ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ

της Rotronic για μέτρηση των ιχνών υγρασίας

Οι αισθητήρες της Rotronic χαμηλού σημείου δρόσου είναι ιδανικοί για τη μέτρηση των ιχνών υγρασίας, για παράδειγμα, σε συστήματα πεπιεσμένου αέρα ή σε ξηραντήρια τεχνολογίας ψύξης και σε ξηραντήρια τεχνολογίας απορρόφησης. Τα όργανα μέτρησης του σημείου δρόσου χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες φαρμάκων και πρώτων υλών, στις εγκαταστάσεις HVAC των κτιρίων, σε clean rooms καθώς και στις τεχνολογίες παραγωγής και επεξεργασίας και στη χύτευση με έγχυση. Με άλλα λόγια, όπου η μέτρηση και η παρακολούθηση του σημείου δρόσου ή ιχνών υγρασίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

HC2-LDP - Low dew point probe

Ο αισθητήρας χαμηλού σημείου δρόσου έρχεται με την τελευταία τεχνολογία AirChip4000. Υπολογίζει μια μέτρηση από το μέσο όρο των 8.000 μετρήσεων σε διάστημα 2 δευτερολέπτων και, μαζί με τον αισθητήρα σημείου δρόσου HYGROMER LDP-1, παρέχει μετρήσεις της υψηλότερης ποιότητας.

Ο αισθητήρας χαμηλού σημείου δρόσου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα πεπιεσμένου αέρα, σε ξηραντήρια με τεχνολογία ψύξης και σε ξηραντήρια με τεχνολογία απορρόφησης. Η ROTRONIC προσφέρει τον ανιχνευτή με πιστοποιητικό EX για περιβάλλοντα με απαιτήσεις ATEX.

Χαρακτηριστικά: Πολύ ακριβής μέτρηση του σημείου δρόσου και της θερμοκρασίας. Αντέχει σε πιέσεις μέχρι 16 bar και 100 bar με τον LDP-MCS θάλαμο μέτρησης. Παρακολούθηση ίχνών υγρασίας σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις. Συμβατός με τους εκπομπούς HF5 / HF8 / PF4 και τους ενδείκτες χειρός HP22 / HP23. Εύρος μετρήσεων -70...+85 °C Td / -40...+85 °C. Ακρίβεια σημείου δρόσου ±2 K Td (-50...+20 °C Td) ±3.5 K Td (-60...-50 °C Td) @ 23 °C, θερμοκρασίας ±0.2 K @ 23 °C. Περίβλημα από Stainless steel 1.4301. IP65. Βάρος 260 g. Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο Οδηγίες χρήσης

LDP-FCSB1 Measurement chambers

Θάλαμοι μέτρησης με καθορισμένο ρυθμό ροής αέρα και γρήγορο συνδετήρα για βέλτιστη μέτρηση σημείου δρόσου με περίβλημα της μονάδας βάσης από ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο (σταθερή βαλβίδα / γρήγορος σύνδεσμος). Η βασική μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσαρμογή του αισθητήρα. Εύρος μετρήσεων -50...100 °C. Αντέχει σε πιέσεις μέχρι 35 bar και 100 bar με τον LDP-MCS θάλαμο. Παροχή αέρα 1 l/min @ 8 bar (LDP-FCB1). Σύνδεση G1/2“, σύνδεση πεπιεσμένου αέρα DN 7.2 (μόνο ο LDP-FC), 2 x G 1/4“ (μόνο ο LDP-MC). Stainless steel 1.4301 / Ορείχαλκος. Διαστάσεις 40 x 106 mm. Βάρος 610 g / 570 g (Ορείχαλκος). Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο

LDP-FCPB1 Measurement chambers

Θάλαμοι μέτρησης με καθορισμένο ρυθμό ροής αέρα και γρήγορο συνδετήρα για βέλτιστη μέτρηση σημείου δρόσου με περίβλημα της μονάδας βάσης από POM και ορείχαλκο (σταθερή βαλβίδα / γρήγορος σύνδεσμος). Η βασική μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσαρμογή του αισθητήρα. Εύρος μετρήσεων −40...85 °C. Αντέχει σε πιέσεις μέχρι 16 bar. Παροχή αέρα 1 l/min @ 8 bar (LDP-FCB1). Σύνδεση G1/2“, σύνδεση πεπιεσμένου αέρα DN 7.2 (μόνο ο LDP-FC), 2 x G 1/4“ (μόνο ο LDP-MC). POM / Ορείχαλκος. Διαστάσεις 40 x 106 mm. Βάρος 140 g / 100 g (Ορείχαλκος). Ελβετικής κατασκευής.

Δείτε το φυλλάδιο

Επιστροφή στον κατάλογο: Προϊόντα Rotronic | Αντιπροσωπείες