ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ 4 ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ

ιδανικά για την παρακολούθηση διαφόρων παραμέτρων ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις HOBO, καταγραφικών 4 αναλογικών εισόδων, της εταιρείας ONSET που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ONSET και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της ONSET.

HOBO MX1105 - Καταγραφικό Bluetooth 4 αναλογικών εισόδων

Το οικονομικό καταγραφικό πολλαπλών καναλιών HOBO MX1105, με τέσσερα κανάλια (αναλογικές είσοδοι), μετρά και μεταδίδει τα δεδομένα ασύρματα από μια ποικιλία αισθητήρων στην κινητή συσκευή σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE).

Αυτό το αυτόνομο ασύρματο καταγραφικό δεδομένων σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας και τη δωρεάν εφαρμογή HOBOconnect (iOS/Android) της Onset για πρόσβαση στα δεδομένα, ανά πάσα στιγμή, μέσω της τεχνολογίας Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE). Μπορείτε να διαμορφώσετε το καταγραφικό, να διαβάσετε δεδομένα, να δείτε δεδομένα σε γραφήματα, να ελέγξετε την κατάσταση λειτουργίας των καταγραφικών, να διαμορφώσετε ειδοποιήσεις συναγερμού και να μοιραστείτε αρχεία δεδομένων - όλα χωρίς ειδικό εξοπλισμό πέρα από μια συσκευή smartphone ή tablet. Και αν συνδιασθεί με το νέο MX Gateway, μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της cloud υπηρεσίας HOBOlink της Onset.

Στις 4 εισόδους που διαθέτει μπορούμε να συνδέσουμε μια μεγάλη γκάμα αναλογικών αισθητήρων με σήμα εξόδου 4-20 mA, 0-2.5 V DC, 0-5 V DC, 0-10 V DC, 0-24 V DC. Η σύνδεση των αισθητήρων με το καταγραφικό γίνεται με την χρήση ειδικών καλωδίων προσαρμογέων ανάλογα με το αναλογικό σήμα εξόδου του αισυητήρα.


HOBO UX120-006M - Καταγραφικό USB 4 αναλογικών εισόδων

Το οικονομικό καταγραφικό πολλαπλών καναλιών HOBO UX120-006M, διαθέτει 4 αναλογικές εισόδους (κανάλια) στις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε μια μεγάλη γκάμα αναλογικών αισθητήρων με σήμα εξόδου 4-20 mA, 0-2.5 V DC, 0-5 V DC, 0-10 V DC, 0-24 V DC. Η σύνδεση των αισθητήρων με το καταγραφικό γίνεται με την χρήση ειδικών καλωδίων προσαρμογέων ανάλογα με το αναλογικό σήμα εξόδου του αισυητήρα.

Το καταγραφικό είναι συμβατό με το λογισμικό HOBOware και HOBOware Pro μέσω του οποίου κάνουμε την ρύθμιση του καταγραφικού, γραφήματα και ανάλυση των μετρήσεων, αφού το συνδέσουμε πρώτα μέσω της USB θύρας σε υπολογιστή.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".