Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις (F.A.Q.)

για το καταγραφικό μιας χρήσεως TL-CC1


  Πρίν την χρήση του προϊόντος διαβάστε τις οδηγίες χρήσης του. Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα ώστε να σας βοηθήσουν στην καλύτερη χρήση του. Για οποιαδήποτε απορία ή αμφιβολία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας τηλεφωνικά ή μεσω email.

Το καταγραφικό έρχεται προρυθμισμένο από το εργοστάσιο με τις ρυθμίσεις που αναγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης του. Εάν οι ρυθμίσεις αυτές σας καλύπτουν, τότε δεν χρειάζεται να το προγραμματίσετε. Εάν δεν σας ικανοποιούν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις ή θέλετε να προσθέσετε την επωνυμία της εταιρείας σας ώστε να εμφανίζεται στη τελική αναφορά (report) pdf που θα δει ο παραλήπτης τότε θα πρέπει να το προγραμματίσετε.

Μπορείτε να το προγραμματίσετε όσες φορές θέλετε πριν το ενεργοποιήσετε για καταγραφή. Μετά την ενεργοποίηση του για την έναρξη της καταγραφής μετρήσεων δεν μπορεί πλέον να ξαναπρογραμματισθεί.

ΝΑΙ. Το καταγραφικό δεν ξεκινάει αυτόματα την καταγραφή μέσω προγραμματισμού ή άλλης διαδικασίας. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα πατώντας το πλήκτρο START/STOP για 2 sec σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα και εάν έχετε προγραμματίσει χρονική καθυστέρηση της έναρξης θα πρέπει να κάνετε την ενεργοποίηση χειροκίνητα.

Όταν το καταγραφικό ενεργοποιηθεί η ενδεικτική λυχνία LED "OK" αναβοσβήνει κάθε 2 δευτερόλεπτα με πράσινο χρώμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: έαν αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα τρεις φορές κάθε 5 δευτερόλεπτα τότε είναι σε κατάσταση αναμονής και χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε πατώντας το πλήκτρο START/STOP για 2 sec σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

ΟΧΙ. Τα πλήκτρα START/STOP & MARK πρέπει να πατηθούν για να λειτουργήσουν (θα καταλάβετε την πίεση του διακόπτη και το χαρακτηριστικό ήχο κλικ αυτού όταν πιεσθεί σωστά).

ΟΧΙ. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει ειδικό λογισμικό ή drivers παρά μόνο να διαθέτει εγκατεστημένο πρόγραμμα που μπορεί να διαβάζει pdf αρχεία. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνδέσει το καταγραφικό σε μια θύρα usb ενός υπολογιστή και να ανοίξει τον φάκελο του καταγραφικού που περιέχει την αναφορά (report) των μετρήσεων σε pdf αρχείο. Το καταγραφικό αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σαν αφαιρούμενο αποθηκευτικό μέσο.

Δεν είναι απαραίτητο. Με την σύνδεση σε υπολογιστή, το καταγραφικό αυτόματα σταματάει την καταγραφή και δημιουργεί την αναφορά (report) σε αρχείο τύπου pdf.

Το πιστοποιητικό βαθμονόμησης είναι αποθηκευμένο στο ίδιο το καταγραφικό σε μορφή pdf (CERTIFICATE OF CONFORMITY.pdf) και μπορείτε να το δείτε εάν το συνδέσετε σε υπολογιστή. Οπότε είναι άμεσα προσπελάσιμο από οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του το καταγραφικό.

ΟΧΙ. Τα δεδομένα και οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο στο καταγραφικό (πιστοποιητικό, τελική αναφορά report) δεν μπορούν να διαγραφούν ή να τροποποιηθούν.

ΝΑΙ. Στο πίσω μέρος του κάθε καταγραφικού θα βρείτε το serial number (αριθμός σειράς) που είναι μοναδικό. Αυτό σας παρέχει την δυνατότητα ιχνηλασιμότητας της αποστολής προϊόντων και καταγραφικού αρκεί να έχετε αναγράψει το serial number στα συνοδευτικά έγγραφα αποστολής.

Επιστοφή στην σελίδα του προϊόντος ή δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Καταγραφικά Rotronic | Προϊόντα Rotronic | Μέτρηση Θερμοκρασίας

Επιλέγω Rotronic για να μπορώ να βασίζομαι στα στοιχεία μετρήσεων