ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΚΠΟΜΠΟΙ ΣΗΜΑΤΟΣ 0-10V DC / 4-20 mA / ΠΑΛΜΩΝ

για την ασύρματη IoT λύση με καταγραφικά Aranet

Οι ασύρματοι εκπομποί (wireless transmitters) της σειράς Aranet λειτουργούν με μπαταρία και είναι μια ενεργειακά αποδοτική λύση σχεδιασμένη να συνδυάζεται με οποιονδήποτε αισθητήρα τρίτου κατασκευαστή που έχει έξοδο σήματος 0-10V DC ή 4-20 mA ή παλμούς ώστε να μπορούν να συνδεθούν με την βάση καταγραφής Aranet PRO. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet PRO.

Με την χρήση των ασύρματων εκπομπών Aranet μπορούμε να ενσωματώσουμε μετρήσεις στην IoT λύση Aranet από μια μεγάλη γκάμα αισθητήρων άλλων κατασκευαστών για την παρακολούθηση του pH, της στάθμης υγρών, της πίεσης, της μαγνητικής ροής, της ταχύτητας, της επιτάχυνσης, των βιομηχανικών κραδασμών, ηλεκτρικής ενέργειας, καταναλώσεων και πολλών άλλων.

Το λογισμικό της βάσης Aranet PRO επιτρέπει στον χρήστη, μέσω του web interface της βάσης, να καθορίσει την μετατροπή από τις μετρούμενες τιμές (0-10V DC / 4-20 mA / παλμούς) σε μια μονάδα μέτρησης που καθορίζεται από τον χρήστη ανάλογα με τον συνδεδεμένο αισθητήρα στον εκπομπό.

Μοντέλα: Διατίθενται τρεις εκδόσεις ανάλογα με το σήμα εξόδου του προς σύνδεση αισθητήρα: 0-10V DC, 4-20 mA ή παλμών.

Τύπος ασύρματου εκπομπού
Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις των ασύρματων εκπομπών της σειράς Aranet της εταιρείας SAF Tehnika JSC που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Aranet και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων Aranet.

Aranet 0-10V DC - Ασύρματος εκπομπός τάσης DC

Ο ασύρματος εκπομπός τάσης DC της σειράς Aranet συνδυάζεται με οποιονδήποτε αισθητήρα τρίτου κατασκευαστή που έχει έξοδο σήματος 0-10V DC ώστε να μπορούν να συνδεθούν με την βάση καταγραφής Aranet PRO.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: −32...+32 V DC. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 χρόνια με Alkaline μπαταρίες ή έως 7 χρόνια με Lithium μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP68. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 82 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 35mmØ x 120mm. Μήκος καλωδίου: 1m.

Δείτε το φυλλάδιο

Aranet 4-20 mA - Ασύρματος εκπομπός ρεύματος mA

Ο ασύρματος εκπομπός ρεύματος mA της σειράς Aranet συνδυάζεται με οποιονδήποτε αισθητήρα τρίτου κατασκευαστή που έχει έξοδο σήματος 4-20 mA ώστε να μπορούν να συνδεθούν με την βάση καταγραφής Aranet PRO.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0...+30 mA. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 χρόνια με Alkaline μπαταρίες ή έως 7 χρόνια με Lithium μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP68. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 82 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 35mmØ x 120mm. Μήκος καλωδίου: 1m.

Δείτε το φυλλάδιο

Aranet pulse counter - Ασύρματος εκπομπός μέτρησης παλμών

Σχεδιασμένος για την παρακολούθηση εξόδου παλμών, ο ασύρματος εκπομπός Aranet Pulse Counter μετρά τις φορές που κλείνει μια μηχανική επαφή. Συνδυάζεται με οποιονδήποτε αισθητήρα ή συσκευή τρίτου κατασκευαστή που έχει έξοδο παλμών. Είναι ιδανικός για μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας και νερού για την παρακολούθηση των καταναλώσεων. Καταγράφονται τόσο το πλήθος των παλμών ανά διάστημα μέτρησης όσο και συσωρευτικά το σύνολο των παλμών. Το λογισμικό SensorHub της βάσης Aranet PRO μπορεί να μετατρέψει και να παρουσιάσει αυτές τις μετρήσεις στην προτιμώμενη μονάδα μέτρησης (λίτρα, joules, watt-hour κ.λπ.).

Χαρακτηριστικά: Max συχνότητα παλμών 25 Hz. Min πλάτος παλμού 10 ms. Min διάστημα μεταξύ παλμών 30 ms. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 χρόνια με Alkaline μπαταρίες ή έως 7 χρόνια με Lithium μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP68. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 82 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 35mmØ x 120mm. Μήκος καλωδίου: 1m.

Δείτε το φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".