ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ROTRONIC

θερμοκρασίας ή και σχετικής υγρασίας / ασύρματα / επεκτάσιμα / απλά

Η μακροχρόνια καταγραφή των συνθηκών υγρασίας και θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική στη φαρμακευτική βιομηχανία, τις διαδικασίες παραγωγής, την αποθήκευση, στα εργαστήρια δοκιμών και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Μόλις καταγραφούν, τα δεδομένα θερμοκρασίας και υγρασίας μπορούν να αξιολογηθούν στατιστικά. Αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν τον άνθρωπο και την ποιότητα του προϊόντος. Τα καταγραφικά δεδομένων της ROTRONIC πληρούν τις απαιτήσεις του FDA 21 CFR Part 11 και του GAMP 5. Είναι εξαιρετικής ακρίβειας και εύχρηστα.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HYGROLOG BL-1D - Καταγραφικό Βαρομετρικής πίεσης, υγρασίας & θερμοκρασίας

Το BL-1D είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό βαρομετρικής πίεσης, σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας & σημείου δρόσου με εύρος εφαρμογής -30...70 °C / 0...100 %RH / 300...1100 hPa και ακρίβεια ±3.0 % RH / ±0.3 °C / ±3 hPa. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 σετ μετρήσεων. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 3 σημείων. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HYGROLOG HL-20 - Καταγραφικό υγρασίας & θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας

Το HL-20 είναι ένα συμπαγές, καταγραφικό σχετικής υγρασίας & θερμοκρασίας που προσφέρει υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία σε λογική τιμή με εύρος εφαρμογής -10...60 °C / 0...100 %RH και ακρίβεια ± 0.8% RH και ± 0.3 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20.000 σετ μετρήσεων. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 2 σημείων. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HYGROLOG HL-1D - Το οικονομικό καταγραφικό υγρασίας & θερμοκρασίας

Το HL-1D είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό σχετικής υγρασίας & θερμοκρασίας με εύρος εφαρμογής 0...100 %RH / -30...70 °C και ακρίβεια ± 3.0% RH και ± 0.3 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 σετ μετρήσεων. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 2 σημείων. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

HYGROLOG TL-1D - Το οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας

Το TL-1D είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό θερμοκρασίας με εύρος εφαρμογής -30...70 °C και ακρίβεια ± 0.3 °C. Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 32.000 μετρήσεις. Η συσκευή και το λογισμικό HW4-Lite που τη συνοδεύει συμμορφώνονται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

TL-CC1 - Καταγραφικό θερμοκρασίας μιας χρήσης

Το καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας TL-CC1 είναι μια ιδανική επιλογή για την παρακολούθηση και την καταγραφή της θερμοκρασίας των ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους καθώς και στα σημεία μεταφόρτωσης. Το TL-CC1 είναι ιδανικό για τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα τρόφιμα και τεχνικά προϊόντα ειδικών θερμοκρασιακών συνθηκών. Το καταγραφικό έχει σχεδιαστεί για μία μόνο χρήση με εύρος εφαρμογής -30...70 °C / 0...80 %RH και ακρίβεια ± 0.5 °C. Συμμορφώνεται με GXP, EN 12830, FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

Επιστροφή στον κατάλογο: Προϊόντα Rotronic | Αντιπροσωπείες