ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ

φορητά σετ, αισθητήρες sword probe, production web probes

Το χαρτί και τα προϊόντα με βάση το χαρτί, όπως το χαρτόνι, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα επίπεδα της περιεχόμενης υγρασίας τους και στην υγρασία του περιβάλλοντος. Επομένως, κατά τη διάρκεια της παραγωγής, της μετατροπής, της αποθήκευσης και της διανομής, ο έλεγχος μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την ποιότητα. Μόλις παραχθεί, το ERH (equilibrium relative humidity - σχετική υγρασία σε ισορροπία) του χαρτιού ελέγχεται συνήθως για να βεβαιωθεί ότι είναι σε βέλτιστο επίπεδο. Ορισμένοι τύποι χαρτιού απαιτούν συγκεκριμένες τιμές που έχουν όφελος κατά την τελική εφαρμογή αυτών.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HP22-A Paper Set - Σετ μέτρησης υγρασίας χαρτιού

Το σετ HygroPalm 22-A Paper περιέχει τα βασικά εξαρτήματα για τη μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του χαρτιού που αποθηκεύεται σε στίβες φύλλων ή σε ρολά. Σε μια σκληρή, ελαφριά ABS βαλίτσα μεταφοράς περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη μέτρηση της υγρασίας / θερμοκρασίας χαρτιού και τη βαθμονόμηση του αισθητήρα. Το σετ αποτελείται από: το φορητό ψηφιακό ενδείκτη HP22-A, τον αισθητήρα μέτρησης τύπου λάμας 280 mm (Sword Probe) HC2-HS28, τον θάλαμο βαθμονόμησης EGS του αισθητήρα, 5 πρότυπα διαλύματα υγρασίας σε σφραγισμένες γυάλινες αμπούλες (50 %rh EA50-SCS) με πιστοποιητικά ιχνηλασιμότητας και την βαλίτσα μεταφοράς AC1126. Το σετ συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό βαθμονόμησης. Ελβετικής κατασκευής.


HC2-HS28 / HC2-HS42

Οι αισθητήρες τύπου λάμας (Sword Probe) HC2-HS28 / HC2-HS42 είναι κατάλληλοι για τη μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του χαρτιού που αποθηκεύεται σε στίβες φύλλων ή σε ρολά καθώς και στις βιομηχανίες εκτύπωσης και κλωστοϋφαντουργίας. Για χρήση με φορητά όργανα και καταγραφείς δεδομένων. Αισθητήρας χειρός για τη μέτρηση της υγρασίας σε στοίβες ή σε ρολό. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων -40...+85 °C / 0...100 %rh. Ακρίβεια ±0.8 %rh / ±0.1 K με ρύθμιση στους 23 °C / 10, 35, 80 %rh ± 0.8 %rh / ± 0.1 K. Σήμα εξόδου 2 x 0...1 VDC και ψηφιακό UART. Μήκος λάμας αισθητήρα HC2-HS28 280 mm, HC2-HS42 420 mm.


BFC-UART Web probe

Ο αισθητήρας είναι κατάλληλος για τη μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας στις βιομηχανίες χαρτιού και εκτύπωσης, στην παραγωγή και την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καθώς και σε όλα τα είδη παραγωγής τύπου ρολού (production webs). Βλέπε σχήμα τυπικής εγκατάστασης του αισθητήρα σε συνδιασμό με έναν εκπομπό HygroFlex. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων -40...+85 °C / 0...100 %rh. Ακρίβεια ±0.8 %rh / ±0.1 K στους 23±5 °C. Σήμα εξόδου 2 x 0...1 VDC και ψηφιακό UART.