ΠΡΟΪΟΝΤΑ MCQ Instruments

Μίκτες αερίων πλήρως αυτοματοποιημένοι για εργαστήρια & την βιομηχανία

MCQ Instruments

Η MCQ Instruments είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει μίκτες αερίων πλήρως αυτοματοποιημένους για εργαστήρια, καθώς και συστήματα για μέτρηση της ροής αερίων και έλεγχο διεργασιών. Οι λύσεις της MCQ Instruments βασίζονται σε ένα αρθρωτό (modular) εξοπλισμό, καθιστώντας έτσι την ευελιξία πρωταρχικό στόχο της. Έτσι με τη χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών, η MCQ Instruments μπορεί επίσης να διαθέτει εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων και λογισμικού που επιλύουν πολλά κοινά θέματα σχετικά με την ανάμειξη αερίων.

Η MCQ Instruments απορτίζεται από μια ομάδα μηχανικών και εξειδικευμένων συμβούλων στον τομέα της ανάμειξης αερίων με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον κλάδο. Πολλά διεθνή πανεπιστήμια (Stanford University, Yale, Caltech, Berkeley, UCLA, Duke University, National University of Singapore, ENSIC, EPFL, University of Edinburgh, Institut Pasteur, Charite Universitatsmedizin Berlin κ.α.) και σχετικές εταιρείες (Roche, Novartis, Mayo Clinic, SGX, Profusa κ.α.) χρησιμοποιούν ήδη τα προϊόντα της.

Η MCQ Instruments επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Μετά την πρώτη γενιά μικτών αερίων που στοχεύει σε μικρο-ροές, σήμερα προσφέρει μια ολοκαίνουργια οικογένεια προϊόντων που επιτρέπουν την μίξη μέχρι και 6 ροών αερίων. Η αρθρωτή (modular) προσέγγιση των προϊόντων της MCQ Instruments δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής της πλατφορμας για αυτοματοποιημένες ρουτίνες δοκιμών και βαθμονόμησης σε ένα ενιαίο κιβώτιο με εύκολη διεπαφή χρήστη. Αυτή η ευελιξία μειώνει το κόστος και μειώνει το μέγεθος ολόκληρης της συσκευής δοκιμών στο εργαστήριο ("Lab in a BOX").

Οι σειρές των μικτών αερίων Gas Blenders της MCQ Instruments προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία για να αντικατασταθεί η παρωχημένη μέθοδος χρήσης των συνήθων ελεγκτών ροής μάζας (Mass Flow Controllers) για εργαστηριακές μελέτες και για έρευνα. Ο λόγος είναι ότι έχει αναπτύξει κάθε μια από τις συσκευές της με εστίαση στην δημιουργία ενός εξαιρετικά δυναμικού συστήματος διαχείρισης των παραμέτρων, αναλογιών, ροών κ.ο.κ. μέχρι την επίτευξη του τελικού μίγματος ή την αραίωση αυτού. Έτσι μπορείτε να εξοικονομίσετε χρόνο, προσπάθειες, χώρο και προϋπολογισμό.

Η MCQ Instruments προσφέρει τις καλύτερες, φθηνότερες και γρηγορότερες λύσεις μίξης αερίων (Gas Mixer) για τη διαχείριση, τον έλεγχο (flow control), τη μέτρηση και τη δημιουργία μιγμάτων ή αραιώσεων αερίων.

Τα προϊόντα MCQ Instruments κατασκευάζονται όλα στην Ιταλία με εγγύηση ποιότητας στην κατασκευή, προσοχή στις λεπτομέρειες, μεγάλη διάρκεια ζωής και ευελιξία προσαρμοσμένων λύσεων.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων MCQ Instruments στην Ελλάδα & Κύπρο

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας MCQ Instruments που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MCQ Instruments και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MCQ Instruments.

Μίκτες αερίων για μικρο-ροές (0 - 1,5 L/min)

Η σειρά MCQ GB100 είναι ένας μίκτης αερίων μικρών διαστάσεων (compact) ειδικά σχεδιασμένος για εργαστήρια από την MCQ. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τη διαχείριση και τον έλεγχο των μικρο-ροών (MICRO FLOWS) σε διαδικασίες ανάμιξης αερίων και αραίωσης αερίων. Με κύρια χαρακτηριστικά την εύκολη εγκατάσταση, ρύθμιση και χρήση, είναι η ταχύτερη διάταξη μίξης στην αγορά.

Ειδικά σχεδιασμένη για τη μίξη μέχρι 3 καναλιών αερίων αποτελεί ένα οικονομικό ολόκληρο εργαστήριο σε ένα κιβώτιο "all-in-one", εξαιρετικά ακριβές και αξιόπιστο.

Ροή κάθε καναλιού εισόδου: 0 - 500 mL/min. Συνολική ροή του μείγματος στην έξοδο: 0 - 1,5 L/min.

Λεπτομέρειες

Μίκτες αερίων για κανονικές ροές (0 - 30 L/min)

Αυτή η σειρά MCQ Gas Blender είναι λύση, ειδικά σχεδιασμένη για εργαστήρια, για τη διαχείριση και τον έλεγχο των κανονικών ροών (STANDARD FLOWS) σε μη επιθετικές διεργασίες ανάμιξης και αραίωσης αερίων. Πρόκειται για μια καινοτομική λύση του τύπου "all-in-one" για αντικατάσταση των πολυκαναλικών λύσεων των συμβατικών ελεγκτών ροής μάζας.

Με τα συστήματα Gas Blender 2000, 3000, 4000 ή 6000 Series, μπορείτε να αναμίξετε ή να αραιώσετε δυναμικά από 2 έως και 6 διαφορετικές πηγές μη επιθετικών αερίων με ένα μόνο όργανο.

Ροή κάθε καναλιού εισόδου: 0 - 5000 mL/min. Συνολική ροή του μείγματος στην έξοδο: 0 - 30 L/min.

Λεπτομέρειες

Μίκτες αερίων για την βιομηχανία (0 - 45 L/min)

Η σειρά MCQ Gas Blender 15K είναι λύση, ειδικά σχεδιασμένη για τον βιομηχανικό τομέα, για τη διαχείριση και τον έλεγχο των βιομηχανικών ροών (INDUSTRIAL FLOWS) σε μη επιθετικές διεργασίες ανάμιξης και αραίωσης αερίων.

Η συσκευή μας επιτρέπει να έχουμε μέχρι 3 κανάλια ανάμιξης αερίων, όλα σε ένα κιβώτιο ("all-in-one") έτοιμη για τοποθέτηση σε rack.

Ροή κάθε καναλιού εισόδου: 0 - 15000 mL/min. Συνολική ροή του μείγματος στην έξοδο: 0 - 45 L/min.

Λεπτομέρειες

Λογισμικό για μίξη αερίων

Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό MCQ Instruments Gas Mixer Creator επιτρέπει την άμεση πρόσβαση και έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους των οργάνων της MCQ. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαδικασία ανάμειξης παρεμβαίνοντας απευθείας στα απλά κανάλια για να τροποποιήσετε και να ελέγξετε την ανάμειξη και τις δυναμικές αραιώσεις.

Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις παραμέτρους ανάμιξης αερίων για να δημιουργήσετε τα μείγματα σας και να τα ανακαλέσετε όταν χρειάζεται. Όλα τα προϊόντα στον κατάλογό της MCQ διαθέτουν διασύνδεση USB για επικοινωνία με υπολογιστές (workstattions & laptops), και για τη διαχείριση τους μέσω του λογισμικού Gas Mixer Creator.

Διατίθενται οι εκδόσεις Gas Mixer Creator Free και Gas Mixer Creator Pro.

Λεπτομέρειες


Τεχνολογία Ελέγχου Ανάδρασης

Χάρη στην Τεχνολογία Ελέγχου Ανάδρασης (Feedback Control Technology), είστε τώρα σε θέση να τροποποιήσετε τα ποσοστά των μεμονωμένων συστατικών ενός μείγματος αερίου που ρέει μέσα σε θάλαμο (chamber), βιοαντιδραστήρα (bioreactor) ή θερμοκοιτίδα (incubator), με ανατροφοδότηση σε έλεγχο κλειστού βρόχου, με έναν πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο. Επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση κόστους, αποτελεσματικότητα, λιγότερες πιθανότητες σφάλματος, συνεχή παρακολούθηση της διαδικασίας, μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου του πειράματος, αυτοματοποίηση και πολλά άλλα.

Ο έλεγχος ανάδρασης μπορεί να παρέχεται από έναν αναλυτή στο τέλος της διαδικασίας που μετρά την ατμόσφαιρα μέσα στο θάλαμο ή από έναν αισθητήρα εντός του θαλάμου, του βιοαντιδραστήρα ή του εκκολαπτηρίου.

Ο θάλαμος, βιοαντιδραστήρας ή εκκολαπτήρας μπορεί να περιέχουν κυτταρικές καλλιέργειες ή μούστο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις επιστήμες ζωής, στην βιοτεχνολογία, στην φαρμακευτική ή στη μελέτη τροφίμων και ποτών ή και πολλών άλλων.

Λεπτομέρειες

Επιλέγω MCQ Instruments για αξιόπιστη, εύκολη & γρήγορη μίξη αερίων