Auto-Zero εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ακρίβεια, αξιοπιστία και μακροπρόθεσμη σταθερότητα που πολλοί πελάτες μας απολαμβάνουν καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών χρήσης.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας PP Systems που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PP Systems και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της PP Systems.

CIRAS-3 SC αναλυτής αερίων CO2 / H2O

Το CIRAS-3 SC είναι ένα όργανο με ένα μόνο κανάλι που διαθέτει 2 ανεξάρτητους, μη διασκορπισμού (non-dispersive) αναλυτές υπέρυθρων αερίων για την ακριβή μέτρηση σε πραγματικό χρόνο του CO2 και του H2O από ένα ρεύμα αερίου. Οι αναλυτές υπέρυθρων αερίων διαθέτουν λειτουργία Auto-Zero.

Τεχνικό Φυλλάδιο

CIRAS-3 DC αναλυτής αερίων CO2 / H2O

Το CIRAS-3 DC είναι ένα όργανο δύο καναλιών που διαθέτει 4 ανεξάρτητους, μη διασκορπισμού (non-dispersive) αναλυτές υπέρυθρων αερίων για την ακριβή μέτρηση του CO2 και του H2O από δύο ρεύματα αερίων. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να διακρίνει πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των ροών αερίου αναφοράς και ανάλυσης (δείγματος) σε πραγματικό χρόνο. Το CIRAS-3 DC αναφέρεται συνήθως ως "Πραγματικός Διαφορικός Αναλυτής (True Differential Analyzer)". Οι αναλυτές υπέρυθρων αερίων διαθέτουν λειτουργία Auto-Zero.

Τεχνικό Φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".