ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ιδανικά για την παρακολούθηση της ηλεκτρικής ενέργειας ή ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων

Η κατανόηση των ενεργειακών καταναλώσεων και απωλειών μέσα στα κτίρια είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη στρατηγικής με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων. Ως σημαντικό πρώτο βήμα προς την εξοικονόμηση ενέργειας, οι ενεργειακοί έλεγχοι στοχεύουν στην ανάλυση της ροής ενέργειας μέσα στα κτίρια με σκοπό να εντοπίζουν ευκαιρίες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών δαπανών.

Κατά τη διενέργεια ενεργειακών ελέγχων, ένα πλήθος πληροφοριών συλλέγονται για ανάλυση. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν δεδομένα της απόδοσης του συστήματος, της κατανάλωσης ενέργειας, δεδομένα καιρού και πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα δομικά στοιχεία του κτιρίου.

Η Onset παρέχει μια σειρά κορυφαίων καταγραφικών δεδομένων, αισθητήρων και λογισμικού συλλογής και ανάλυσης βασικών πληροφοριών που χρησιμοποιούνται σε ενεργειακούς ελέγχους. Τα πρωτοποριακά εργαλεία της Onset επιτρέπουν στους ενεργειακούς ελεγκτές να συλλέγουν ακριβή δεδομένα ενέργειας και απόδοσης για τον χαρακτηρισμό του ενεργειακού προφίλ των κτιρίων, τη διαχείριση της αιχμής ζήτησης, τη μείωση των ενεργειακών απωλειών και την αποτελεσματική λειτουργία του εξοπλισμού, οδηγώντας σε καλύτερες αποφάσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας ONSET που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ONSET και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της ONSET.

EG4115 - Καταγραφικό ενέργειας 15 καναλιών

Το EG4115 είναι ένα συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό ηλεκτρικής ενέργειας με 15 κανάλια μέτρησης, με εύρος εφαρμογής 0-277VAC φάσης-ουδέτερου, 0-480VAC φάσης-φάσης, 0-6900 Max Amp ανά κανάλι και ακρίβεια μετρητή Revenue Grade Accuracy (ANSI C12.20 - 0.5% και C12.1 - 1%). Καταγράφει V, A, W, Wh, Hz, VA, VAr, THD, deg. Υποστηρίζει ευρύ φάσμα μετασχηματιστών ρεύματος (CTs). Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει μετρήσεις για 1 χρόνο με avg ανά 1 min ή για 10 χρόνια με avg ανά 15 min. Διαθέτει ενσωματωμένο διακομιστή ιστού (web server) που σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με το καταγραφικο μέσω του διαδικτύου ή από το τοπικό δίκτυο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Λεπτομέρειες

EG4130 - Καταγραφικό ενέργειας 30 καναλιών

Το EG4130 είναι ένα συμπαγές καταγραφικό ηλεκτρικής ενέργειας με 30 κανάλια μέτρησης, με εύρος εφαρμογής 0-277VAC φάσης-ουδέτερου, 0-480VAC φάσης-φάσης, 0-6900 Max Amp ανά κανάλι και ακρίβεια μετρητή Revenue Grade Accuracy (ANSI C12.20 - 0.5% και C12.1 - 1%). Καταγράφει V, A, W, Wh, Hz, VA, VAr, THD, deg. Υποστηρίζει ευρύ φάσμα μετασχηματιστών ρεύματος (CTs). Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει μετρήσεις για 1 χρόνο με avg ανά 1 min ή για 10 χρόνια με avg ανά 15 min. Διαθέτει ενσωματωμένο διακομιστή ιστού (web server) που σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με το καταγραφικο μέσω του διαδικτύου ή από το τοπικό δίκτυο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Λεπτομέρειες

T-EG-x-x Διαιρούμενοι μετασχηματιστές ρεύματος (CTs)

Οι διαιρούμενοι μετασχηματιστές ρεύματος (CT) της J&D Sensing προσφέρουν ένα καλά κατασκευασμένο αρθρωτό σώμα και έχουν ακρίβεια ±1% στο 1%...100% της ονομαστικής κλίμακας μέτρησης. Οι επιλογές διαστάσεων οπής καλωδίου (10mm, 16mm, 24mm και 36mm) ανάλογα με την κλίμακα μέτρησης των Amp επιτρέπουν μια ευέλικτη εγκατάσταση. Κάθε μέγεθος CT έχει έναν μηχανισμό μανδάλωσης, που καθιστά εύκολο το κλείσιμο του διαιρούμενου CT σε χώρους με περιορισμένο ελεύθερο χώρο. Διατίθενται μοντέλα για 50 Amp (10mm, 16mm), 75 Amp (10mm), 100 Amp (16mm, 24mm), 200 Amp (24mm), 400 Amp (36mm), 600 Amp (36mm).


T-EG-x000-2775 Εύκαμπτοι μετασχηματιστές ρεύματος (CTs)

Οι εύκαμπτοι μετασχηματιστές ρεύματος (CT) Rogowski Coil Sensor είναι εξαιρετικοί για bus-bars και για εφαρμογές που διαθέτουν μεγάλους ασφαλειοδιακόπτες. Τα αυτοτροφοδοτούμενα εύκαμπτα CT είναι ευέλικτα και εύκολα στην εγκατάσταση, αλλά δεν έχουν ακρίβεια για μετρήσεις κάτω από 30 Amp. Κάθε CT περιλαμβάνει βύσμα σύνδεσης. Διατίθενται μοντέλα για μέτρηση μέχρι 2775 Amp με διάμετρο ανοίγματος 106 mm ή 178 mm. Έχουν ακρίβεια ±1% από 30 Amp έως την ονομαστική κλίμακα μέτρησης.


Accu-CT Διαιρούμενοι μετασχηματιστές ρεύματος (CTs)

Οι διαιρούμενοι μετασχηματιστές ρεύματος Accu-CT προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια ±0.75% στο 1%...120% της ονομαστικής κλίμακας μέτρησης κατά IEEE C57.13 και IEC 60044-1. Διαθέτουν εξαιρετική γραμμικότητα και ακρίβεια στη γωνία φάσης. Έχουν 333 mVac τάση εξόδου στο ονομαστικό ρεύμα πλήρους κλίμακας και δεν χρειάζονται μπλοκ βραχυκυκλώματος. Κάθε Accu-CT διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο διαιρούμενο σώμα, για εύκολο άνοιγμα και εγκατάσταση με ένα χέρι, ακόμα και εάν φοράτε γάντια ασφαλείας. Διατίθενται μοντέλα για έως 20 Amp, 50 Amp, 100 Amp, 250 Amp.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".