ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

(όργανα / συσκευές) λόγω εκποίησης του στόκ μας ή προωθητικών ενεργειών

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε όργανα και συσκευές για τα οποία ισχύουν ειδικές τιμές προαφοράς.

Στην κατηγορία "Προωθητικές ενέργειες" περιλαμβάνονται καινούργια & αμεταχείριστα προϊόντα για τα οποία ισχύει ειδική τιμή, χαμηλότερη της κανονικής, για όσο διάστημα διαρκεί η προσφορά, λόγω διαφημιστικής προβολής για γνωριμία ή ειδικών ποσοτικών εκπτώσεων.

Στην κατηγορία "Εκποίηση στόκ" περιλαμβάνονται καινούργια & αμεταχείριστα προϊόντα για τα οποία ισχύει ειδική τιμή, χαμηλότερη της κανονικής, λόγω αντικατάστασης τους από νέα μοντέλα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

Στην κατηγορία "Ελαφρώς μεταχειρισμένα" περιλαμβάνονται προϊόντα ελαφρώς μεταχειρισμένα αποκλειστικά από την εταιρεία μας, διαθέτουν την αρχική τους συσκευασία, λειτουργούν άριστα και έχουν εγγύηση 1 έτους για τα οποία η ειδική τιμή, χαμηλότερη της κανονικής, ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

Στην κατηγορία "Refurbished" περιλαμβάνονται προϊόντα επισκευασμένα από την εταιρεία μας ή τον κατασκευαστή τους, διαθέτουν την αρχική τους συσκευασία ή όχι, λειτουργούν άριστα και έχουν εγγύηση 1 έτους για τα οποία η ειδική τιμή, χαμηλότερη της κανονικής, ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση που ταιριάζει στην περιπτωσή σας.

Προωθητικές ενέργειες


TL-CC1 Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με FDA/GAMP. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C.

Εκποίηση στόκ


TTI-7+ Ψηφιακός ενδείκτης θερμοκρασίας πολύ υψηλής ακρίβειας 0.01°C για θερμόμετρα αντίστασης πλατίνας και για θερμοστοιχεία. Με εξάλειψη των θερμικών σφαλμάτων EMF και αυτών της Αυτοθερμικής Θέρμανσης. Δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων βαθμονόμησης μέχρι 20 θερμομέτρων PRT.

Ελαφρώς μεταχειρισμένα

Refurbished

Καλέστε μας, να βρούμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.