ΟΡΓΑΝΑ ΧΕΙΡΟΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΕΣ

της Rotronic για μέτρηση σχετικής υγρασίας, θερμοκρασίας

Τα φορητά όργανα ενδείκτες HygroPalm της γενιάς AirChip3000 είναι τα τέλεια όργανα για κλιματικές μετρήσεις. Είναι εξαιρετικής ακρίβειας και διαθέτουν πολλές πρακτικές λειτουργίες, αλλά ταυτόχρονα είναι εύχρηστα. Τα HygroPalms ρυθμίζονται και διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής και επομένως είναι έτοιμα για άμεση χρήση. Μπορούν να διαμορφωθούν για συγκεκριμένες εφαρμογές με το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό HW4 ή απευθείας από το πληκτρολόγιό τους. Μεγάλη ποικιλία εναλλάξιμων αιαθητήρων επιτρέπει την εύκολη και ευέλικτη χρήση, την απλή συντήρηση και βαθμονόμηση.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HYGROPALM - HP21 Ενδείκτης

Το HP21 είναι ένας πολύ ακριβής φορητός ενδείκτης που εμφανίζει τη σχετική υγρασία, τη θερμοκρασία και τη θερμοκρασία του σημείου δρόσου. Το HP21 είναι ιδανικό για την επιτόπια επαλήθευση των εγκαταστάσεων HVAC, των χώρων παραγωγής ή αποθήκευσης προϊόντων και για οποιαδήποτε μέτρηση του περιβάλλοντος αέρα εντός των θερμοκρασιών από -10 έως +60 °C. Το HP21 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των απαιτήσεων των χρηστών από τις πιο βασικές εφαρμογές έως τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Ο ενδείκτης HP21 προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο ρυθμίσεων και λειτουργιών που μπορούν να ρυθμιστούν και να ενεργοποιηθούν από το χρήστη με το λογισμικό ROTRONIC HW4. Παρά τον υψηλό σχεδιασμό του, το HP21 είναι ιδανικό ακόμη και ως απλός ενδείκτης της υγρασίας και της θερμοκρασίας. Είναι ιδανικός για την επιθεώρηση και για τυχαίες δοκιμές σε εγκαταστάσεις HVAC, τη φαρμακευτική βιομηχανία και στα συστήματα διαχείρισης κτιρίων. Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων -10...+60 °C / 0...100 %rh. Ακρίβεια στους 23 °C ±5 K: 1 %rh, 0.2 K. Με ρύθμιση στους 23 °C και 10, 35, 80 %rh. Διεπαφή σέρβις UART. Οθόνη με ελεύθερη διαμόρφωση. Ενδείξεις alarm. Διαστάσεις 268 x 72 x 30 mm. Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Ελβετικής κατασκευής.


HYGROPALM - HP22-A Ευέλικτος ενδείκτης

Το HP22 είναι ένας ευέλικτος ενδείκτης χειρός (versatile hand-held indicator) που δείχνει τη σχετική υγρασία, τη θερμοκρασία και μια ποικιλία υπολογιζόμενων παραμέτρων όπως το σημείο δρόσου με βάση τις μετρήσεις ενός αισθητήρα plug-in HygroClip2. Η επιλογή του αισθητήρα γίνεται με βάση την εφαρμογή. Ανάλογα με το μοντέλο του αισθητήρα HygroClip2, η περιοχή μέτρησης είναι μεταξύ 0 και 100% RH και -100 έως +200 °C. Η σειρά HygroClip2 διαθέτει ανθεκτικούς αισθητήρες με συνεπή απόδοση. Όλοι οι αισθητήρες HygroClip2 μπορούν να αντικατασταθούν κατά την χρονική διάρκεια χρήσης του ενδείκτη ώστε να διευκολυνθούν οι συνήθεις βαθμονομήσεις.

Ο ενδείκτης HP22 προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο ρυθμίσεων και λειτουργιών που μπορούν να ρυθμιστούν και να ενεργοποιηθούν από το χρήστη με το λογισμικό ROTRONIC HW4. Είναι ιδανικός για την επιθεώρηση και για τυχαίες δοκιμές σε εγκαταστάσεις HVAC, τη φαρμακευτική βιομηχανία και στα συστήματα διαχείρισης κτιρίων. Χαρακτηριστικά: Συνδυάζεται με όλους τους αισθητήρες ROTRONIC HygroClip2 HC2 (1). Εύρος μετρήσεων -10...+60 °C / 0...100 %rh. Με ρύθμιση στους 23 °C και 10, 35, 80 %rh. Βαθμονόμηση / ρύθμιση πολλαπλών σημείων μέσω του πληκτρολογίου που διαθέτει. Διεπαφή σέρβις Mini USB (UART). Οθόνη με ελεύθερη διαμόρφωση. Παρουσίαση στατιστικών τιμών Min / Max, Average. Καταγραφή συμβάντων οργάνου κατά FDA, GAMP. Διαστάσεις 268 x 72 x 30 mm. Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Audit trails κατά FDA, GAMP. Ελβετικής κατασκευής.

(1) Ο ενδείκτης HP22 δεν συνοδεύεται απο αισθητήρα. Οι αισθητήρες ROTRONIC HygroClip2 HC2 αγοράζονται ξεχωριστά.


HYGROPALM - HP22-A-SET Σετ ενδείκτη με αισθητήρα

Η ROTRONIC προσφέρει σετ οργάνων που περιέχουν τα πιο σημαντικά στοιχεία της σειράς των προϊόντων της. Συσκευασμένα σε πρακτική θήκη μεταφοράς, τα σετ είναι ιδανικά για χρήση στο πεδίο.

Το σετ αποτελείται από: 1) τον ευέλικτο ενδείκτης χειρός HP22-A, 2) τον βασικό αισθητήρα HygroClip2 HC2-S, 3) καλώδιο προέκτασης 2 m E2-02A για τον αισθητήρα, 4) τη συσκευή βαθμονόμησης του αισθητήρα ER15, 5) πέντα πρότυπα διαλύματα υγρασίας σε σφραγισμένες γυάλινες αμπούλες (50 %rh EA50-SCS) με πιστοποιητικά ιχνηλασιμότητας και 6) την βαλίτσα μεταφοράς AC1127.


THERMOPALM - TP22 ενδείκτης θερμοκρασίας

Το THERMOPALM TP22 είναι το ιδανικό όργανο μέτρησης θερμοκρασίας. Με την δυνατότητα εναλλάξιμων αισθητήρων Pt100, μπορεί να εξοπλιστεί με τον κατάλληλο αισθητήρα για την κάθε εφαρμογή. Εύρος μέτρησης (εξαρτώμενος από τον αισθητήρα) −100...+600 °C. Αριθμός εισόδων αισθητήρων: 1. Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

TP31-IR Θερμόμετρο υπερύθρων

Το θερμόμετρο υπερύθρων TP31-IR με διπλό λέιζερ μετράει τη θερμοκρασία επιφανειών, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς επαφή από απόσταση. Εύρος μετρήσεων −50...+1000 °C. Η ρυθμιζόμενη τιμή εκπεμπικότητας το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα υλικών / τροφίμων. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Δύο μοντέλα διαθέσιμα TP31-IR121 και TP31-IR301. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

TP31-S Πτυσσόμενο θερμόμετρο

Το θερμόμετρο TP31-S μετράει τη θερμοκρασία, γρήγορα και αξιόπιστα, υγρών αλλά και διαπερατών υλικών (θερμοκρασία πυρήνα). Διαθέτη πιστοποίηση HACCP ISO22000:2005. Εύρος μετρήσεων −50...+300 °C. Ισχυρή άρθρωση της ακίδας από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να ξεδιπλωθεί σε γωνία 180°. ΙΡ65 ώστε να μπορεί να καθαρισθεί εύκολα με τρεχούμενο νερό. Συνοδεύεται από εργοστασιακό πιστοποιητικό ελέγχου λειτουργίας & βαθμονόμησης 1 σημείου. Ελβετικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".