ΠΡΟΪΟΝΤΑ Bandelin

Λουτρά υπερήχων, ομογενοποιητές υπερήχων, αξεσουάρ πλυντηρίων υπερήχων, καθαριστικά & απολυμαντικά υγρά

Bandelin

Η BANDELIN έχει την έδρα της στην πρωτεύουσα της Γερμανίας - στο Βερολίνο. Η εταιρεία έχει πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στην τεχνολογία υπερήχων. Η ανάπτυξη και κατασκευή συσκευών υπερήχων καθώς και απολυμαντικών και καθαριστικών υγρών διεξάγεται στο Βερολίνο. Το μεγάλο φάσμα κατασκευής, οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής καθώς και το προσωπικό με υψηλή ειδίκευση εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα πάντα, σχετικά με την τεχνολογία καθαρισμού υπερήχων, από μια πηγή. Οι συσκευές υπερήχων χρησιμοποιούνται σε όλους σχεδόν τους κλάδους όπως στη βιομηχανία, τη συντήρηση, τις υπηρεσίες, τον ιατρικό, φαρμακευτικό και οδοντιατρικό τομέα καθώς και στα εργαστήρια.

Η ανάπτυξη και η κατασκευή μονάδων καθαρισμού υπερήχων άρχισαν από το 1955. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα λόγω της αύξησης των πωλήσεων. Ρυθμιζόμενες και ηλεκτρικά σταθερές γεννήτριες HF ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 1992. Οι πρώτες ιατρικές συσκευές υπερήχων παρουσιάσθηκαν στη MEDICA στο Ντίσελντορφ το 1998. Τα εμπορικά σήματα SONOREX, SONOPULS και SONOMIC είναι συνώνυμα με την τεχνολογία υπερήχων από τους ειδικούς.

Η BANDELIN είναι ο ηγέτης στην ανάπτυξη νέων συσκευών υπερήχων και ανοίγει νέους τομείς εφαρμογών. Τα τελευταία 20 χρόνια κατατέθηκαν περίπου 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 28 εμπορικά σήματα. Η εταιρεία υποστηρίζει διάφορες επιτροπές για την κατάρτιση προτύπων και κατευθυντήριων γραμμών. Όλα τα προϊόντα ταξινομούνται στο UMDNS σύμφωνα με την Οδηγία περί Ιατρικών Συσκευών (MDD). Η BANDELIN κατέχει πιστοποίηση EN ISO 9001:2008 καθώς και EN ISO 13485:2012 για ιατρικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της Bandelin στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Bandelin που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bandelin και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Bandelin.

Λουτρά υπερήχων (πλυντήρια / καθαριστές υπερήχων)

Σειρά SONOREX SUPER

Η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου SONOREX SUPER εξαρτάται από το μέγεθος και τον αριθμό των αντικειμένων που πρόκειται να καθαριστούν καθώς και από τα δοχεία δειγμάτων που πρόκειται να υποβληθούν σε υπερήχους. Είναι διαθέσιμα διαφορετικά μεγέθη λουτρών υπερήχων ξεκινώντας από 0,9 έως 58,0 λίτρα κατάλλληλα για διάφορες εφαρμογές. Η σειρά είναι κατάλληλη για έντονο, λεπτομερή και ήπιο καθαρισμό.

Η σειρά των λουτρών υπερήχων (ή πλυντηρίων υπερήχων) SONOREX SUPER διαθέτει περιστροφικά κομβία ρυθμίσεων, HF-Frequency 35 kHz, PZT-σύστημα ταλαντώσεων μεγάλης επιφάνειας, χρονοδιακόπτη 1...15 λεπτά και συνεχούς λειτουργίας, δεξαμενή ταλάντωσης και περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, βάνα αποστράγγισης για εύκολη εκκένωση των υγρών καθαρισμού (από το μοντέλο RK 100 SH και πάνω). Τα μοντέλα H διαθέτουν ενσωματωμένη θέρμανση 30...80° C θερμοστατικά ρυθμιζόμενη, ενώ το RK31H είναι μιάς θερμοκρασίας μόνο στους 65° C. Γερμανικής κατασκευής.


Σειρά SONOREX TECHNIK

Λουτρά καθαρισμού υψηλής ισχύος με ενσωματωμένη ή ξεχωριστή γεννήτρια υπερήχων. Είναι διαθέσιμα διαφορετικά μεγέθη λουτρών υπερήχων ξεκινώντας από 13 έως 230 λίτρα. Σύνθετα (modular) λουτρά υπερήχων για την βιομηχανία και για υπηρεσίες συντήρησης, από μια συσκευή καθαρισμού υπερήχων έως μια πλήρη γραμμή καθαρισμού.

Η σειρά των λουτρών υπερήχων (ή πλυντηρίων υπερήχων) SONOREX TECHNIK διαθέτει περιστροφικά κομβία ρυθμίσεων, HF-Frequency 40 kHz, χρονοδιακόπτη 1...15 λεπτά και συνεχούς λειτουργίας, συγκολλημένο δοχείο καθαρισμού κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 2mm AISI 316 Ti, τρίοδη σφαιρική βάνα αποστράγγισης για εύκολη εκκένωση των υγρών καθαρισμού ή την αναπλήρωση των υγρών της δεξαμενής ή τη σύνδεση με σύστημα φιλτραρίσματος. Επιπλέοντα σωματίδια όπως το λάδι και το γράσο μπορούν να αφαιρούνται από την επιφάνεια του λουτρού χρησιμοποιώντας ένα διαχωριστή λαδιού. Σύστημα θέρμανσης με ενεργοποίηση / απενεργοποίηση και ενδεικτική λυχνία, η δε θερμοκρασία είναι θερμοστατικά ρυθμιζόμενη από 30...80° C. Γερμανικής κατασκευής.


SONOMIC MC1001

Λουτρό υπερήχων με κυκλοφορία αντιρροής για τον καθαρισμό / απολύμανση ιατρικών MIC και MIS Instruments με λειτουργία έκπλυσης αναρρόφησης και παρακολούθηση θερμοκρασίας (διστίθεται επίσης και ως μονάδα για ενσωμάτωση σε ερμάριο). Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με υπερήχους κάθε συνδεδεμένο MIC / MIS εργαλείο (Instrument) ξεπλένεται ξεχωριστά και ελέγχεται για τη ροή. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για κάθε επανεπεξεργασία των MIC/MIS. Επιπλέον, απλά ιατρικά εργαλεία όπως ψαλίδια, σφιγκτήρες και λαβίδες μπορούν να τοποθετηθούν χαλαρά σε ειδικό καλάθι και επίσης να απολυμανθούν και να καθαριστούν στο SONOMIC.

Το λουτρό υπερήχων (ή πλυντηρίο υπερήχων) SONOMIC MC1001 διαθέτει φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής με οδηγό χρήσης και μηνύματα κατάστασης, προσαρμογείς για τη σύνδεση MIS / MIC Instruments με διαμέτρους από 1 mm έως 10 mm, 12 μετατροπείς υπερήχων ευρείας δέσμης PZT (40 kHz), δοχείο καθαρισμού κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316 Ti, όγκο πλήρωσης 27 λίτρων, βάνα αποστράγγισης για εύκολη εκκένωση των υγρών καθαρισμού, σύστημα θέρμανσης με προγραμματισμένη θέρμανση συντήρησης. Το λογικά δομημένο πρόγραμμα λειτουργίας του σας καθοδηγεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα εργασίας. Ασφάλεια όσον αφορά την πήξη των πρωτεϊνών: όταν το υγρό του λουτρού θερμανθεί πάνω από 40° C, στην οθόνη αφής εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα. Είναι δυνατή η σύνδεση του λουτρού υπερήχων SONOMIC σε εκτυπωτή ή υπολογιστή για την καταγραφή της διαδικασίας, ωφέλιμο για τον ποιότικο έλεγχο, και όπου χρειάζεται μπορούν να εκτυπωθούν πρωτόκολλα με τα ακόλουθα δεδομένα: αριθμός κύκλου, τρόπος επεξεργασίας, θερμοκρασία του υγρού του λουτρού, κατάσταση, αξιολόγηση της διαπερατότητας. Γερμανικής κατασκευής.


Ομογενοποιητές υπερήχων

Σειρά SONOPLUS

Η σειρά ομογενοποιητών υπερήχων SONOPLUS είναι ιδανική για εργαστηριακες εφαρμογές γαλακτωματοποίησης, παραγωγής λεπτότερων γαλακτωμάτων με ελάχιστο μέγεθος σταγονιδίων, διάλυση εξαιρετικά δυσδιάλυτων ουσιών σε υγρά, ομογενοποίησης ουσιών κάθε είδους, εξόρυξης συστατικών, παραγωγής διασπορών και εναιωρημάτων, διάσπασης κυττάρων - βακτηρίων - ιών - σπόρων - μυκήτων ή ιστών, απαέρωσης, κατάλυσης και επιτάχυνσης χημικών αντιδράσεων, υπερηχο-χημείας (sonochemistry).

Η σειρά των ομογενοποιητών υπερήχων SONOPLUS διαθέτει συσκευές έτοιμες για λειτουργία για όγκους από 0,5ml έως 2500 ml με γεννήτριες HF από 20...400 W. Επίσης ως ιατρικές συσκευές συμμορφώνονται με την οδηγία 98/79/EG για in-vitro διάγνωση. Γερμανικής κατασκευής.


Υγρά για καθαρισμό και απολύμανση

TICKOPUR Καθαριστικά υγρά

Η χρήση των καθαριστικών υγρών TICKOPUR μειώνει σημαντικά τον χρόνο καθαρισμού. Τα υγρά TICKOPUR διαθέτουν χαρακτηριστικά που μειώνουν το φαινόμενο της σπηλαίωσης και προστατεύουν το προς καθαρισμό υλικό επιτρέπωντας την μέγιστη απόδοση του καθαρισμού με την χρήση υπερήχων. Η BANDELIN διαθέτει ένα ευρύ φάσμα κατάλληλων καθαριστικών. Όλα τα καθαριστικά TICKOPUR αναπτύχθηκαν ειδικά για εφαρμογές υπερήχων. Ανάλογα με τις εργασίες καθαρισμού και το προς καθαρισμό υλικό, συνιστώνται αλκαλικά, ουδέτερα ή όξινα καθαριστικά. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα και εύκολα στη διάθεσή τους. Γερμανικής κατασκευής.


STAMMOPUR Απολυμαντικά και καθαριστικά υγρά

Η απολύμανση και ο καθαρισμός ιατρικών εργαλείων / μέσων μπορεί να γίνει με τα ειδικά σχεδιασμένα υγρά STAMMOPUR που καθαρίζουν και απομακρύνουν ακαθαρσίες σε μία μόνο φάση. Τα παρασκευάσματα απολύμανσης και καθαρισμού STAMMOPUR περιέχουν ειδικά ενεργά συστατικά και έκδοχα που επιτυγχάνουν την απολύμανση και τον καθαρισμό με παράλληλη αποτελεσματική προστασία των εργαλείων / μέσων. Τα παρασκευάσματα STAMMOPUR έχουν αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογή σε συσκευές υπερήχων και έχουν επισημανθεί σύμφωνα με την οδηγία για τις ιατρικές συσκευές (MDD). Διατίθενται ειδικά παρασκευάσματα για την ιατρική, οδοντιατρική, ποδιατρική, για εργαστήρια τατουάζ και διάτρησης (piercing) και για την επαγγελματική ασφάλεια / υγιεινή. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα και εύκολα στη διάθεσή τους. Γερμανικής κατασκευής.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".