ΗΛΙΑΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ Kipp & Zonen

μέτρησης της ηλιακής ακτινιβολίας

Η Kipp & Zonen διαθέτει μια σειρά ηλιακών ιχνηλατών μέτρησης της ηλιακής ακτινιβολίας όπως το RaZON+ και τη σειρά SOLYS.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Kipp & Zonen που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kipp & Zonen και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Kipp & Zonen.

RaZON+ - Ένα όλα-σε-ένα σύστημα μέτρησης ηλιακής ακτινοβολίας

Το RaZON+ είναι ένα όλα-σε-ένα σύστημα που μετρά με ακρίβεια τόσο την καθέτως προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία (DNI) όσο και τη διάχυτη ακτινοβολία στο οριζόντιο επίπεδο (DHI) από τον ουράνιο θόλο, ώστε να παρέχει πολύ αξιόπιστες τιμές της συνολικής ηλιακής ακτινοβολίας σε οριζόντιο επίπεδο (GHI) καθώς και της διάρκειας της ηλιοφάνειας. Υπολογίζει την προσπίπτουσα ηλιακή ενέργεια στο οριζόντιο επίπεδο σε kWh/m2. Ολλανδικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

SOLYS2 - Ηλιακός ιχνηλάτης (sun tracker)

Το SOLYS2 φέρνει στην κατηγορία των ήλιακών ιχνηλατών (sun tracker) καινοτόμα χαρακτηριστικά, απόδοση, ποιότητα και πρωτοφανή ευκολία χρήσης - όλα αυτά σε μια εκπληκτικά προσιτή τιμή. Ικανοποιεί Baseline Surface Radiation Network (BSRN) επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας. Με την προαιρετική πλάκα ανάρτησης αισθητήρων και το σύστημα σκίασης, το SOLYS2, μπορεί να διαμορφωθεί ως ένας πλήρης ηλιακός σταθμός παρακολούθησης με έως και τρία αεριζόμενα Kipp & Zonen ακτινόμετρα. Διαθέτει δέκτη GPS. Ολλανδικής κατασκευής.

Λεπτομέρειες

Kipp & Zonen ο κορυφαίος οίκος στις μετρήσεις ηλιακής ακτινοβολίας