ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ

φορητό όργανο, αισθητήρες sword probe

Το χαρτί και τα προϊόντα με βάση το χαρτί, όπως το χαρτόνι, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα επίπεδα της περιεχόμενης υγρασίας τους και στην υγρασία του περιβάλλοντος. Επομένως, κατά τη διάρκεια της παραγωγής, της μετατροπής, της αποθήκευσης και της διανομής, ο έλεγχος μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την ποιότητα. Μόλις παραχθεί, το ERH (equilibrium relative humidity - σχετική υγρασία σε ισορροπία) του χαρτιού ελέγχεται συνήθως για να βεβαιωθεί ότι είναι σε βέλτιστο επίπεδο. Ορισμένοι τύποι χαρτιού απαιτούν συγκεκριμένες τιμές που έχουν όφελος κατά την τελική εφαρμογή αυτών.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HP-GTS - Φορητό όργανο μέτρησης υγρασίας χαρτιού

Το HygroPalm HP-GTS είναι ένα δοκιμασμένο φορητό όργανο για τη μέτρηση της υγρασίας ισορροπίας και της θερμοκρασίας του χαρτιού που αποθηκεύεται σε στίβες φύλλων ή σε ρολά. Εύρος εφαρμογής οργάνου και αισθητήρα probe: -10…60 °C / 0…100 %rh (χωρίς συμπύκνωση). Ακρίβεια στους 23°C: ±2 %RH, ±0,3 °K. Το όργανο διαθέτει οθόνη για την απεικόνιση των τιμών μέτρησης, ελεύθερα ρυθμιζόμενο οπτικό και ακουστικό συναγερμό, μνήμη 64.000 σημείων δεδομένων με προγραμματιζόμενο διάστημα καταγραφής, τον αισθητήρα ROTRONIC HYGROMER IN-1. Διαθέτει τις λειτουργίες: Σημειακές μετρήσεις, Προγραμματιζόμενο διάστημα καταγραφής, MIN/MAX/AVG. Η συσκευασία περιλαμβάνει το HygroPalm HP-GTS, μαλακή θήκη για την αποθήκευση του οργάνου και καλώδιο Micro-USB για τη σύνδεση αυτού με υπολογιστή και την φόρτιση της μπαταρίας. Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

HYGROPALM HP32 - Όργανο χειρός με εναλλάξιμους αισθητήρες Τ/RH

Το HygroPalm HP32 είναι ένα φορητό όργανο συμβατό με όλους τους αισθητήρες HC2A και HC2 της Rotronic (εκτός του HC2-LDP), που είναι σε θέση να πραγματοποιεί μετρήσεις και καταγραφή της σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας και ψυχομετρικών παραμέτρων. Απλά διαλέγετε τον συμβατό αισθητήρα που σας εξυπηρετεί και τον συνδέεται στο όργανο χειρός. Δέχεται αισθητήρες τυπικής και υψηλής ακρίβειας, αισθητήρες χειρός τύπου probe για υψηλές θερμοκρασίες, αισθητήρες διείσδυσης. Εύρος μετρήσεων −100...+200 °C, 0...100% RH (ανάλογα τον αισθητήρα).

Πλεονεκτήματα της συσκευής χειρός HygroPalm HP32: Μετραέι την σχετική υγρασία, την θερμοκρασία και κάνει ψυχομετρικούς υπολογισμούς. Γραφική οθόνη για γραφήματα και παρουσίαση έως 4 τιμών. Ελεύθερα ρυθμιζόμενοι οπτικοί και ακουστικοί συναγερμοί για κάθε παράμετρο μέτρησης. Μνήμη 64.000 σημείων δεδομένων για προγραμματιζόμενη χρονική καταγραφή. Μπαταρία μεγάλης διάρκειας (έως 48 ώρες για καταγραφή κάθε 30 δευτερόλεπτα).

Εφαρμογές: Επιθεώρηση στο πεδίο και τυχαίες δοκιμές σε συστήματα HVAC κλιματισμού, στη βιομηχανία χαρτιού, στη φαρμακευτική βιομηχανία, στη γεωργία, στη βιομηχανία τροφίμων και σε συστήματα διαχείρισης κτιρίων BEMS.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

HC2-HS28 / HC2-HS42

Οι αισθητήρες τύπου λάμας (Sword Probe) HC2-HS28 / HC2-HS42 είναι κατάλληλοι για τη μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του χαρτιού που αποθηκεύεται σε στίβες φύλλων ή σε ρολά καθώς και στις βιομηχανίες εκτύπωσης και κλωστοϋφαντουργίας. Για χρήση με φορητά όργανα και καταγραφείς δεδομένων όπως το HYGROPALM HP32. Αισθητήρας χειρός για τη μέτρηση της υγρασίας σε στοίβες ή σε ρολό. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων -40...+85 °C / 0...100 %rh. Ακρίβεια ±0.8 %rh / ±0.1 K με ρύθμιση στους 23 °C / 10, 35, 80 %rh ± 0.8 %rh / ± 0.1 K. Σήμα εξόδου 2 x 0...1 VDC και ψηφιακό UART. Μήκος λάμας αισθητήρα HC2-HS28 280 mm, HC2-HS42 420 mm.

Οδηγίες χρήσης