ΠΡΟΪΟΝΤΑ Aoip SAS

Συσκευές βαθμονόμησης και ωμόμετρα

Aoip SAS

Η εταιρεία AOIP SAS, που ιδρύθηκε το 1896 στο Παρίσι της Γαλλίας, μέλος του ομίλου ASGARD, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε δύο διαφορετικές βασικές δραστηριότητες: όργανα ελέγχου και μετρήσεων & έλεγχο ηλεκτρικών κινητήρων.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας αξιόπιστες συσκευές, λογισμικό και υπηρεσίες όσον αφορά την ιχνηλασιμότητα, τη βαθμονόμηση, την παρακολούθηση, την επικύρωση εξοπλισμού διεργασιών σε διάφορους πελάτες παγκοσμίως. Με τις υψηλής ακρίβειας λύσεις, τα εύχρηστα εργαλεία και τα υψηλού επιπέδου λογισμικά και υπηρεσίες, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εργαστηρίων καθώς και της παραγωγής και της επιτόπιας συντήρησης.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της Aoip SAS στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Aoip SAS που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Aoip SAS και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aoip SAS.

Συσκευές βαθμονόμησης

CALYS 1500 - Προηγμένος εργαστηριακός πολυπαραμετρικός βαθμονομητής

Ο CALYS 1500 είναι ο πιο προηγμένος και ακριβής εργαστηριακός ηλεκτρικός πολυπαραμετρικός βαθμονομητής της σειράς CALYS, δεν λειτουργεί μόνο ως προσομοιωτής (IN/OUT) αλλά και ως θερμόμετρο διπλού καναλιού (IN/IN) για τη διενέργεια βαθμονόμησης σύγκρισης. Διακριβώνει τους εκπομπούς HART (επικοινωνία HART) και θερμίστορς.

Κατάλληλο για όλες τις μετρήσεις πεδίου και εργαστηρίου, μπορεί ταυτόχρονα να μετρήσει και να παράγει σε δύο απομονωμένα κανάλια διάφορα σήματα θερμοκρασίας, αντίστασης, διεργασίας, πίεσης και συχνότητας σε ένα μόνο όργανο. Παρέχει εκτεταμένες λειτουργίες (προσομοίωση θερμοκρασίας, scaling, steps, συνθεσάιζερ, στατιστικές λειτουργίες ...) και διαδρομές ελέγχου / audit trails, το CALYS 1500 συμμορφώνεται τόσο με τα πρότυπα 21 CFR Μέρος 11 και NADCAP Heat Treatment και διευκολύνει την προηγμένη εκμετάλλευση και την πλήρη ιχνηλασιμότητα των δεδομένων.

Υψηλές επιδόσεις σε μέτρηση και προσομοίωση για το CALYS 1500: Θερμοκρασία μέχρι 0,005% RDG. Αντίσταση έως 0,006% RDG και 50 KΩ εύρος. Ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι 0,007% RDG και 100 mA εύρος + τροφοδοσία βρόχου 24 V. Τάση έως 0,005% RDG και 50 V εύρος. Συχνότητα έως 0,01% RDG και 100 KHz εύρος. Πίεση με χρήση εξωτερικής μονάδας πίεσης (βαθμονόμηση σύγκρισης με χρήση αντλίας πίεσης).

Χρησιμοποιώντας αυτό το φιλικό προς το χρήστη όργανο, οι εργασίες βαθμονόμησης μπορούν να εκτελεστούν γρήγορα σε όλη την αλυσίδα διεργασιών. Εκτελέστε τη διαδικασία μετά τη σύνδεση των αισθητήρων με το όργανο και αποθηκεύστε τα αποτελέσματα για εύκολη και γρήγορη βαθμονόμηση στο εργαστήριο ή στο πεδίο. Πίσω στο γραφείο, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφορτώσετε τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή για να εκδώσετε εξατομικευμένα πιστοποιητικά βαθμονόμησης με το ειδικό λογισμικό βαθμονόμησης DATACAL.


CALYS 150 - Προηγμένος φορητός πολυπαραμετρικός βαθμονομητής

Ο CALYS 150 είναι ο πιο προηγμένος και ακριβής φορητός πολυπαραμετρικός βαθμονομητής της σειράς CALYS για τεκμηρίωση στο πεδίο, δεν λειτουργεί μόνο ως προσομοιωτής (IN/OUT) αλλά και ως θερμόμετρο διπλού καναλιού (IN/IN) για τη διενέργεια βαθμονόμησης σύγκρισης. Διακριβώνει τους εκπομπούς HART (επικοινωνία HART μέσω του ACL500 modem) και θερμίστορς.

Κατάλληλο για όλες τις μετρήσεις στο πεδίου, μπορεί ταυτόχρονα να μετρήσει και να παράγει σε δύο απομονωμένα κανάλια διάφορα σήματα θερμοκρασίας, αντίστασης, διεργασίας, πίεσης και συχνότητας σε ένα μόνο όργανο. Παρέχει εκτεταμένες λειτουργίες (προσομοίωση θερμοκρασίας, scaling, steps, συνθεσάιζερ, στατιστικές λειτουργίες ...) και διαδρομές ελέγχου / audit trails, το CALYS 150 συμμορφώνεται τόσο με τα πρότυπα 21 CFR Μέρος 11 και NADCAP Heat Treatment και διευκολύνει την προηγμένη εκμετάλλευση και την πλήρη ιχνηλασιμότητα των δεδομένων.

Υψηλές επιδόσεις σε μέτρηση και προσομοίωση για το CALYS 150: Θερμοκρασία μέχρι 0,005% RDG. Αντίσταση έως 0,006% RDG και 50 KΩ εύρος. Ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι 0,007% RDG και 100 mA εύρος + τροφοδοσία βρόχου 24 V. Τάση έως 0,005% RDG και 50 V εύρος. Συχνότητα έως 0,01% RDG και 100 KHz εύρος. Πίεση με χρήση εξωτερικής μονάδας πίεσης (βαθμονόμηση σύγκρισης με χρήση αντλίας πίεσης).

Χρησιμοποιώντας αυτό το φιλικό προς το χρήστη όργανο βάρους 900 gr, οι εργασίες βαθμονόμησης μπορούν να εκτελεστούν γρήγορα σε όλη την αλυσίδα διεργασιών στο πεδίο. Εκτελέστε τη διαδικασία μετά τη σύνδεση των αισθητήρων με το όργανο και αποθηκεύστε τα αποτελέσματα για εύκολη και γρήγορη βαθμονόμηση στο πεδίο. Πίσω στο γραφείο, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφορτώσετε τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή για να εκδώσετε εξατομικευμένα πιστοποιητικά βαθμονόμησης με το ειδικό λογισμικό βαθμονόμησης DATACAL.

Με IP 54, πλήρως προστατευμένο με θήκη από αντιολισθητικό καουτσούκ, το CALYS 150 διαθέτει τερματικά "easyconnect" και μια ευρεία οθόνη οπίσθιου φωτισμού που το καθιστά εύκολο στη χρήση σε οποιεσδήποτε δύσκολες ή σκοτεινές συνθήκες φωτισμού.


CALYS 60 IS - Φορητός πολυπαραμετρικός βαθμονομητής ATEX

Το CALYS 60 IS είναι ένας πολυπαραμετρικός βαθμονομητής για την τεκμηρίωση στο πεδίο, κατηγορίας ATEX της σειράς CALYS IS με ακρίβεια 0.02%. Συμμόρφωση ATEX: ATEX Ex II 1G EEx ia IIC T4 –20°C Tamb +50°C) X. Είναι το τέλειο εργαλείο για την προηγμένη συντήρηση διεργασιών και τη χρήση στον πάγκο δοκιμών σε επικίνδυνες και μη επικίνδυνες περιοχές.

Κατάλληλο για όλες τις μετρήσεις στο πεδίου, μπορεί ταυτόχρονα να μετρήσει και να παράγει σε δύο απομονωμένα κανάλια διάφορα σήματα θερμοκρασίας, αντίστασης, διεργασίας, πίεσης και συχνότητας σε ένα μόνο όργανο. Παρέχει εκτεταμένες λειτουργίες (προσομοίωση θερμοκρασίας, scaling, steps, συνθεσάιζερ, στατιστικές λειτουργίες ...) και διαδρομές ελέγχου / audit trails, το CALYS 60 IS συμμορφώνεται τόσο με τα πρότυπα 21 CFR Μέρος 11 και NADCAP Heat Treatment και διευκολύνει την προηγμένη εκμετάλλευση και την πλήρη ιχνηλασιμότητα των δεδομένων.

Το CALYS 60 IS μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξωτερικές εναλλάξιμες μονάδες πίεσης, επιτρέποντας τη μέτρηση, απόλυτης και διαφορικής πίεσης έως 700 bar.

Χρησιμοποιώντας αυτό το φιλικό προς το χρήστη όργανο βάρους 1.4 Kg, οι εργασίες βαθμονόμησης μπορούν να εκτελεστούν γρήγορα σε όλη την αλυσίδα διεργασιών στο πεδίο σε χώρους με απαίτηση ATEX ή μη. Εκτελέστε τη διαδικασία μετά τη σύνδεση των αισθητήρων με το όργανο και αποθηκεύστε τα αποτελέσματα για εύκολη και γρήγορη βαθμονόμηση στο πεδίο. Πίσω στο γραφείο, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφορτώσετε τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή για να εκδώσετε εξατομικευμένα πιστοποιητικά βαθμονόμησης με το ειδικό λογισμικό βαθμονόμησης DATACAL.


Συσκευές μέτρησης αντίστασης (ωμόμετρα)

OM 17 - Μικρο-ωμόμετρο

Το OM 17 είναι ένα 10 A μικρο-ωμόμετρο για μέτρηση της επαγωγικής και μη επαγωγικής αντίστασης στο πεδίο, του οποίου οι επιδόσεις είναι τόσο υψηλές όσο των εργαστηριακών οργάνων.

Το OM 17 προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, ιδιαίτερα για μετρήσεις επαγωγικής αντίστασης. Με μεγαλύτερη αυτονομία, το OM 17 επιτρέπει τη διεξαγωγή μεγαλύτερων δοκιμαστικών μετρήσεων σε 10 Α με συνεχές ρεύμα (έως 60 λεπτά) και προσφέρει ταχύτερη φόρτιση των πηνίων των αντιστάσεων (χρόνος <2 δευτερόλεπτα).

Εύκολο στη χρήση, πραγματοποιεί μετρήσεις τεσσάρων καλωδίων (4-wire) για επαγωγική και μη επαγωγική αντίσταση με συνεχές ή παλμικό ρεύμα μέχρι 10 Α. Προσφέρει υψηλή ακρίβεια 0.05% και ανάλυση 0.1 μΩ, και διαθέτει διαφορετικές σειρές επιλογής από 5 mΩ έως 2.5 kΩ.

Βασικά χαρακτηριστικά: 4-wire μέτρηση της επαγωγικής και μη επαγωγικής αντίστασης. Συνεχές ή παλμικό ρεύμα DC από 1 mA έως 10 Α. Ακρίβεια 0.05% της ένδειξης. Αυτόματη αντιστάθμιση EMF. Αντιστάθμιση θερμοκρασίας περιβάλλοντος (μετρούμενη ή προγραμματισμένη). Αντιστάθμιση συντελεστή θερμοκρασίας μετάλλου. Επιλογή θερμοκρασίας αναφοράς. 2 προγραμματιζόμενα κατώφλια με οπτικό και ηχητικό συναγερμό. Μνήμη αποθήκευσης 1000 μετρήσεων. Ιδανικό για μακρές δοκιμές με 10 Α συνεχόμενα.


OM 10 - Φορητό Μικρο-ωμόμετρο

Το OM 10 είναι ένα φορητό μικρο-ωμόμετρο για μέτρηση τεσσάρων καλωδίων (4-wire) της επαγωγικής και μη επαγωγικής αντίστασης μέχρι 50 KΩ με συνεχές ή παλμικό ρεύμα μέχρι 100 mA.

Βασικά χαρακτηριστικά: 4-wire μέτρηση της επαγωγικής και μη επαγωγικής αντίστασης έως 50 KΩ με ανάλυση 10 μΩ και ακρίβεια 0.05%. Μέτρηση τάσης μέχρι 400 V με ανάλυση 1 V και ακρίβεια 1%. Συνεχές ρεύμα μέτρησης για επαγωγικά φορτία: Πηνία, μετασχηματιστές, περιελίξεις κινητήρων, συνεστραμμένα καλώδια, κα. Ρεύμα μέτρησης παλμού για μη ανθεκτικές αντιστάσεις: Γείωση γης, συνέχεια γείωσης, αντιστάσεις επαφής, καλώδια μη συνεστραμμένα, κα. Αυτόματη αντιστάθμιση θερμικής EMF. Αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Αντιστάθμιση συντελεστή θερμοκρασίας μετάλλου.


OM 22 - Βιομηχανικό Μικρο-ωμόμετρο υψηλής ακρίβειας

Το OM 22 είναι ένα βιομηχανικό μικρό-ωμόμετρο για χρήση σε μετρήσεις τεσσάρων καλωδίων (4-wire) για πολύ χαμηλές τιμές αντίστασης μέχρι 20 KΩ με ακρίβεια 0.03% RDG και ανάλυση 0.1 μΩ. Προγραμματιζόμενο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε εργαστήρια δοκιμών με επαναλαμβανόμενες εργασίες μέτρησης. Η αξιοπιστία και η ακρίβεια των μετρήσεων βελτιώνεται χάρις σε ένα συντελεστή χαμηλής θερμοκρασίας 10 ppm/°C, την αυτόματη αφαίρεση των παρασίτων EMF πριν από κάθε μέτρηση, την αντιστάθμιση θερμοκρασίας μετάλλου και την αντιστάθμιση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

Με τρεις διαθέσιμες κυματομορφές ρεύματος - συνεχούς, παλμικού ή εναλλασσόμενου ρεύματος - από 100 μΑ έως 10 Α και υψηλή ευελιξία των συνθηκών ενεργοποίησης (trigger) και δειγματοληψίας, το ωμόμετρο χαμηλής αντίστασης OM 22 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών: Μέτρηση αντίστασης καλωδίου, μέτρηση επαγωγικής αντίστασης (ηλεκτροκινητήρες και τυλίγματα μετασχηματιστών), μέτρηση αντίστασης επαφής (συνδετήρες, διακόπτες, ρελέ, κ.α.), δοκιμή ηλεκτρικών εξαρτημάτων χαμηλής ισχύος (ασφάλειες, κ.α.) και ευαίσθητες στη θερμότητα συσκευές, μέτρηση επιμετάλλωσης/γείωσης και μέτρηση συνέχειας γείωσης.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".