ΠΡΟΪΟΝΤΑ K&H MFG Co Ltd

Εκπαιδευτικά συστήματα ηλεκτρονικής, ηλεκτρισμού, αυτοματισμών, μηχανολογίας

K&H MFG Co Ltd

Ο ανώτερος σχεδιασμός προϊόντων και ο έλεγχος καλής ποιότητας έχουν επιτρέψει στην K&H MFG CO LTD να προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην αγορά από την ίδρυσή της το 1979, στην Taipei της Ταϊβάν. Με αυτό το ασυναγώνιστο ιστορικό, η K&H έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτης στην εκπαιδευτική αγορά της Ταϊβάν.

Οι σειρές προϊόντων της K&H καλύπτουν ένα ευρή φάσμα από ένα breadboard, τα εξαρτήματά του και τα όργανα δοκιμών μέχρι ευέλικτα συστήματα εξοπλισμού εκπαίδευσης στούς τομείς της ηλεκτρονικής, του ηλεκτρισμού και της μηχανολογίας καθώς και διάφορα προϊόντα με σχετικά πεδία, όπως η επικοινωνία δεδομένων και τα δίκτυα, τα συστήματα επικοινωνίας, ο έλεγχος μικροϋπολογιστών, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, οι βιοϊατρικές μετρήσεις, ο βιομηχανικός έλεγχος, η ηλεκτρομηχανική / ηλεκτρονικά ισχύος / Driver Engineering, τα συστήμτα ψύξης / κλιματισμού, ο αυτόματος έλεγχος, AutoTronics, η πράσινη ενέργεια.

Η K&H έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών προϊόντων, για παράδειγμα με τη χρήση πολυμέσων για τη δημιουργία ενός εύχρηστου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος εύκολα κατανοητού και υψηλής ποιότητας. Έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες κατασκευαστές εκπαιδευτικού εξοπλισμού στον κόσμο για χρήση στην εκπαίδευση.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της K&H MFG Co Ltd στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας K&H MFG Co Ltd που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την K&H MFG Co Ltd και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της K&H MFG Co Ltd.

Εκπαιδευτικός εξοπλισμός πράσινης ενέργειας

GES-100 Solar Cell Trainer - Εκπαιδευτής ηλιακής κυψέλης

Ο GES-100 Solar Cell Trainer είναι ένας εύκολος και αυτόνομος εκπαιδευτής (εκπαιδευτικό σύστημα διδασκαλίας) σχεδιασμένος για να διδάσκει τη βασική διαμόρφωση και τα χαρακτηριστικά μιάς ηλιακής κυψέλης. Με τη χρήση διαφορετικών εντάσεων ακτινοβολιών για διαφορετικές τιμές φορτίου, οι μαθητές μελετούν το φωτοηλεκτρικό φαινομενο των ηλιακών κυψελών και σχεδιάζουν την καμπύλη ρεύματος / τάσης (iv curve) καθώς και καμπύλες φόρτισης / εκφόρτισης.


GES-200 Wind Energy Trainer - Εκπαιδευτής αιολικής ενέργειας

Ο εκπαιδευτής αιολικής ενέργειας GES-200 είναι ένας εύκολος και αυτόνομος εκπαιδευτής που σχεδιάστηκε για να διδάσκει τις βασικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της αιολικής ενέργειας. Οι χαρακτηριστικές καμπύλες τάσης / ρεύματος και οι καμπύλες φόρτισης / εκφόρτισης λαμβάνονται με τη χρήση διαφορετικών ταχυτήτων ανέμου, τιμών φορτίου και ανεμογεννητριών.


GES-300 H2/O2 Fuel Cell Trainer - Εκπαιδευτής H2/O2 κυψέλης καυσίμου

Ο εκπαιδευτής κυψελών καυσίμου με υδρο-οξυγόνο (oxy-hydrogen) GES-300 κάνει τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν πώς να παράγουν το καύσιμο μέσω ηλεκτρόλυσης και να χρησιμοποιούν το παραγόμενο καύσιμο για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια. Ο σχεδιασμός του πειράματος σε τμήματα / φάσεις μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους μαθήματα κατάρτισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Το GES-300 έχει σχεδιαστεί με μια εργαλειοθήκη. Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την πραγματοποίηση των πειραμάτων περιλαμβάνεται και είναι εύκολος στη ρύθμιση και αποθήκευση.


GES-500 Wind and Solar Hybrid System - Αιολικό και ηλιακό υβριδικό σύστημα

Το σύστημα GES-500 (αιολικό και ηλιακό υβριδικό σύστημα) αποτελείται από ηλιακό πάνελ, μονάδα μπαταριών, μονάδα MPPT ελεγκτή / φορτιστή ηλιακής φόρτισης, μονάδα μετατροπέα DC-AC, μονάδα μετατροπέα δικτύου (grid), σετ αιολικής γεννήτριας, μονάδα παρακολούθησης αιολικής ενέργειας, τριφασική μονάδα ανορθωτή, μονάδα ελεγκτή αιολικού και ηλιακού υβριδικού συστήματος, μονάδα φορτίου και μετρητές. Μέσω του συνδυασμού όλων αυτών των συστημάτων ελέγχου, παρουσιάζεται μια πλατφόρμα διδασκαλίας για την υλοποίηση πειραμάτων αιολικής ενέργειας, ηλιακής ενέργειας και των υβριδικών συστημάτων. Μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να κατανοήσουν τη θεωρία της ηλιακής ενέργειας με διασύνδεση στο δίκτυο και εκτός δικτύου, το σύστημα παραγωγής αιολικής ενέργειας, το υβριδικό σύστημα και να δημιουργήσουν περαιτέρω πρακτικές εφαρμογές.


Εκπαιδευτικός εξοπλισμός επικοινωνιών

KL-920 Advanced Digital Communication System - Προηγμένο σύστημα ψηφιακής επικοινωνίας

Το KL-920 υλοποιείται με υψηλής ταχύτητας MCU, DSP και υψηλής ευελιξίας συσκευές FPGA, δίνοντας έτσι στους σπουδαστές περισσότερες δυνατότητες να ρυθμίζουν και να παρακολουθούν τα ψηφιακά σήματα των δεδομένων σε κάθε στάδιο της μετάδοσης.

Τα θέματα μάθησης περιλαμβάνουν τη μετάδοση ASK / FSK στην ασύρματη ISM band, FEC codec technique (block code και convolution code), τη μορφοποίηση ψηφιακών δεδομένων (Preamble, ID, FEC και CRC), Manchester coding, SONET transportation frame (STS-1 και STM-1), TDMA, PCM, TDM, DSSS, CDMA, ψηφιακά φίλτρα, κ.α.


Εκπαιδευτικός εξοπλισμός για βιομηχανικό έλεγχο

KL-500 Industrial Electronic Trainer - Εκπαιδευτής βιομηχανικών ηλεκτρονικών

Ο εκπαιδευτής βιομηχανικών ηλεκτρονικών KL-500 είναι ένας αυτόνομος εξοπλισμός εκπαίδευσης που επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν / εκτελέσουν περισσότερα από 70 πειράματα μέσω μιας κεντρικής μονάδας τροφοδοσίας και 16 αντικαταστάσιμων μονάδων.

Στο σύστημα αυτό εισάγονται διάφοροι τύποι βιομηχανικών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως UJT, PUT, SCR, SCS, DIAC, TRIAC, JFET, MOSFET, IGBT. Για κάθε συσκευή, οι μαθητές είναι σε θέση να μάθουν τα χαρακτηριστικά της, το κύκλωμα ενεργοποίησης και κυκλώματα πρακτικών εφαρμογών αυτών, παρέχοντας έτσι στους μαθητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση των συναφών γνώσεων σε αυτόν τον τομέα της τεχνολογίας.


Δείτε τους καταλόγους προϊόντων: Εκπαιδευτικού εξοπλισμού | Γενικό κατάλογο