ΟΡΓΑΝΑ ΧΕΙΡΟΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΕΣ

της Rotronic για μέτρηση / καταγραφή σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας

Τα φορητά όργανα HygroPalm είναι τα τέλεια όργανα για κλιματικές μετρήσεις. Είναι εξαιρετικής ακρίβειας και διαθέτουν πολλές πρακτικές λειτουργίες, αλλά ταυτόχρονα είναι εύχρηστα. Τα HygroPalms ρυθμίζονται και διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής και επομένως είναι έτοιμα για άμεση χρήση. Μπορούν να διαμορφωθούν για συγκεκριμένες εφαρμογές με το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό HW4 ή απευθείας από το πληκτρολόγιό τους. Μεγάλη ποικιλία εναλλάξιμων αιαθητήρων επιτρέπει την εύκολη και ευέλικτη χρήση, την απλή συντήρηση και βαθμονόμηση.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HYGROPALM HP31 - Όργανο χειρός με σταθερό αισθητήρα Τ/RH

Το HygroPalm HP31 είναι ένα φορητό όργανο με σταθερό αισθητήρα Rotronic, που είναι σε θέση να πραγματοποιεί μετρήσεις και καταγραφή της σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας και ψυχομετρικών παραμέτρων. Εύρος μετρήσεων −10...+60 °C, 0...100% RH.

Πλεονεκτήματα της συσκευής χειρός HygroPalm HP31: Μετραέι την σχετική υγρασία, την θερμοκρασία και κάνοι ψυχομετρικούς υπολογισμούς. Γραφική οθόνη για γραφήματα και παρουσίαση έως 4 τιμών. Ελεύθερα ρυθμιζόμενοι οπτικοί και ακουστικοί συναγερμοί για κάθε παράμετρο μέτρησης. Μνήμη 64.000 σημείων δεδομένων για προγραμματιζόμενη χρονική καταγραφή. Μπαταρία μεγάλης διάρκειας (έως 48 ώρες για καταγραφή κάθε 30 δευτερόλεπτα).

Εφαρμογές: Επιθεώρηση στο πεδίο και τυχαίες δοκιμές σε συστήματα HVAC κλιματισμού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και σε συστήματα διαχείρισης κτιρίων BEMS.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

HYGROPALM HP32 - Όργανο χειρός με εναλλάξιμους αισθητήρες Τ/RH

Το HygroPalm HP32 είναι ένα φορητό όργανο συμβατό με όλους τους αισθητήρες HC2A και HC2 της Rotronic (εκτός του HC2-LDP), που είναι σε θέση να πραγματοποιεί μετρήσεις και καταγραφή της σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας και ψυχομετρικών παραμέτρων. Απλά διαλέγετε τον συμβατό αισθητήρα που σας εξυπηρετεί και τον συνδέεται στο όργανο χειρός. Δέχεται αισθητήρες τυπικής και υψηλής ακρίβειας, αισθητήρες χειρός τύπου probe για υψηλές θερμοκρασίες, αισθητήρες διείσδυσης. Εύρος μετρήσεων −100...+200 °C, 0...100% RH (ανάλογα τον αισθητήρα).

Πλεονεκτήματα της συσκευής χειρός HygroPalm HP32: Μετραέι την σχετική υγρασία, την θερμοκρασία και κάνει ψυχομετρικούς υπολογισμούς. Γραφική οθόνη για γραφήματα και παρουσίαση έως 4 τιμών. Ελεύθερα ρυθμιζόμενοι οπτικοί και ακουστικοί συναγερμοί για κάθε παράμετρο μέτρησης. Μνήμη 64.000 σημείων δεδομένων για προγραμματιζόμενη χρονική καταγραφή. Μπαταρία μεγάλης διάρκειας (έως 48 ώρες για καταγραφή κάθε 30 δευτερόλεπτα).

Εφαρμογές: Επιθεώρηση στο πεδίο και τυχαίες δοκιμές σε συστήματα HVAC κλιματισμού, στη φαρμακευτική βιομηχανία, στη γεωργία, στη βιομηχανία τροφίμων και σε συστήματα διαχείρισης κτιρίων BEMS.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

TP31-IR Θερμόμετρο υπερύθρων

Το θερμόμετρο υπερύθρων TP31-IR με διπλό λέιζερ μετράει τη θερμοκρασία επιφανειών, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς επαφή από απόσταση. Εύρος μετρήσεων −50...+1000 °C. Η ρυθμιζόμενη τιμή εκπεμπικότητας το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα υλικών / τροφίμων. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Δύο μοντέλα διαθέσιμα TP31-IR121 και TP31-IR301. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

TP31-S Πτυσσόμενο θερμόμετρο

Το θερμόμετρο TP31-S μετράει τη θερμοκρασία, γρήγορα και αξιόπιστα, υγρών αλλά και διαπερατών υλικών (θερμοκρασία πυρήνα). Διαθέτη πιστοποίηση HACCP ISO22000:2005. Εύρος μετρήσεων −50...+300 °C. Ισχυρή άρθρωση της ακίδας από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να ξεδιπλωθεί σε γωνία 180°. ΙΡ65 ώστε να μπορεί να καθαρισθεί εύκολα με τρεχούμενο νερό. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

Επιστροφή στον κατάλογο: Προϊόντα Rotronic | Αντιπροσωπείες