ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΜΕΤΡΗΤΙΚΟΙ / ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ιδανικοί για την παρακολούθηση των συνθηκών του περιβάλλοντος ή άλλων παραμέτρων

Η σειρά HOBO για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων όπως αυτόνομους σταθμούς, μετρητικούς / μετωρολογικούς σταθμους για απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω internet και το σύστημα παρακολούθησης πεδίου HOBOnet με κατανεμημένα ασύρματα αισθητήρια.

Τύπος μετρητικού / μετεωρολογικού σταθμού
Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις HOBO, για μετρητικούς / μετωρολογικούς σταθμους, της εταιρείας ONSET που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ONSET και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της ONSET.

Μετεωρολογικοί / μετρητικοί σταθμοί αυτόνομοι USB

HOBO H21-USB - Σταθμός USB με 5 εισόδους αισθητήρων

Ο σταθμός HOBO H21-USB τροφοδοτείται με τέσσερις μπαταρίες αλκαλικές ή λιθίου AA 1.5V, δέχεται έως πέντε έξυπνους αισθητήρες plug-and-play και έχει μια αρθρωτή πόρτα για να κάνει την εγκατάσταση των αισθητήρων απλή και γρήγορη. Είναι εξοπλισμένος με θύρα USB για άντληση των δεδομένων σε υπολογιστή. Λειτουργεί για έως και ένα έτος με τις τέσσερις τυπικές μπαταρίες AA. Διαθέτει μνήμη 512 KB nonvolatile flash.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 17.04 x 11.94 x 4.47 cm και βάρος 414 gr. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Συμβατός με το λογισμικό HOBOware για τον προγραμματισμό, τη δημιουργία γραφικών παραστάσεων και την ανάλυση των τιμών καταγραφής.


HOBO U30-NRC - Σταθμός USB με έως 10 εισόδους αισθητήρων

Ο σταθμός HOBO U30-NRC διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (4 Volt, 4.5 AHr ή 10 AHr) που τροφοδοτείται από μετασχηματιστή AC ή φωτοβολταϊκό πάνελ (5W ή 15W), δέχεται έως δέκα έξυπνους αισθητήρες plug-and-play (5 περιλαμβάνονται στην βασική έκδοση + 5 με μονάδα επέκτασης) και μπορεί να δεχθεί σαν επέκταση μονάδα 2 εισόδων αναλογικών αισθητήρων (0–20 mA DC, 0-2.5 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC, 0–20 VDC). Διαθέτει ρελέ για έξοδο alarm. Είναι εξοπλισμένος με θύρα USB για άντληση των δεδομένων σε υπολογιστή. Διαθέτει μνήμη 512 KB nonvolatile flash.

Είναι στεγανός NEMA 6 & IP67, έχει διαστάσεις 17.8 x 11.7 x 19.3 cm και βάρος 2 Kg. To εξωτερικό περίβλημα είναι από ABS. Συμβατός με το λογισμικό HOBOware για τον προγραμματισμό, τη δημιουργία γραφικών παραστάσεων και την ανάλυση των τιμών καταγραφής.


Μετεωρολογικοί / μετρητικοί σταθμοί με παρακολούθηση μέσω internet

HOBO RX2101 - Σταθμός 4G LTE/GSM/GPRS με 5 εισόδους αισθητήρων

Ο αυτόματος σταθμός HOBO MicroRX RX2101 είναι μια λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων μέσω του διαδικτύου (internet) με χρήση της cloud εφαρμογής HOBOlink. Μετάδοση των μετρήσεων μεσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G LTE/GSM/GPRS. Ιδανικό για την παρακολούθηση και την έγκαιρη ειδοποίηση με email/sms για κρίσιμες συνθηκές μέτρησης. Διαθέτει πέντε εισόδους για plug-and-play έξυπνους αισθητήρες. Τροφοδοτείται απο μπαταρίες λιθίου AA που μπορούν να αντικατασταθούν από τον χρήστη.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 19.95 x 13.68 x 7.49 cm και βάρος 678 gr. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Διαθέτει μνήμη 16 MB και αποθηκεύει 1 εκατομμύριο μετρήσεις, συνεχής καταγραφή.


HOBO RX2102 - Σταθμός 4G LTE/GSM/GPRS με 5 εισόδους αισθητήρων & Φ/Β πάνελ

Ο αυτόματος σταθμός HOBO MicroRX RX2102 είναι μια λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων μέσω του διαδικτύου (internet) με χρήση της cloud εφαρμογής HOBOlink. Μετάδοση των μετρήσεων μεσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G LTE/GSM/GPRS. Ιδανικό για την παρακολούθηση και την έγκαιρη ειδοποίηση με email/sms για κρίσιμες συνθηκές μέτρησης. Διαθέτει πέντε εισόδους για plug-and-play έξυπνους αισθητήρες, ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ 1.7 W με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορούν να προστεθούν εξωτερικά φωτοβολταϊκά πάνελ 5 W και 15 W.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 19.95 x 13.68 x 7.49 cm και βάρος 678 gr. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Διαθέτει μνήμη 16 MB και αποθηκεύει 1 εκατομμύριο μετρήσεις, συνεχής καταγραφή.


HOBO RX3001 - Σταθμός Ethernet LAN με 10 εισόδους αισθητήρων

Ο αυτόματος σταθμός HOBO RX3001 είναι μια λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων μέσω του διαδικτύου (internet) με χρήση της cloud εφαρμογής HOBOlink. Μετάδοση των μετρήσεων μέσω του ιντερνετ με τη σύνδεσή του σε τοπικό δίκτυο LAN. Ιδανικό για την παρακολούθηση και την έγκαιρη ειδοποίηση με email/sms για κρίσιμες συνθηκές μέτρησης. Διαθέτει δέκα εισόδους για plug-and-play έξυπνους αισθητήρες, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δυνατότητα επέκτασης με έως 2 μοντούλ (αναλογικών εισόδων, ρελέ, manager ασύρματων αισθητήρων, αισθητήρα στάθμης ύδατος). Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται με χρήση μετασχηματιστή AC ή με εξωτερικά φωτοβολταϊκά πάνελ 5 W και 15 W.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 18.6 x 18.1 x 11.8 cm και βάρος 2.2 kg. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Διαθέτει μνήμη 32 MB και αποθηκεύει 2 εκατομμύρια μετρήσεις, συνεχής καταγραφή.


HOBO RX3002 - Σταθμός WiFi με 10 εισόδους αισθητήρων

Ο αυτόματος σταθμός HOBO RX3002 είναι μια λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων μέσω του διαδικτύου (internet) με χρήση της cloud εφαρμογής HOBOlink. Μετάδοση των μετρήσεων μέσω του ιντερνετ με τη σύνδεσή του σε τοπικό δίκτυο μέσω WiFi. Ιδανικό για την παρακολούθηση και την έγκαιρη ειδοποίηση με email/sms για κρίσιμες συνθηκές μέτρησης. Διαθέτει δέκα εισόδους για plug-and-play έξυπνους αισθητήρες, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δυνατότητα επέκτασης με έως 2 μοντούλ (αναλογικών εισόδων, ρελέ, manager ασύρματων αισθητήρων, αισθητήρα στάθμης ύδατος). Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται με χρήση μετασχηματιστή AC ή με εξωτερικά φωτοβολταϊκά πάνελ 5 W και 15 W.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 18.6 x 18.1 x 11.8 cm και βάρος 2.2 kg. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Διαθέτει μνήμη 32 MB και αποθηκεύει 2 εκατομμύρια μετρήσεις, συνεχής καταγραφή.


HOBO RX3004 - Σταθμός 4G LTE/GSM/GPRS με 10 εισόδους αισθητήρων

Ο αυτόματος σταθμός HOBO RX3004 είναι μια λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων μέσω του διαδικτύου (internet) με χρήση της cloud εφαρμογής HOBOlink. Μετάδοση των μετρήσεων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G LTE/GSM/GPRS. Ιδανικό για την παρακολούθηση και την έγκαιρη ειδοποίηση με email/sms για κρίσιμες συνθηκές μέτρησης. Διαθέτει δέκα εισόδους για plug-and-play έξυπνους αισθητήρες, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δυνατότητα επέκτασης με έως 2 μοντούλ (αναλογικών εισόδων, ρελέ, manager ασύρματων αισθητήρων, αισθητήρα στάθμης ύδατος). Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται με χρήση μετασχηματιστή AC ή με εξωτερικά φωτοβολταϊκά πάνελ 5 W και 15 W.

Είναι στεγανός NEMA 4X & IP66, έχει διαστάσεις 18.6 x 18.1 x 11.8 cm και βάρος 2.2 kg. To εξωτερικό περίβλημα είναι από πολυανθρακικό/PBT μίγμα. Διαθέτει μνήμη 32 MB και αποθηκεύει 2 εκατομμύρια μετρήσεις, συνεχής καταγραφή.


Σύστημα HOBOnet με ασύρματους αισθητήρες

HOBO RXMOD-RXW-868 - Μονάδα HOBOnet Wireless Manager


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".