ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

για την ασύρματη IoT λύση με καταγραφικά Aranet

Οι ασύρματοι αισθητήρες υγρασίας του εδάφους έχουν σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με στόχο την αποτελεσματική παρακολούθηση της άρδευσης σε φυτά και αγροτικές καλλιέργειες.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις των ασύρματων αισθητήρων υγρασίας εδάφους της σειράς Aranet της εταιρείας SAF Tehnika JSC που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Aranet και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων Aranet.

Aranet VWC - Ασύρματος αισθητήρας υγρασίας εδάφους VWC

Ασύρματος αισθητήρας υγρασίας εδάφους VWC για μέτρηση της ογκομετρικής περιεκτικότητας σε νερό του εδάφους (volumetric water content). Βοηθά στον προσδιορισμό του βέλτιστου ποτίσματος των φυτών, μετρώντας τακτικά την περιεκτικότητα σε νερό του εδάφους με στόχο να πετύχουμε την βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών και οικονομία στην χρήση του νερού άρδευσης.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0...100 %. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 χρόνια με Alkaline μπαταρίες ή έως 10 χρόνια με Lithium μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP67. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 115 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 35mmØ x 120mm. Μήκος καλωδίου: 1.5 , 5, 10 ή 20 m.

Δείτε το φυλλάδιο

Aranet VWC / EC / T - Ασύρματος αισθητήρας υγρασίας εδάφους, ηλεκτρικής αγωγιμότητας & θερμοκρασίας

Ασύρματος αισθητήρας για μέτρηση της ογκομετρικής περιεκτικότητας σε νερό του εδάφους (volumetric water content), της ηλεκτρικής αγωγιμότητας (EC) και της θερμοκρασίας του εδάφους. Ο αισθητήρας είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και μετρητή EC - έναν αξιόπιστο και εύκολο τρόπο για να προσδιοριστεί εάν τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών των λιπασμάτων είναι επαρκή για τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών. Επίσης βοηθά στον προσδιορισμό του βέλτιστου ποτίσματος.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων: 0.0...0.70 m3/m3 (Mineral Soil) ή 0.0...1.0 m3/m3 (Soilless media) VWC, 1 (αέρας) ... 80 (νερό) EC, −40...60 °C. Οπτική εμβέλεια (line-of-sight) έως 3 km για σύνδεση με τις βάσεις καταγραφής Aranet. Συμβατός με τις ασύρματες βάσεις Aranet PRO. Περίβλημα από ASA Plastic. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 χρόνια με Alkaline μπαταρίες ή έως 7 χρόνια με Lithium μπαταρίες @ 20 °C. Ισχύς πομπού 14 dBm. Εκπομπή δεδομένων: 1, 2, 5 ή 10 λεπτά. Στεγανότητα IP68. Κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βάρος 320 gr με Alkaline μπαταρία. Διαστάσεις 35mmØ x 120mm & 94mm x 24mm x 75mm. Μήκος καλωδίου: 5 m.

Δείτε το φυλλάδιο

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".